negalima
plem reik kazka daryt, einu googlint ideju..otai visi modeliai ziuri i objektyva nulis idomesniu kampu... sakez
a
nu va idomesne
Zitlali, is paskutiniu man pirma ir trecia Antroje akys raudonos
Aga, dirbu as Man tai tik savaitgaliai tinka
QUOTE(Teka @ 2009 08 19, 09:24)
Tiny, o tu negali dieną, ane?
Zitka, man iš šių paskutinių, tai tos, kur su cigarete. tik niekaip neapsisprendžiu, ar spalvota labiau patinka, ar j/b
Papildyta:
tai juk galima ir kokį savaitgalį. juk lyg apie šį kalba buvo
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 10:42)
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 10:42)
Zitlali, is paskutiniu man pirma ir trecia Antroje akys raudonos
nemoku nuimt raudonuma, jo, raudonos jos buvo
Aciu uz komentarus
Zitka, labai nervuoja, kai ištrini nuotraukas nu netrink bent jau taip greit, nespėju net pamatyt
QUOTE(Teka @ 2009 08 19, 10:55)
Zitka, labai nervuoja, kai ištrini nuotraukas nu netrink bent jau taip greit, nespėju net pamatyt
nervus i koncervus manau ir taip pakankamai medziagos keliu nenoriu flickr apsikraut
QUOTE(Teka @ 2009 08 19, 10:49)
Aha, buvo kalba apie si...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:56)
nervus i koncervus manau ir taip pakankamai medziagos keliu nenoriu flickr apsikraut
Zit pelenine labai patiko, ir mergina
Del meet jei be vaiku butu tai pasiuluciau jei vln tai SMC ten buvo meno parodair turetu buti, ten yra sale su geltonais milzinishkais burbulais, ir sale ish vedrodziu gabaliuku, ex rasiu foto imesiu manau turetu isheiti idomiu foto ten.
Del meet jei be vaiku butu tai pasiuluciau jei vln tai SMC ten buvo meno parodair turetu buti, ten yra sale su geltonais milzinishkais burbulais, ir sale ish vedrodziu gabaliuku, ex rasiu foto imesiu manau turetu isheiti idomiu foto ten.