Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 20:57)
Zana aciu, cia pirmos foto  4u.gif tuoj imesiu daugiau...

user posted image

bigsmile.gif si irgi labai thumbup.gif

p.s. tiny neisivaizdavo saves modelio vietoi, pamenu minejo ji, o ziurekit kaip puikiai labai net puikiai gavosi bigsmile.gif

zitlali pasistengei 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, labai patiko tavo naktine amtra foto, noreciau exifa suzinoti ax.gif O ta kur takelis, tai kazko truksta, kazkokio elemento dar, minties g.gif

Tiny sesija labai faina, spalvos svelnios, emocijos gerao pagautos, tik uzkliuvo antra (labai suspausta foto, nei mamos galvos, nei vaiko koju nera, noretusi arba vieno arba kito rolleyes.gif ). Ir trcia- zoles perteklius truputuka erzina.
O kur tiny jb tai man labai i Zuokiene panasi smile.gif Grazi motera smile.gif

Antajo, del pliazines merginos, tai labai suspausta, noretusi erdves, bet siaip bandymas visai neblogas.

Rico, man idomiausios, kur mergina prie medzio, tik toj vienoj kaip ir Zit rase,labai maiso krumai.
Paskutine dar visai idomi, gyva tokia, tik noretusi erdves desinej.
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif paskutine sian, einu luzt..
user posted image
Atsakyti
Zitlali, foto nuostabios wub.gif

Kritikai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kulverstuk man kazkodel noretusi vertikaliu kadru, ypac antra, matyti ka ten daro, arba ka tui rankose, na siek tiek kitokio kampo, na ir isdegimai vietose...
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 22, 22:09)
Kulverstuk man kazkodel noretusi vertikaliu kadru, ypac antra, matyti ka  ten daro, arba ka tui rankose, na siek tiek kitokio kampo, na ir isdegimai vietose...

Vertikaliu? Gal norejai rasyti horizontaliu?

Antra foto: patalpoje buvo tamsu, vienintelis sviesos saltinis - saules spinduliai pro langa, nuo ju ir matosi isdegimai... Fotografuoti galejau tik is sios vietos, nebuvo kitokio priejimo schmoll.gif
Bandau teisintis, bet tai neisgelbes blogos foto.
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 08 22, 23:21)
Vertikaliu? Gal norejai rasyti horizontaliu?

Antra foto: patalpoje buvo tamsu, vienintelis sviesos saltinis - saules spinduliai pro langa, nuo ju ir matosi isdegimai... Fotografuoti galejau tik is sios vietos, nebuvo kitokio priejimo  schmoll.gif
Bandau teisintis, bet tai neisgelbes blogos foto.

jo, jo horizontaliu blush2.gif persiprsau, nusisneku jau
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 22, 16:18)

Rico, dauguma foto man pertamsios 4u.gif Ir isdegimu daug unsure.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 20:26)
Sian buvom susitike su Tiny, fainai laikas praleke, nepastebejau net kaip skrandis gurgt is alkio pradejo biggrin.gif bet atsifotkinom tai taip saziningai kokias 4-5h laugh.gif labai patiko ji su savo vaikuciu  wub.gif cia pora pradziai

Nu cia as vistiek savo ilga nosi matau biggrin.gif Bet siaip super bigsmile.gif Trecia man patiko, kur spokucio emocijos liejas per krastus. Tos zoles man nera perdaug, bet va nosis mano cia vaizda gadina doh.gif Beje, pastebejau, kad zupdaziai mano cia netinka, ane? unsure.gif Reikejo ryskesniu... Nelabai galiu foto su savo vaiku kritikuot... Man patinka jo emocijos cia, matosi siandienine jo nuotaika smile.gif

Beje, noriu pagirti Zitlali. Nu zinokit nereali ji, galetu ir salciausia zmogu priversti pozuot. Labai siltas zmogus...Man jau nuo ryto pilva suko del tos fotosesijos. Ale va, kol nuvaziavom ir atsipalaidavau su ja bebendraudama smile.gif Ir jau rupestingumas... Visada paklausia, ar tau cia gerai bus, patogu, ar nenusitepsi, ar koju nenusidilginsi... vaikas lipa ant galvos, smezuoja vis fone, bet jai netrukdo smile.gif Nusibodo tiniukui, jau su sakom pradejo mosikuotis mums panosej ant galo biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 20:57)
Zana aciu, cia pirmos foto  4u.gif tuoj imesiu daugiau...

Faina, bet man biski pilkokas j/b 4u.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 22, 22:23)
O kur tiny jb tai man labai i Zuokiene panasi  smile.gif Grazi motera smile.gif

Va tokio palyginimo dar negirdejau smile.gif Visai neseniai viena nauja pazystama su Cereskiene palygino... dar esu girdejusi, kad i Simona is "Kelias i zvaigzdes" esu panasi biggrin.gif Aciu Citra 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 22:38)
paskutine sian, einu luzt..

Va sita pamaciusi tai vos nenugriuvau is koto bigsmile.gif Labai grazia cia mane nupiesei smile.gif

Tuoj ikelsiu savo "sedevru" blush2.gif
Papildyta:
Na va, atiduodu jus teismui smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Wau thumbup.gif kaip iprastai - Zitka pasistenge. ir visos mes modeliai pasirodo, tik to nezinom biggrin.gif

Jau Tiny grooozis koks rolleyes.gif kokie gali but kompleksai cool.gif

Labiausia ta prie medzio kol kas, kol dar kitokiu neimete biggrin.gif

Tiny fotkes su Zitka irgi fain - labiausiai pirmoji wink.gif
Atsakyti
Na, paskutine siam vakarui... rytoj idesiu daugiau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Dabar tikrai tikrai paskutine smile.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Tiny,ogo kaip pasistengei,foto super thumbup.gif Zitlali labai fotogeniška wub.gif

na,o Zitlali darytos foto kaip visada wub.gif Tiny,tikrai mesk tu tuos kompleksus,labai faina esi wub.gif

nei paveiksluoju,nei komentuoju doh.gif krize biggrin.gif bet šitos paskutinės nuotraukos tai sužavėjo wub.gif
Atsakyti