Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos bigsmile.gif

parodyt ka neturiu, bet paskaityti Jus visada uzsuku ax.gif
issitraukiau senuka juostini, gal kas rodomo bus, kai isfotkinsiu 36 kadrus doh.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 05:42)

is pradziu pamaniau, kad sniegas ten vietoj ruko wub.gif , kaip kokioj Aliaskoj biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 07:32)

grazu ir mopsiukai thumbup.gif o ta sviesos paieskose, tai visai labai wub.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 24, 13:12)
Ikelsiu toki linksma koliaza is vakar dienos krikstynu  rolleyes.gif

man per daug viskas sugrusta blush2.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:18)
Kritikai (ar pernelyg plastikas?  g.gif )
user posted image

asmeniskai man, per daug plastmasine tapai, ypac pirmoje foto unsure.gif bet si su grudu visai patinka 4u.gif Greta Garbo kazkodel primena ax.gif

dar Citros foto su sviesa patiko 4u.gif
Antajo, nespalvota geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 24 rugpjūčio 2009 - 14:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:18)
Kritikai (ar pernelyg plastikas?  g.gif )

o man vidurine pati paciausia wub.gif tokia paslaptinga, kerinti,
kaip suprantu grudas detas tongue.gif
Atsakyti
Valeta plasmasine bendrai ar sioje foto?

Aciu uz komentarus 4u.gif

O naudoju visad ta pati action'a kuris is triju daliu susideda, koreguot pati gali viska, vienas glamurina, kitas skaidrina (akys, plaukai, lupos, etc) ir sviesina (akys, dantys ir etc).. vadinas CoffeeShop Glamour Glow. O del plastiko, isties labai sunkiai riba jauciu... beda cia pas mane.. kaip ir su j/b ar spalvota amzina dilema nuotraukas darant taip ir su tuo perspaudimu glamurinant... Na, man grazu.. nezinau.. patinka matyt kicas laugh.gif fak bet jei rimtai jau pernelyg tai plz pasakykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 14:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:46)
Valeta plasmasine bendrai ar sioje foto?

siose paskutines mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali, man asmeniskai plastmases yra, bet tikrai nera padauginta, kai as esu maciusi kas tai tikra plastmase,tai cia dar normaliai smile.gif O man asmeniskai antra is pirmo vaizdo nepatiko, o dabar kuo labiau ziuriu-tuo labiau patinka. Trecia nea- per daug kontrastinga.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 15:46)
O naudoju visad ta pati action'a kuris is triju daliu susideda, koreguot pati gali viska, vienas glamurina, kitas skaidrina (akys, plaukai, lupos, etc) ir sviesina (akys, dantys ir etc).. vadinas CoffeeShop Glamour Glow.

nu davai pasidalink tuo actionu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 24, 15:52)
siose paskutines  mirksiukas.gif

aha..o pvz tuomet kada glamuras tinka ir kada ne? kur yra riba? kuomet yra gerai, o kuomet ne? kaip jausti? kada tai yra i tema , o kada ne... cia klausimas toks tikiu subtilus, bet idomios nuomones butu.. g.gif bo jei rimtai kartais pasimetu smile.gif man atrodo, kad cia turetu tikti ir neturetu matytis kiekvienas apgamelis, odos nelygumas (geraja prasme) ir pan.. nes poza tokia,juodas fonas, zirniuota suknia, gal truputi dvelkia ne siais laikais.. o gal klystu? help biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 15:52)
Zitlali, man asmeniskai plastmases yra, bet tikrai nera padauginta, kai as esu maciusi kas tai tikra plastmase,tai cia dar normaliai  smile.gif  O man asmeniskai antra is pirmo vaizdo nepatiko, o dabar kuo labiau ziuriu-tuo labiau patinka.  Trecia nea- per daug kontrastinga.

aha supratau.. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 13:44)
Nuo sviesos priklauso. Tiesiog reikia bandyti... Jeigu portreta darai, tada f reiketu biski didesni imti nei pati maziausia, man rekomendavo 4 nusistatyti. O jau paskui islaikyma derini, jeigu foto per tamsi, tada darai ilgesni islaikyma. As kai fotkinau Zitlali ant zoles, tai buvo f 4, islaikymas 1/250, ISO 200  ax.gif Jeigu fotkini kokius kvietkelius, tai diafragma placiau gali atidaryti, tuomet islaikymas gali buti trumpesnis...

Aciu, taip gali zaist, kai suaugusi fotkini,kuris gali ir palaukt ir pan smile.gif O kai pas mane dabar tokie modeliai, tai ner kada eksperimentuoti- saudau,kad tik pagauti koki idomesni kadra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 15:54)
nu davai pasidalink tuo actionu biggrin.gif

Kur mest? g.gif aj nuoroda tuoj... pasieskosiu...
http://coffeeteaphot...pse-action.html
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 15:52)
O man asmeniskai antra is pirmo vaizdo nepatiko, o dabar kuo labiau ziuriu-tuo labiau patinka.  Trecia nea- per daug kontrastinga.

Man irgi panasiai smile.gif Galiausiai nusprendziau, kad labiausiai patiktu antra, bet man biski grudo joje padauginta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:46)

O naudoju visad ta pati action'a kuris is triju daliu susideda, koreguot pati gali viska, vienas glamurina, kitas skaidrina (akys, plaukai, lupos, etc) ir sviesina (akys, dantys ir etc).. vadinas CoffeeShop Glamour Glow. O del plastiko, isties labai sunkiai riba jauciu... beda cia pas mane.. kaip ir su j/b ar spalvota amzina dilema nuotraukas darant taip ir su tuo perspaudimu glamurinant... Na, man grazu.. nezinau.. patinka matyt kicas laugh.gif fak bet jei rimtai jau pernelyg tai plz pasakykit  4u.gif

coffeshop aplamai neblogi actionai -ir as ten atradimu padarius thumbup.gif thumbup.gif

o del tu glamuru -ypac tavo paskutiniu- zinok ir man patinka... mirksiukas.gif ir visai ne fak lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 15:58)
Man irgi panasiai  smile.gif Galiausiai nusprendziau, kad labiausiai patiktu antra, bet man biski grudo joje padauginta  4u.gif

drinks_cheers.gif va delto tai joa.. eisiu tvarkyt jauciu, bo ten dejau action'a ir net nepasivarginau pakoreguot...

nu... db jau jauciu bus man pomidorai2.gif cia vadinas bandziau portretint vaika... uzpakali atsuko ir be sansu... apsvietima savo kvadratiniam metre susidejus buvau tai aj.. nusoviau taip... user posted image

kicas? ne kicas? banalu? pigu? laukiu kritikos... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 15:04