Tiny nei vienas is paskutiniu dvieju nei spalva, nei poza, nei veidas atkreipk demesi koks siurkstus veidas atrodo, kokie paakiai, kokia ranka, plaukai man tai viskas nekaip...
Tiny man j/b nepatiko... netinka pagal nuotaika ala sepia... sepia manau turi dvasia atitikti.. o ten zvilgsnio net nebuvo... nei nuotaikos ypatingos..
Gaila Tiny fotkių nematau...tik vieną. Ir net nžn kaip pakomentuot...sunku man portretus apskritai komentuot...arba limpa, arba ne man tiesiog tai šį kartą nelabai
Turiu proga atsinaujinti technika ir taip link D90 ir va radau skelbima cia. Lyginant su Vilbros ir Fotofabriko kainom susitaupytu apie 800lt. uz kuriuos galiba butu pasauti blica. Aplamai ar verta ziureti i tokius skelbimus, ar varyti i fotofabrika ir jau !
Na man rodos turėtum patvarkyti su PS dar šiek tiek. Atkreipiant dėmesį į kaktą. Arba iš vis įdėti netvarkytą nuotrauką . Nes tos raukšlelės labai jau nenatūraliai man atrodo. Kaip sakant, puse darbo atlikta tik
Stiklinė, tiek su faktūra, tiek su Mopsu labai įdomios ir nestandartinės nuotraukos. Man patinka
Stikline su mopsu tai man kaires truksta gerokai, o desines per daug
Tiny man nepatinka spalvos i geltonuma ir lyg isbluke , plokscia kazkaip...
Olo zinoma verta! As daug technikos perku/parduodu efoto skelbimuose... pasidairyk dar ten.. tiesa, pardavinesiu savo D80 su kitiniu objektyvu, dviem akumais, tik dar kaina nesugalvojau.. cia jeigu kam idomu bus