QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:55)
aha..o pvz tuomet kada glamuras tinka ir kada ne? kur yra riba? kuomet yra gerai, o kuomet ne? kaip jausti? kada tai yra i tema , o kada ne... cia klausimas toks tikiu subtilus, bet idomios nuomones butu.. bo jei rimtai kartais pasimetu man atrodo, kad cia turetu tikti ir neturetu matytis kiekvienas apgamelis, odos nelygumas (geraja prasme) ir pan.. nes poza tokia,juodas fonas, zirniuota suknia, gal truputi dvelkia ne siais laikais.. o gal klystu? help
hmmzz.. pamastymas toks sudetingas sakyciau. Na as isivaizduoju glamuras turetu tikti komercinej foto, kai fotografuojama fotostudijoj, su tam tikrom dekoracijom,atributais,apranga ir pan, nes tada zmones gi nori matyti save graziais, o visokiu naturalumu jie ir savo buitekuose prisiziuri. Arba portretuose, ypac stambiu planu,ka tu sekmingai ir darai.
Kai pvz kokios seimynines foto gamtoj ar kokioj neipareigojancioj aplinkoj, tada jau nelabai tinka manau, nors aisku visada reikia nors kiek pakoreguoti i aki krentanciu trukumus.
Taip pat ir nuo pozavimo priklauso, vat tavo sitoj foto tai glamuras tinka, nes cia jau tokia kaip ir studijine foto gaunasi- juodas fonas,zirniuota suknele.
Persudimas su glamuru man jau nepatinka,ta 100% plastmase, kai nulaizyta oda, isbalinti dantys, nusarpintos akys, jei jau saves nuotraukoj neatpazisti,jau tada blogai.
Vat tavo detas sitas variantas man patinka, nucackintas veidas, bet nepersistengta, vistiek kazkokios detales turi likti, ar apgamas, ar raukslele kokia nors galu gale. Nes leliu ir taip pilni zurnalai, reklamos visokios ir pan.