Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 25, 23:00)
Tiny nei vienas is paskutiniu dvieju smile.gif nei spalva, nei poza, nei veidas smile.gif atkreipk demesi koks siurkstus veidas atrodo, kokie paakiai, kokia ranka, plaukai smile.gif man tai viskas nekaip...

Jau nera ju biggrin.gif O kaip ta j/b?
Atsakyti
Sakiau nebežaisiu su tekstūrom...alia šitai nuotraukai man labai pritiko ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny man j/b nepatiko... 4u.gif netinka pagal nuotaika ala sepia... sepia manau turi dvasia atitikti.. o ten zvilgsnio net nebuvo... nei nuotaikos ypatingos.. rolleyes.gif

Stikline thumbup.gif man tai super...
Atsakyti
Stikline, grazu bigsmile.gif

O kaip sita? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 25, 23:14)
Stikline  thumbup.gif man tai super...

Ačiū...pasirodo dar nevisai man kvankt biggrin.gif

Gaila Tiny fotkių nematau...tik vieną. Ir net nžn kaip pakomentuot...sunku man portretus apskritai komentuot...arba limpa, arba ne man tiesiog smile.gif tai šį kartą nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 23:18)
tai šį kartą nelabai  smile.gif

O as neapsisprendziu pati, ar man patinka, ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 25, 23:18)

O kaip sita?  smile.gif

a vat šitos spalvos man keistokos...į geltonumą traukia g.gif
Atsakyti
LABA !

Toks klausimukas !

Turiu proga atsinaujinti technika ir taip link D90 ir va radau skelbima cia. Lyginant su Vilbros ir Fotofabriko kainom susitaupytu apie 800lt. uz kuriuos galiba butu pasauti blica.
Aplamai ar verta ziureti i tokius skelbimus, ar varyti i fotofabrika ir jau !
Atsakyti
Turiu dar vieną...gal kiek tamsoka, bet be išdegimų pašviesint nebeįmanoma doh.gif labai ji man miela ir griebianti už širdies....matyt, kad mopsas joje biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 21:10)
Sakiau nebežaisiu su tekstūrom...alia šitai nuotraukai man labai pritiko  ax.gif

user posted image

Stikline, šita man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 00:18)
Stikline, grazu  bigsmile.gif

O kaip sita?  smile.gif

user posted image

Na man rodos turėtum patvarkyti su PS dar šiek tiek. Atkreipiant dėmesį į kaktą. Arba iš vis įdėti netvarkytą nuotrauką wink.gif. Nes tos raukšlelės labai jau nenatūraliai man atrodo. Kaip sakant, puse darbo atlikta tik wink.gif 4u.gif

Stiklinė, tiek su faktūra, tiek su Mopsu labai įdomios ir nestandartinės nuotraukos. Man patinka 4u.gif
Atsakyti
Stikline su mopsu tai man kaires truksta gerokai, o desines per daug smile.gif

Tiny man nepatinka smile.gif spalvos i geltonuma ir lyg isbluke , plokscia kazkaip...

Olo zinoma verta! smile.gif As daug technikos perku/parduodu efoto skelbimuose... pasidairyk dar ten.. tiesa, pardavinesiu savo D80 su kitiniu objektyvu, dviem akumais, tik dar kaina nesugalvojau.. cia jeigu kam idomu bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 06:39