Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 08 24, 20:15)
g.gif Zinok, kazkaip zvigsnis uz panoses neuzkliuvo, nes labai i kakta ir skruosta krypsta iskart g.gif

http://farm3.static....5a53993fe_b.jpg cia didele, siaip matosi visa odos faktura g.gif sakau gal tiesiog per sviesu j/b padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 18:06)

jau seniau maciau thumbup.gif thumbup.gif cia idejo is naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, ant didesnes dauug geriau atrodo 4u.gif
Del j/b sviesumo tai nzn, su savo teplepu as bijau ka ir komentuot, nes man gali visai kitaip atrodyt doh.gif
Atsakyti
Zitlali, man tavo j/b tiesiog fantastika, kaip is kokios reklamos, ziuriu ir ziuriu i ja, labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu ich.. ale bendrai paemus va ir pastaba gavau,kaz pernelyg uzsiciklinus esu.. tas pats per ta pati... reik mastyt kazkaip kazka kitaip fotkint smile.gif truputi pati pavargau portretint taip doh.gif cia OT truputi. Reik ieskot idomesniu kampu ir begt nuo monotonijos smile.gif ech.. naujas galvosukis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 20:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 20:46)
Aciu ich.. ale bendrai paemus va ir pastaba gavau,kaz pernelyg uzsiciklinus esu.. tas pats per ta pati... reik mastyt kazkaip kazka kitaip fotkint smile.gif truputi pati pavargau portretint taip doh.gif cia OT truputi. Reik ieskot idomesniu kampu ir begt nuo monotonijos smile.gif ech.. naujas galvosukis...

O tu gal pabandyk nepozuotas foto daryti. Pvz man asmeniskai labai patiko tos tavo drauges( ilgais sviesiais plaukais su aviatoriaus akiniais) serija, idomi,gyva tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 22:02)
O tu gal pabandyk nepozuotas foto daryti. Pvz man asmeniskai labai patiko tos tavo drauges( ilgais sviesiais plaukais su aviatoriaus akiniais) serija, idomi,gyva tokia smile.gif

bet man ta serija db ziurint tokia... so so... as db bandysiu pertrauka portretu fotografavime daryti... jei pavyks... g.gif varysiu i laukus kokiu menu ieskot laugh.gif nzn.. reik truputi pailset manau smile.gif

kelkit foto, noriu akis paganyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 21:15
na va norejua kip tik det foto bet neberandu tinkamos doh.gif doh.gif gal siandien diena ne tokia..

zitlali, ta didele kur idejau tai........... thumbup.gif

norejau pabandyt ta action'o.. bet kazkodel nekelia man jo i PS.. blink.gif unsure.gif
Papildyta:
stikline, tavo saule tikrai labai faina! spalvos labai patinka.. labai ramina kazkaip.. ir mopsai - smagi foto!

QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 13:18)

O mes su Zitlali vidurdieni fotkinomes  tongue.gif Reikia ieskoti seselio, bet ta tinkama seseli surast irgi labai sunku. Koks parkelis va tai idealiai tam tinka  bigsmile.gif Ir reikia fotografuoti M rezimu smile.gif

na jo parkeliai gerai bet va tada nuo lapu buna seseliai... bet cia man - kol dar nemoku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Vaziuoju vel naktiniu vaizdu fokint.. kotais depresija jama laugh.gif saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 16:54)
http://farm3.static...._85a53993fe.jpg cia j/b jos nerodo nes buvau istrynus ir vel imeciau paskui.. neapsisprendziu vis...

na, apie action'us yra atskira tema, tiksliau apie photoshopa SM'e prie 'mamos kompiuteris' atrodo taip vadinas.. ir ten su paaiskinimais nuo kaip isikelti i shopa iki ...

Zana del kompo  thumbup.gif as ir neatsidziaugiu  wub.gif o kaip naudotis tai tuoj... pala.. atkasiu... http://www.supermama...?...amp;s=&f=31 cia paziek turetum rasti...

dekui zitlali, ka be taves daryciau bigsmile.gif varau skaityti thumbup.gif

jo, kompas geras dalykas ,dabar sedziu akiu neatplesiu lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 22:44)
Vaziuoju vel naktiniu vaizdu fokint.. kotais depresija jama laugh.gif saldziu  4u.gif

saunuole tu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 20:44)
Vaziuoju vel naktiniu vaizdu fokint.. kotais depresija jama laugh.gif saldziu  4u.gif

Laukiam nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
labaryta smile.gif ner jokiu nuotrauku tongue.gif pabludijau, supratau galutinai kad esu baile ir gryzau laugh.gif baisu man nakti fotkint... unsure.gif
Atsakyti