QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 08 22, 22:56)
daryciau j/b uzmesciau gal vinjetavimo, kad jis centre sviesoje butu toks, siaip pati foto man labai patinka daug man asmeniskai emociju sukelia...
QUOTE(Tiny @ 2009 08 23, 00:31)
Beje, pastebejau, kad zupdaziai mano cia netinka, ane?
Beje, noriu pagirti Zitlali.
Faina, bet man biski pilkokas j/b
Beje, noriu pagirti Zitlali.
Faina, bet man biski pilkokas j/b
viskas tinka, tik jos per sausos, lupu blizgio paprasto tiesiog reikejo, kazkaip neatkreipiau demesio kai fotkinau. Esu minejusi cia, kad jei norisi foto graziu lupu jas reik sudrekinti.. tai praleidau sita, aga...
aciu
O negali buti , kad monitorius tavo blogai rodo? ar pas mane cia blogai? nes man jis baltokas, o va tos mano-tavo foto kur tu mane fotkinai j/b net labai pilkas ,katra monitoriu metam lauk?
Pirma antra patiko Tik antroje as buciau tiek sau tiek kitai merginai jeigu mano foto butu buve nuklonavusi tas ryskias rauksles, pasviesinus jas tiesiog, nenuemus visai iki padoraus vaizdo, nes labai rezia aki tos 'bangos', salia kaklo tokios einancios. Visgi reikia i foto ziureti taip-kokias gauti tu pati noretum bunant to zmogaus vietoje. Noretusi atrodyti tvarkingai, be visokiu tokiu defektu, nes pats zmogus zinokit i tas foto ziuri per padidinama stikla ir iskart visus savyje pamatys. Va kaip tu del savo tos nosies, kuri man visur be galo didelis privalumas, israiskingumas, apskritai ji visaiiiiii ne ilga bet cia mes kiekviena turime savo 'defektu' kuriuos norime sumazinti nuotraukose, i tai reik kreipt demesi, bet tavo atveju as ju nematau labai grazi moteris tai va del tu rauksliu tokia mano nuomone, paakiu visokiu, kad didesniu zmogui kompleksu neivaryt, reiktu paretusuot manau... aisku, ne visada, bet jei darai tas 'graziasias' foto manyciau taip deretu daryti (jei sukant link komerciniu foto, bent tokia manonuomone siuo metu )
Trecia niekuo nepatinka, priekine ranka krutine, veidas atrodo tokie riebus, ranka pirma del rakurso atrodo zymiai trumpesne nei ji yra , plaukai negraziai sugule, jovaliukas toks ir smakras del veido israiskos atrodo atsikises lyg pas tuos zmones kuriu sankanda netaisyklinga zinoma paakiai kliudo (igimtas reikalas, sakiau fotosesijos metu ir pas vaika mano jau yra, tad kaip tau su nosim, reiktu ipatinga demesi telkti ties tuo, jeigu net balsu apie tai pasakiau, na tprsme pastabuma ugdyti i zmogaus kompleksus reiktu )
Ketivrtoje kaip ir ok viskas, bet vos is apacios buciau fotkinusi, del to kad ne kakta, o akys isrysketu, net ir nuleistos, veido demeles salinciau ir lupos lyg pamelusios, kazi del ko.. gal kazka su spalvom darei?
Penkta j/b labai negeras, arba sakau monikas mano kazkoks ni toks... labai pilkas, lyg chromo spalvos, metalo... per nosi eina negeras seselis, ji klonuociau, plauku gaila fakturiskumo nesimato, uzjuodinti pernelyg smarkiai... as tau atsiusiu actiona viena, kuris palengvins portrenini gyvenima tavo bus lengviau viska vienu ypu sutvarkyti veide
paskutinis geras portretas tik j/b blogas ir desines truksta
Aciu merginos uz komentarus fotkem, pritariu viskam varau sian truputi is namu tai veliau foto imesiu kitas
Tiesa Tiny kaip tau RAW fotkinimas, jauti skirtuma?