Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ir paskutine siam vakarui...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 01:20)
Na ir paskutine siam vakarui...

Tiny, šaunūs šūviai wink.gif
Atsakyti
Stikline puikiai smile.gif as taip nemoku biggrin.gif visad idomu buvo kaip taip padaryt neisdeginant fono g.gif reiks irgi pabandyt jei dar saules bus... bet uztad prasideda rukai thumbup.gif sian ryte atsikeliau ir va ka radau bigsmile.gif
user posted image

Tiny pirma ok, antra nepatinka asmeniskai, israiskos ner, tuscia, poza asmeniskai man nepriimtina tongue.gif sakiau nefotkint visu ugiu laugh.gif ner ka ten fotkint... bet nesvarbu, ta foto su plaukais neuzjuodintais daug geriau ale seselis... nu viska gadina smile.gif paskutine tvarkinga 4u.gif laukiu tu paskutiniu, ten gerules manrods turetu buti... ax.gif

Antajo pernelyg intensyvus antras planas, foto iskart tampa 'muiline' ax.gif uzsimaniau 50mm 1.4 kazi ar yra dar koks obj su mazesne diafragma Nikone? g.gif noriu su bokeh pazaist, prisigalvojau visokiu fyntu o su saviskiu taip nepavyks... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugpjūčio 2009 - 05:45
Labas rytas 4u.gif

Zitlali, labai geras kadras bigsmile.gif Foto tokiu ramumu dvelkia... Spalvos geros.

Maciau ir as ta ruka siryt, ale jau buciau i darba pavelavusi, jeigu buciau pardejusi gaudyt smile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 06:42)
sakiau nefotkint visu ugiu laugh.gif

tongue.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif Laikau tas paskutines fotosesijos nuotraukas desertui, jos dar RAW formate pas mane kompe guli smile.gif

Tiesa, Zitlali, mano monitoriu visgi reik mest lauk. Darbe tai kuo puikiausiai viska rodo, namie pas mane kazkas blogai nustatyta, spalvos per sviesios, todel as pastoviai pertamsinu arba perkontrastinu nuotraukas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 24, 01:14)
Tiny, šaunūs šūviai wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 24 rugpjūčio 2009 - 06:59
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 06:42)
Stikline puikiai smile.gif as taip nemoku biggrin.gif visad idomu buvo kaip taip padaryt neisdeginant fono  g.gif reiks irgi pabandyt jei dar saules bus...

Na fonas pas mane lyg padegęs, bet manau šiuo atveju tai tinka...įdimylėjau saulės rūkus smile.gif ačiū pakomentavusiems smile.gif

Zitlali toks rūkas kaip tavo irgi labai veža biggrin.gif

Tiny, man gal paskutinė labiausiai smile.gif

Gabalėlis miško

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 24 rugpjūčio 2009 - 07:36
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 07:32)

Gabalėlis miško

user posted image

ale tu kazkokia kitokia grizai po savo krizes bigsmile.gif siaip smagi foto, man tokios patinka ax.gif grazus tie saules blikai virsuje, bet man gal kiek per daug laisvo fono g.gif
Atsakyti
As tai kvietku nekomentuosiu, bo nieko nesuprantu as apie juos...

Mano rukas tai cia ne kritikai, siaip tik imeciau parodyt kad jau galima keltis 4 ryto ir varyt fotkint menu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 23, 14:39)
nieko nepasakysiu apie d90 tik kad nedaug skirias nuo d80 tik kad filmuot galima (berods taip ane? ) tai kaip ir tik uz tai daugiau moki  g.gif (cia man kazkas pasakojo.. tai perpasakoju) d80 soooociai pirmai pradziai ir as tiesa pasakius jei neapsireiks del d300 tai ir nepirksiu naujo kol kas...  ax.gif

Del d90 ir as kazkur ta girdejau ar skaiciau.

Tiny, patiko dvi pirmos detos ir jb sikarta geresnesis.

Stikline, labai garziai spalvas piesia tavo obj thumbup.gif Taip svelnu,grazu, ypac gelytes patiko ir pirma foto su ideja.

Zitlali, rukas bigsmile.gif O del Tiny foto,tai pritariu kazkam,kad labai zvilgsnis i berniuka krenta.
Atsakyti
Stikline, Citra dekui 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 08:32)
Gabalėlis miško

Nugi gerai, patinka man spalvos ir kompozicija gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 24, 08:50)
Labas rytas  4u.gif
ale tu kazkokia kitokia grizai po savo krizes  bigsmile.gif siaip smagi foto, man tokios patinka  ax.gif grazus tie saules blikai virsuje, bet man gal kiek per daug laisvo fono  g.gif

lotuliukas.gif čia gi objektyvas kaltas...su tokiu gėles tik ir pyškint.

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 09:00)
Stikline, labai garziai spalvas piesia tavo obj  thumbup.gif Taip svelnu,grazu, ypac gelytes patiko ir pirma foto su ideja.

Ačiū Citra wink.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 09:20)
Nugi gerai, patinka man spalvos ir kompozicija gera  4u.gif

4u.gif

Aj nu dar galiu įkelt savo stiliaus foto lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 24 rugpjūčio 2009 - 08:33
Juokingas kadras biggrin.gif ale taip erdves kaireje sikniuzam truksta...
Atsakyti
Laba diena,

Ka manote apie sia nuotrauka ir jos emocija?

user posted image
Atsakyti