zitka, be žodyno nesuprantu
As tai suprantu kodel Zitlali taip i fotografija metesi, kai tiek israiskingu modeliu aplink turi, nu kaip nefotkint? Saunuole Man is peleniniu cigareciu serijos kaip nerukanciai graziau j/b variantas ziurisi. paskutine man ir patiko, tikrai svelni, kazin kaip spalvotas variantas atrodo
Atsiuskit jei galima ir man psw kur tuos konkursinius nd pazet
Atsiuskit jei galima ir man psw kur tuos konkursinius nd pazet
Zitlali, man su cigarete spalvota labai
O mano fotkes tai tikrai taip - eilines is kelioniu, be cinkelio. Pabandysiu ideti idomesniu kampu bandymus, gal koki patarima gausiu
O mano fotkes tai tikrai taip - eilines is kelioniu, be cinkelio. Pabandysiu ideti idomesniu kampu bandymus, gal koki patarima gausiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 18, 18:08)
man cia akys , plaukai ale va tas smakras ar pasmakre, ar toks jo kampas, ar tas seselis -nesiziuri
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 18, 18:27)
o sita man faina man patinka tik uz nepilnos rankos uzkliuvau -ale man cia dar mistika, kada tinka, kada netinka tie apkapojimai
QUOTE(merguzyt @ 2009 08 18, 20:42)
Na ne visos nori paveiksluotis, tektų ilgai įkalbinėti.
jo -as niekad nesutikciau turbut
QUOTE(Melodi @ 2009 08 18, 21:07)
Reiks kada nors sese pakankint, jinai pas mane 20-mete, tai pats tas didziausias noras fotomodeliu but
tu ir save gali pasikankint nerealus modelis, zinokit penelope kruz -tik trumpais plaukais
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 18, 21:16)
as daug kuom viliuos, bet kita vertus -save galiu ir nuvilt
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:12)
Melodi, o as manau, kad bet kokia moteri ar mergina galima paversti zavia vakaro vilioke arba tiesiog zavia dvasia nuotraukose jau isitikinus esu pora kart... galima suzaisti taip, kad visai gyvenime nieko super neissiskiriantis veidas nuotraukoje tampa oho... nera negraziu moteru. NERa.
Zitlali, jau pradejau itiketi, kad ir mane grazia padarytum Neisivaizduoju saves atsipalaidavusios nuotraukose, nebent po taureles kokios Ir neisivaizduoju kaip mano ilga nosis galetu akiu nebadyt
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 07:57)
vakar drauge fotkinau...
man si ziuris -tokia kaip is kokios romantisko vakqrienes ar kazko pan nuotaika jauciu net
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 08:03)
idomi -o sakai nebezinai rakursu, kad ne i objektyva ziuretu -jau paskutine sprirodei tikrai
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 08:22)
superine ir ta pati paskutine rodyta
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:12)
Melodi, o as manau, kad bet kokia moteri ar mergina galima paversti zavia vakaro vilioke arba tiesiog zavia dvasia nuotraukose jau isitikinus esu pora kart... galima suzaisti taip, kad visai gyvenime nieko super neissiskiriantis veidas nuotraukoje tampa oho... nera negraziu moteru. NERa.
Nu turbut...bet cia jau profesionalumo klausimas, tau tai tikrai puikiai pavyksta, o as tai bijau net bandyt
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 10:18)
tu ir save gali pasikankint nerealus modelis, zinokit penelope kruz -tik trumpais plaukais
Tu cia apie mane? Nu nejuokauk, is manes modelis kaip is buratino balerina Nors neseniai kompa tvarkiau tai radau saviskio menus senus, tai jezus kaip prisimenu kaip as pusnuoge (nes jam aisku, niu reikejo) po griuvesius ir po medzius karsciausi (visa rura susibraiziau) Bet paskiau neleidau as jam tu nuotrauku i neta det tai daugiau nuogos nebevaike:hihihi:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:27)
ka istrynei, a???
QUOTE(Melodi @ 2009 08 19, 10:47)
apie ka daugiau nenukalbek -graziu foto buvo