Na ir paskutine siam vakarui...
Stikline puikiai as taip nemoku visad idomu buvo kaip taip padaryt neisdeginant fono reiks irgi pabandyt jei dar saules bus... bet uztad prasideda rukai sian ryte atsikeliau ir va ka radau
Tiny pirma ok, antra nepatinka asmeniskai, israiskos ner, tuscia, poza asmeniskai man nepriimtina sakiau nefotkint visu ugiu ner ka ten fotkint... bet nesvarbu, ta foto su plaukais neuzjuodintais daug geriau ale seselis... nu viska gadina paskutine tvarkinga laukiu tu paskutiniu, ten gerules manrods turetu buti...
Antajo pernelyg intensyvus antras planas, foto iskart tampa 'muiline' uzsimaniau 50mm 1.4 kazi ar yra dar koks obj su mazesne diafragma Nikone? noriu su bokeh pazaist, prisigalvojau visokiu fyntu o su saviskiu taip nepavyks...
Tiny pirma ok, antra nepatinka asmeniskai, israiskos ner, tuscia, poza asmeniskai man nepriimtina sakiau nefotkint visu ugiu ner ka ten fotkint... bet nesvarbu, ta foto su plaukais neuzjuodintais daug geriau ale seselis... nu viska gadina paskutine tvarkinga laukiu tu paskutiniu, ten gerules manrods turetu buti...
Antajo pernelyg intensyvus antras planas, foto iskart tampa 'muiline' uzsimaniau 50mm 1.4 kazi ar yra dar koks obj su mazesne diafragma Nikone? noriu su bokeh pazaist, prisigalvojau visokiu fyntu o su saviskiu taip nepavyks...
Labas rytas
Zitlali, labai geras kadras Foto tokiu ramumu dvelkia... Spalvos geros.
Maciau ir as ta ruka siryt, ale jau buciau i darba pavelavusi, jeigu buciau pardejusi gaudyt
Aciu uz komentarus Laikau tas paskutines fotosesijos nuotraukas desertui, jos dar RAW formate pas mane kompe guli
Tiesa, Zitlali, mano monitoriu visgi reik mest lauk. Darbe tai kuo puikiausiai viska rodo, namie pas mane kazkas blogai nustatyta, spalvos per sviesios, todel as pastoviai pertamsinu arba perkontrastinu nuotraukas
Papildyta:
Aciu
Zitlali, labai geras kadras Foto tokiu ramumu dvelkia... Spalvos geros.
Maciau ir as ta ruka siryt, ale jau buciau i darba pavelavusi, jeigu buciau pardejusi gaudyt
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 06:42)
sakiau nefotkint visu ugiu
Aciu uz komentarus Laikau tas paskutines fotosesijos nuotraukas desertui, jos dar RAW formate pas mane kompe guli
Tiesa, Zitlali, mano monitoriu visgi reik mest lauk. Darbe tai kuo puikiausiai viska rodo, namie pas mane kazkas blogai nustatyta, spalvos per sviesios, todel as pastoviai pertamsinu arba perkontrastinu nuotraukas
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 24, 01:14)
Tiny, šaunūs šūviai
Aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 24, 06:42)
Stikline puikiai as taip nemoku visad idomu buvo kaip taip padaryt neisdeginant fono reiks irgi pabandyt jei dar saules bus...
Na fonas pas mane lyg padegęs, bet manau šiuo atveju tai tinka...įdimylėjau saulės rūkus ačiū pakomentavusiems
Zitlali toks rūkas kaip tavo irgi labai veža
Tiny, man gal paskutinė labiausiai
Gabalėlis miško
Labas rytas
ale tu kazkokia kitokia grizai po savo krizes siaip smagi foto, man tokios patinka grazus tie saules blikai virsuje, bet man gal kiek per daug laisvo fono
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 07:32)
ale tu kazkokia kitokia grizai po savo krizes siaip smagi foto, man tokios patinka grazus tie saules blikai virsuje, bet man gal kiek per daug laisvo fono
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 23, 14:39)
nieko nepasakysiu apie d90 tik kad nedaug skirias nuo d80 tik kad filmuot galima (berods taip ane? ) tai kaip ir tik uz tai daugiau moki (cia man kazkas pasakojo.. tai perpasakoju) d80 soooociai pirmai pradziai ir as tiesa pasakius jei neapsireiks del d300 tai ir nepirksiu naujo kol kas...
Del d90 ir as kazkur ta girdejau ar skaiciau.
Tiny, patiko dvi pirmos detos ir jb sikarta geresnesis.
Stikline, labai garziai spalvas piesia tavo obj Taip svelnu,grazu, ypac gelytes patiko ir pirma foto su ideja.
Zitlali, rukas O del Tiny foto,tai pritariu kazkam,kad labai zvilgsnis i berniuka krenta.
Stikline, Citra dekui
Nugi gerai, patinka man spalvos ir kompozicija gera
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 24, 08:32)
Gabalėlis miško
QUOTE(boruzka @ 2009 08 24, 08:50)
Labas rytas
čia gi objektyvas kaltas...su tokiu gėles tik ir pyškint.
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 24, 09:00)
Stikline, labai garziai spalvas piesia tavo obj Taip svelnu,grazu, ypac gelytes patiko ir pirma foto su ideja.
Ačiū Citra
QUOTE(Tiny @ 2009 08 24, 09:20)
Aj nu dar galiu įkelt savo stiliaus foto
Laba diena,
Ka manote apie sia nuotrauka ir jos emocija?
Ka manote apie sia nuotrauka ir jos emocija?