Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 13:45)
Bet kas liecia saule, tai man sudetinga su ja. Pabandziau tokiam zolyne fotkint ant sviesos, tai kai pries saule fotkinu- isdega veidas ir nerysku, kai nusuku nugara i saule- veidukas tamsus unsure.gif Kaip cia reik daryt?

Vidurdienį nefotkyt biggrin.gif
Atsakyti
Ikelsiu toki linksma koliaza is vakar dienos krikstynu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 24, 14:12)
Ikelsiu toki linksma koliaza is vakar dienos krikstynu  rolleyes.gif

Grazu man bigsmile.gif Atskirai gal taip gerai nesiziuretu, bet va koliazas tai super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 14:12)

O mes su Zitlali vidurdieni fotkinomes tongue.gif Reikia ieskoti seselio, bet ta tinkama seseli surast irgi labai sunku. Koks parkelis va tai idealiai tam tinka bigsmile.gif Ir reikia fotografuoti M rezimu smile.gif

Siaip nutarem, kad Verkiu parkelis idealiai tiktu mytui su vaikais organizuoti, ten taip grazu, prisidarytume fotkiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 24 rugpjūčio 2009 - 13:19
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 13:14)
Grazu man  bigsmile.gif Atskirai gal taip gerai nesiziuretu, bet va koliazas tai super  thumbup.gif

aciu rolleyes.gif labai linksmos mergaites buvo ir aprangos kodas buvo visiems balta spalva rolleyes.gif ispudingai atrodo krikstynu sventeje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 13:12)

kad fotkinau po 14val.

boruzka- labai nuotaikingos foto thumbup.gif

Nu vat tas M man mistika, kokius pvz parametrus reiktu parink tokioj situacijoj, kai ant saules fotkini?
Atsakyti
Citra, tau jos informatyvios nes tu jas fotkinai ir zinai ka vaikas veikia. Tu galvok taip pries pateikiant kitiem vertinimui ar kritikai, ar sukels sios foto kazkokiu emociju is salies esanciam zmogui, kurio nera ten vaikas ir jis nezino situacijos smile.gif man pvz tik kai pasakei aisku kad ji zaidzia, o siaip pirmas planas apsviestas tai vaiko sonas arba dupcius, nemaciau,kad zaidzia 4u.gif panasiau i lipima laiptais

Boruzka man vinjetavimas nepatinka smile.gif kairioji per smarkiai nurezta is abieju pusiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 13:58
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 14:38)
Nu vat tas M man mistika, kokius pvz parametrus reiktu parink tokioj situacijoj, kai ant saules fotkini?

Nuo sviesos priklauso. Tiesiog reikia bandyti... Jeigu portreta darai, tada f reiketu biski didesni imti nei pati maziausia, man rekomendavo 4 nusistatyti. O jau paskui islaikyma derini, jeigu foto per tamsi, tada darai ilgesni islaikyma. As kai fotkinau Zitlali ant zoles, tai buvo f 4, islaikymas 1/250, ISO 200 ax.gif Jeigu fotkini kokius kvietkelius, tai diafragma placiau gali atidaryti, tuomet islaikymas gali buti trumpesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 24 rugpjūčio 2009 - 13:47
boruzka, pritariu Zitlali, vinjetavimas man irgi nepatinka...o šiaip linksmas derinukas smile.gif
Atsakyti
Kritikai (ar pernelyg plastikas? g.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 14:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 15:18)
Kritikai (ar pernelyg plastikas?  g.gif )

zinok visos nuostabios, bet visitiek man vidurine tokia sarminga, tokia paslaptinga, ziauriai kerinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 10:55)
Dėl Tavęs verta tokius vaizdus fotkint biggrin.gif

blush2.gif baik blush2.gif siap labai atsigavos po naujo fotiko papirkimo thumbup.gif labaim dziugu del tavi thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 14:18)

man spalvotos spalvos labai patinka thumbup.gif ir neplastikas man cia -daug yra dar dalykeliu ka uztustintu plastikos megejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 15:18)

A kaip nuglamūrini? ko nemoku, tai nemoku biggrin.gif man tai gal tik plaukai kairėj trugdo..iškart į juos žvilgsnis krypsta. Tai tų plaukų mažiausiai vidurinėj matos smile.gif
Atsakyti