Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

zitka, be žodyno nesuprantu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai suprantu kodel Zitlali taip i fotografija metesi, kai tiek israiskingu modeliu aplink turi, nu kaip nefotkint? biggrin.gif biggrin.gif Saunuole thumbup.gif Man is peleniniu cigareciu serijos kaip nerukanciai graziau j/b variantas ziurisi. paskutine man ir patiko, tikrai svelni, kazin kaip spalvotas variantas atrodo bigsmile.gif

Atsiuskit jei galima ir man psw kur tuos konkursinius nd pazet blush2.gif
Atsakyti
Melodi, o as manau, kad bet kokia moteri ar mergina galima paversti zavia vakaro vilioke arba tiesiog zavia dvasia nuotraukose smile.gif jau isitikinus esu pora kart... ax.gif galima suzaisti taip, kad visai gyvenime nieko super neissiskiriantis veidas nuotraukoje tampa oho... 4u.gif nera negraziu moteru. NERa. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 10:14
Zitlali, man su cigarete spalvota labai thumbup.gif

O mano fotkes tai tikrai taip - eilines is kelioniu, be cinkelio. Pabandysiu ideti idomesniu kampu bandymus, gal koki patarima gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 18, 18:08)
user posted image

leliska tokia  g.gif

man cia akys , plaukai wub.gif ale va tas smakras ar pasmakre, ar toks jo kampas, ar tas seselis -nesiziuri g.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 18, 18:27)
Aciu merginos uz komentarus, o as norejau ja brokuot smile.gif

user posted image

o sita man faina wub.gif man patinka mirksiukas.gif tik uz nepilnos rankos uzkliuvau -ale man cia dar mistika, kada tinka, kada netinka tie apkapojimai unsure.gif

QUOTE(merguzyt @ 2009 08 18, 20:42)
Na ne visos nori paveiksluotis, tektų ilgai įkalbinėti.

drinks_cheers.gif jo -as niekad nesutikciau turbut blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 18, 21:07)
Reiks kada nors sese pakankint, jinai pas mane 20-mete, tai pats tas didziausias noras fotomodeliu but hihihi.gif

tu ir save gali pasikankint tongue.gif nerealus modelis, zinokit thumbup.gif penelope kruz -tik trumpais plaukais wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 18, 21:16)

bigsmile.gif  geras, isivaizduoju kokius sedevrus su veidrodziu isdarinesi  thumbup.gif

as daug kuom viliuos, bet kita vertus -save galiu ir nuvilt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 10:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:12)
Melodi, o as manau, kad bet kokia moteri ar mergina galima paversti zavia vakaro vilioke arba tiesiog zavia dvasia nuotraukose smile.gif jau isitikinus esu pora kart...  ax.gif galima suzaisti taip, kad visai gyvenime nieko super neissiskiriantis veidas nuotraukoje tampa oho...  4u.gif nera negraziu moteru. NERa. smile.gif

Zitlali, jau pradejau itiketi, kad ir mane grazia padarytum bigsmile.gif Neisivaizduoju saves atsipalaidavusios nuotraukose, nebent po taureles kokios biggrin.gif Ir neisivaizduoju kaip mano ilga nosis galetu akiu nebadyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 07:57)
vakar drauge fotkinau...

man si ziuris -tokia kaip is kokios romantisko vakqrienes ar kazko pan thumbup.gif nuotaika jauciu net wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 08:03)

nius cia galima susikurti kiekvienam sava jos istorija smile.gif

idomi -o sakai nebezinai rakursu, kad ne i objektyva ziuretu -jau paskutine sprirodei tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 08:22)
man si asmeniskai patinka...

superine thumbup.gif ir ta pati paskutine rodyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:12)
Melodi, o as manau, kad bet kokia moteri ar mergina galima paversti zavia vakaro vilioke arba tiesiog zavia dvasia nuotraukose smile.gif jau isitikinus esu pora kart...  ax.gif galima suzaisti taip, kad visai gyvenime nieko super neissiskiriantis veidas nuotraukoje tampa oho...  4u.gif nera negraziu moteru. NERa. smile.gif

Nu turbut...bet cia jau profesionalumo klausimas, tau tai tikrai puikiai pavyksta, o as tai bijau net bandyt blush2.gif 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 10:18)

tu ir save gali pasikankint tongue.gif nerealus modelis, zinokit thumbup.gif penelope kruz -tik trumpais plaukais wub.gif

Tu cia apie mane? Nu nejuokauk, is manes modelis kaip is buratino balerina lotuliukas.gif Nors neseniai kompa tvarkiau tai radau saviskio menus senus, tai jezus kaip prisimenu kaip as pusnuoge (nes jam aisku, niu reikejo) po griuvesius ir po medzius karsciausi (visa rura susibraiziau) hihihi.gif Bet paskiau neleidau as jam tu nuotrauku i neta det blush2.gif tai daugiau nuogos nebevaike:hihihi:
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:27)

ka istrynei, a??? biggrin.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 19, 10:47)

Tu cia apie mane?

apie ka daugiau mirksiukas.gif nenukalbek -graziu foto buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiny tai varom fotkintis smile.gif as uz
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 11:01
Zitlali,sito modeliuko akys labai patinka.Tokios dideles,grazios ir tokios slapios.Fainei cia jus pasidarbavot mirksiukas.gif
Atsakyti