QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 11:32)
Is paskutines ala fotosesijos po "Gamtos misliu" parkeli
spalvos tai jegines labiausiai antra
o kur cia toks parkelis?
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 09:29)
Aj nu dar galiu įkelt savo stiliaus foto
Kokia miela Visos tavo nuotraukos man patinka, saunuole
Citra, antra labai grazi
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 11:03)
Tiesa, kaunietes - nepamirstam, kad siandien vel vyks burbuliatorius, prasom aktyviai visos
Būsiu
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 11:07)
Tas parkelis Smiltynej, visai netycia aptikau bevaiksciodama
Aciu uz komentarus.
O tas burbuliatorius tik Kaune bus?
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 11:32)
Is paskutines ala fotosesijos po "Gamtos misliu" parkeli
Super spalvytes Maikute netrukdo Man pirma ir antra patiko, tik antroje noretusi veiduko siek tiek sviesesnio, kad matytusi vaiko veido israiska.
QUOTE(ich @ 2009 08 24, 12:28)
Kokia miela Visos tavo nuotraukos man patinka, saunuole
Ačiū
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 12:33)
O tas burbuliatorius tik Kaune bus?
Ir Vilniuj
http://laimikis.lt/i...buliatorius-00/
QUOTE(lamella @ 2009 08 24, 11:43)
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 11:33)
Super spalvytes Maikute netrukdo Man pirma ir antra patiko, tik antroje noretusi veiduko siek tiek sviesesnio, kad matytusi vaiko veido israiska.
Aisku, bandziau ciut pasviesinti, bet jau man spalvos tada nelabai patinka
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 12:38)
Citra pima faina, tik galetu pasvyrimo nebut, mano galva tai nlb.. visos kitos nepatinka, del tiesiogines saules ir neinformatyvumo
Ot tai tau Del pasvyrimo tai man paciai irgi jis istrigo, kazkaip ne taip ziurisi, bet atsibodo fotkyt "tvarkingai", norisi idomesnio rakurso, tik aisku ties tais pasvyrimais reikia padirbeti,nes jie gana slidus reikalas.
O man asmeniskai tos kitos labai mielos, man patinka kad spinduliai apsviecia butent ta vieta, o informatyvumo tai ten nelabai yra, tiesiog vaikas zaidzia ant laiptu tarp saules spinduliu. Bet ten netiesiogine saule, pro medzius ji krenta Nors del seseliu tu teisi. Bet o ka tokiu atveju daryti?
Bet kas liecia saule, tai man sudetinga su ja. Pabandziau tokiam zolyne fotkint ant sviesos, tai kai pries saule fotkinu- isdega veidas ir nerysku, kai nusuku nugara i saule- veidukas tamsus Kaip cia reik daryt?