Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Plepute, emocija yra, su tuo manau tvarka, bet ryskumo visai nera, kadravimas nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 10:16)
Juokingas kadras biggrin.gif ale taip erdves kaireje sikniuzam truksta...

Pagal idėją tai jo....kairėj turėtų būt erdvės...bet man asmeniškai patinka taip smile.gif dar būtų gerai, jei daugiau tiltelio matytųsi...

plepute...emocijos tai ohoho smile.gif bet kokybės nėr.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 23, 22:35)
Dedu vieną iš šviesos paieškų  smile.gif

a jetau, cia mano viena is siekiamybiu kaip suvaldyt priespriesine sviesa doh.gif jei pasakytum bent ka nors kaip tai padaryt, buciau dekinga iki grabo lentos biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 09:29)
Aj nu dar galiu įkelt savo stiliaus foto  lotuliukas.gif

oi negaliu koks mielas kadras, o matai kaip grudasi suneliokai i kadra biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 10:35)
a jetau, cia mano viena is siekiamybiu kaip suvaldyt priespriesine sviesa  doh.gif jei pasakytum bent ka nors kaip tai padaryt, buciau dekinga iki grabo lentos biggrin.gif

Šito ir aš mokausi smile.gif nžn pridariau kadrų nemažai, bet toli gražu ne visi gavosi...nžn ar čia kur įdėjau jau daug maž teisingas...gal ir ne, bet man jis vistiek patinka smile.gif man rods geriausia ką galima padaryti, tai daug praktikuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 10:32)
Plepute, emocija yra, su tuo manau tvarka, bet ryskumo visai nera, kadravimas nepatinka smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 10:32)
Pagal idėją tai jo....kairėj turėtų būt erdvės...bet man asmeniškai patinka taip smile.gif dar būtų gerai, jei daugiau tiltelio matytųsi...

plepute...emocijos tai ohoho smile.gif bet kokybės nėr.

aciu, kad patvirtinote mano subjektyvia nuomone (galiu tik subjektyviai vertinti, nes net nezinau ka reiskia kadravimas)... ach, kaip gaila, kad netycia nesigavo ryskiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 10:37)
Šito ir aš mokausi smile.gif nžn pridariau kadrų nemažai, bet toli gražu ne visi gavosi...nžn ar čia kur įdėjau jau daug maž teisingas...gal ir ne, bet man jis vistiek patinka smile.gif man rods geriausia ką galima padaryti, tai daug praktikuotis biggrin.gif

ech, tai vistiek nepasakysi parametru cool.gif please rolleyes.gif 4u.gif o ekspozicija koregavai?

Tiesa, kaunietes - nepamirstam, kad siandien vel vyks burbuliatorius, prasom aktyviai visos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 11:03)
ech, tai vistiek nepasakysi parametru  cool.gif  please rolleyes.gif  4u.gif o ekspozicija koregavai?

biggrin.gif pasakysiu, pasakysiu, tik namo pargrįžus, nes ten visos foto liko...su ekspozicija nieko nedariau...gal ir vertėjo g.gif nors jei patemdyčiau, paskui vėl su PS koreguočiau, kad nušviesėtų, tai gautųsi kaip ir tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 11:07)
biggrin.gif  pasakysiu, pasakysiu, tik namo pargrįžus, nes ten visos foto liko...su ekspozicija nieko nedariau...gal ir vertėjo  g.gif  nors jei patemdyčiau, paskui vėl su PS koreguočiau, kad nušviesėtų, tai gautųsi kaip ir tas pats  g.gif

tai jau labai lauksiu biggrin.gif smalsu be galo biggrin.gif
Atsakyti
Is paskutines ala fotosesijos po "Gamtos misliu" parkeli smile.gif

Ar labai trukdo maikute?
user posted image

user posted image

user posted image

Ar jb geriau?
user posted image

Visdelto patinka man tas raw smile.gif Tai jau paprasiau mb kad paorganizuotu naujesni loptopa,nes mano senukas ilgai velka ps rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 rugpjūčio 2009 - 10:56
QUOTE(Tiny @ 2009 08 23, 00:31)

bigsmile.gif pasistengei tiny, sita man labiausiai patiko 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 23, 17:44)

spalvotas variantas man labai patiko 4u.gif spalvos, modelio padetis.

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 23, 22:35)
Dedu vieną iš šviesos paieškų  smile.gif

geras kadras , as taip nesugebeciau doh.gif 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 06:42)

bet kaip grazu , paslaptinga...

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 09:29)

lotuliukas.gif nerealus kadras thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 24, 11:03)
Tiesa, kaunietes - nepamirstam, kad siandien vel vyks burbuliatorius, prasom aktyviai visos  thumbup.gif

erzini, as siandien niekaip negali. o taip noriuuuuuuuuuuuuuuuuu..........
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 21:38)
Aciu uz komentarus  4u.gif paskutine sian, einu luzt..
user posted image

si patiko wub.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 23, 00:26)
Na, paskutine siam vakarui... rytoj idesiu daugiau  mirksiukas.gif

user posted image

ir si patiko thumbup.gif tik tamsoka biski
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 05:42)
sian ryte atsikeliau ir va ka radau  bigsmile.gif

wow thumbup.gif thumbup.gif gaila zemai gyvenu unsure.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 07:32)

Gabalėlis miško