Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Stikline, 3 mopsai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 11:32)
Is paskutines ala fotosesijos po "Gamtos misliu" parkeli  smile.gif

spalvos tai jegines thumbup.gif labiausiai antra wink.gif

o kur cia toks parkelis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 09:29)
Aj nu dar galiu įkelt savo stiliaus foto  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Kokia miela wub.gif Visos tavo nuotraukos man patinka, saunuole 4u.gif
Citra, antra labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 11:03)
Tiesa, kaunietes - nepamirstam, kad siandien vel vyks burbuliatorius, prasom aktyviai visos  thumbup.gif

Būsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 11:07)
spalvos tai jegines  thumbup.gif labiausiai antra wink.gif

o kur cia toks parkelis?  rolleyes.gif

Tas parkelis Smiltynej, visai netycia aptikau bevaiksciodama rolleyes.gif

Aciu uz komentarus. 4u.gif

O tas burbuliatorius tik Kaune bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 rugpjūčio 2009 - 11:34
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 11:32)
Is paskutines ala fotosesijos po "Gamtos misliu" parkeli  smile.gif

Super spalvytes wub.gif Maikute netrukdo 4u.gif Man pirma ir antra patiko, tik antroje noretusi veiduko siek tiek sviesesnio, kad matytusi vaiko veido israiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 24 rugpjūčio 2009 - 11:34
QUOTE(ich @ 2009 08 24, 12:28)
lotuliukas.gif Kokia miela wub.gif Visos tavo nuotraukos man patinka, saunuole 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 12:33)
O tas burbuliatorius tik Kaune bus?

Ir Vilniuj mirksiukas.gif
http://laimikis.lt/i...buliatorius-00/
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 08 24, 11:43)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 11:33)
Super spalvytes  wub.gif Maikute netrukdo  4u.gif Man pirma ir antra patiko, tik antroje noretusi veiduko siek tiek sviesesnio, kad matytusi vaiko veido israiska.

Aisku, bandziau ciut pasviesinti, bet jau man spalvos tada nelabai patinka
Atsakyti
Citra pima faina, tik galetu pasvyrimo nebut, mano galva tai nlb.. visos kitos nepatinka, del tiesiogines saules (seseliai astrus ant veido krenta) ir neinformatyvumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 12:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 12:38)
Citra pima faina, tik galetu pasvyrimo nebut, mano galva tai nlb.. visos kitos nepatinka, del tiesiogines saules ir neinformatyvumo  4u.gif

Ot tai tau biggrin.gif Del pasvyrimo tai man paciai irgi jis istrigo, kazkaip ne taip ziurisi, bet atsibodo fotkyt "tvarkingai", norisi idomesnio rakurso, tik aisku ties tais pasvyrimais reikia padirbeti,nes jie gana slidus reikalas.

O man asmeniskai tos kitos labai mielos, man patinka kad spinduliai apsviecia butent ta vieta, o informatyvumo tai ten nelabai yra, tiesiog vaikas zaidzia ant laiptu tarp saules spinduliu. Bet ten netiesiogine saule, pro medzius ji krenta rolleyes.gif Nors del seseliu tu teisi. Bet o ka tokiu atveju daryti?

Bet kas liecia saule, tai man sudetinga su ja. Pabandziau tokiam zolyne fotkint ant sviesos, tai kai pries saule fotkinu- isdega veidas ir nerysku, kai nusuku nugara i saule- veidukas tamsus unsure.gif Kaip cia reik daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 rugpjūčio 2009 - 13:05