Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:55)
aha..o pvz tuomet kada glamuras tinka ir kada ne? kur yra riba? kuomet yra gerai, o kuomet ne? kaip jausti? kada tai yra i tema , o kada ne... cia klausimas toks tikiu subtilus, bet idomios nuomones butu..  g.gif bo jei rimtai kartais pasimetu smile.gif man atrodo, kad cia turetu tikti ir neturetu matytis kiekvienas apgamelis, odos nelygumas (geraja prasme) ir pan.. nes poza tokia,juodas fonas, zirniuota suknia, gal truputi dvelkia ne siais laikais.. o gal klystu? help biggrin.gif

hmmzz.. pamastymas toks sudetingas sakyciau. Na as isivaizduoju glamuras turetu tikti komercinej foto, kai fotografuojama fotostudijoj, su tam tikrom dekoracijom,atributais,apranga ir pan, nes tada zmones gi nori matyti save graziais, o visokiu naturalumu jie ir savo buitekuose prisiziuri. Arba portretuose, ypac stambiu planu,ka tu sekmingai ir darai.
Kai pvz kokios seimynines foto gamtoj ar kokioj neipareigojancioj aplinkoj, tada jau nelabai tinka manau, nors aisku visada reikia nors kiek pakoreguoti i aki krentanciu trukumus.
Taip pat ir nuo pozavimo priklauso, vat tavo sitoj foto tai glamuras tinka, nes cia jau tokia kaip ir studijine foto gaunasi- juodas fonas,zirniuota suknele.
Persudimas su glamuru man jau nepatinka,ta 100% plastmase, kai nulaizyta oda, isbalinti dantys, nusarpintos akys, jei jau saves nuotraukoj neatpazisti,jau tada blogai.
Vat tavo detas sitas variantas man patinka, nucackintas veidas, bet nepersistengta, vistiek kazkokios detales turi likti, ar apgamas, ar raukslele kokia nors galu gale. Nes leliu ir taip pilni zurnalai, reklamos visokios ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 rugpjūčio 2009 - 15:59
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 16:00)
nu... db jau jauciu bus man  .................

man tai suuuper, tik va desinio petuko kazkaip man truksta, tamsoj pranykes smile.gif o siaip tai liuks, ziauriai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 16:56)
Nes leliu ir taip pilni zurnalai, reklamos visokios ir pan.

na taip... vnz eisiu toliau galerijas foto nagrineti smile.gif dekui Citra

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 16:56)
man tai suuuper, tik va desinio petuko kazkaip man truksta, tamsoj pranykes smile.gif o siaip tai liuks, ziauriai wink.gif

unsure.gif na va.. supratau 4u.gif aciu... net neatkreipiau demesio i petuka g.gif einu ziet... aha rimtai.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 16:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 15:54)

na, apie action'us yra atskira tema, tiksliau apie photoshopa SM'e prie 'mamos kompiuteris' atrodo taip vadinas.. ir ten su paaiskinimais nuo kaip isikelti i shopa iki ...

Zana del kompo  thumbup.gif as ir neatsidziaugiu  wub.gif o kaip naudotis tai tuoj... pala.. atkasiu... http://www.supermama...?...amp;s=&f=31 cia paziek turetum rasti...

nu jezau, isnarsiau ta skyreli bet apie actionus neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 17:02)
nu jezau, isnarsiau ta skyreli bet apie actionus neradau  unsure.gif

plem.. tai kur tema buvo... kazkas kazkada buvo tikrai linka imetes, dar pati skaitinejau.. pala einu googlint info... toj

cia ne visai i tema bet kas visai ps nevaldo bus naudina gal
http://www.efoto.lt/..._ir_subraizymus

nerandu.. sad.gif ten forumas buvo tai 100% dar prisiloginau specialiai... jei rasiu imesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 16:09
niekaip nepagaunu kampo su tuo glamuriniu actionu kaip ten ta brush valdyt, kur ten ka pasidaryt kad jis ten veiktu nei per daug nei per mazai doh.gif ir tai veikia, tai neveikia, fig poimiosh kame saknys, oi vargas kai reikia dar ka nors daryt papildomai, ne tik kad mygtuka nuspaust ir psio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 16:04)
plem.. tai kur tema buvo... kazkas kazkada buvo tikrai linka imetes, dar pati skaitinejau.. pala einu googlint info... toj

cia ne visai i tema bet kas visai ps nevaldo bus naudina gal
http://www.efoto.lt/..._ir_subraizymus

nerandu.. sad.gif ten forumas buvo tai 100% dar prisiloginau specialiai... jei rasiu imesiu

aciukas, jei rasi- buk gerute mestelka ka? Busiu didziai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Uzsuku pasisveikinti,kad nebuciau tik skaitanti ax.gif Kolkas bandau susidraugaut su fotiku ir suprast ka jis gali (nelabai kazka unsure.gif ) tik gal kartais pritruksta laiko arba noro isigilint i viska.Apie redagavaima tai dar nieko neismanau,todel skaitineju ir seku jusu pokalbius.Tikiuosi nesupyksit ax.gif Kai susidraugausiu su fotiku,bandysiu ir namu darbus padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
Ievuks tai tu daryk nd ir kai kas bus neaisku klausk smile.gif tam ir yra si tema juk... na, pirma pageidautina instrukcija fotiko perskaityti ax.gif

Puikus lasai http://www.efoto.lt/node/267031 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 18:41
karsta.gif karsta.gif karsta.gif Nu kol perskaiciau viska tai net pamirsau ka norejau pakomentuot...

Is paskutiniu, Zitlali "plastikas" man spalvotas geriau atrodo, j/b kazkaip jau veidas nebenaturalus visai, sakyciau "plokscias".
Tiny fotosesijoj su Zitlali neblogai pasidarbavo, grazus portretai abieju thumbup.gif Saviskiui parodziau, tai sake, prades sita skyreli skaityt hihihi.gif nes sake, cia ne fotografiu, o fotomodeliu skyrelis hihihi.gif

dar labai suniukai istrigo lotuliukas.gif Ir, kazkaip, kadangi savaitgali pati kazka panasaus bandziau i sviesos suvaldyma, tai patiko ta sviesi fotke, dar netvarkiau savaitgalio fotkiu, gal kas bent panasaus i ta sviesuma bus blush2.gif

Atsakyti
Melodi kaip suprast plokscias, juk po nosim nemazi seseliai g.gif
lauksim fotkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 19:09)
Melodi kaip suprast plokscias, juk po nosim nemazi seseliai g.gif
lauksim fotkiu  mirksiukas.gif

g.gif Zinok, kazkaip zvigsnis uz panoses neuzkliuvo, nes labai i kakta ir skruosta krypsta iskart g.gif
Atsakyti