Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na bandysiu ir ash isiterpti, kur mergina pliaze, nepykit jei nusishnekesiu, bet pagal jusu kalbas gal suspausta, man noretusi daugiau matyti. daugiau erdves.

vejo malunai thumbup.gif

o kur mamyte su vaikeliu man turbut noretusi abieju fokuse, na bet mano akis ir mintys tik megejishkos rolleyes.gif

Zit thumbup.gif labai grazu ir spalvinga wub.gif

mano shuo surijo mano sumushtini kol jums rahsiau doh.gif mano vieninteli ir paskutini sumushtini.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 19:22)
Valkiria  4u.gif

Ir dar pagalvojau... truputi OT
nerisliai rasau jau smile.gif laikas miegot biggrin.gif

man toki pamastymai idomus, negeltonink mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 19:42)
As tai suprantu kodel gali atrodyti nenaturaliai smile.gif viskas ok del to, tik siaip.. aj vnz daug padriku minciu, sunku sudeliot ir isreikst wink.gifPapildyta:

as gi nesakau, kad blogai biggrin.gif krikituokit, man i sveikata, diskusijose gimsta naujos mintys, ieskai pavyzdziu, kazkokiu papildomu saltiniu kuo galetum pagrysti savo ar kito zmogaus nuomone, taip atrandi dar nauju dalyku smile.gif nebent diskutuoti nepriimtina, tuomet zinoma, galima palinkseti galva, pasakyti aciu ir tiek... galima ir taip  4u.gif pasilaikysiu savo nuomone kuri kertasi su issakyta kritika ir as nepyyyykstu panos biggrin.gif gal tik per daug sneku tongue.gif rico velniu duos.. reik eit tokiom temom i plepalus

thumbup.gif diskusijos tai ne off-topic schmoll.gif ir ju labai reikia, bent man tai visas "pasaulio suvokimas" taip formuojasi rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 00:00)
zinau kad banalu, bet...  blush2.gif trikoji atstojo pakelis cigareciu ant kurio objektyva pakeliau biggrin.gif

Man antra- super, norisi sugrizti ir tyrineti rolleyes.gif taisyklinga rolleyes.gif o paskutines dvi schmoll.gif truksta duseles g.gif ar kazkokio akcento i kelia, nes dabar lempa per sviesi unsure.gif

Dar kieno prisiminiu paminesiu blush2.gif
Kerolli, pirma idomi, tik kompozicija man kazkaip kliuva, kad tas sienos kampas per viduri eina, gal apkirpus geriau g.gif ir su arkliukais smagi, bet irgi spalvu norisi.

Antajo, kur norejai papuosala akcentuoti gal nereikejo klyno ten, nors gal ir gerai, nes akys keliauja nuo papuosalo i virsu, bet istrizaines nebesudaro, o tokia islinkusia linija. o antroj irgi lyg erdves noretusi daugiau- keliu truksta,
dar is pirmu, kur su aitvaru- kur pajury- butu turbut geriau jei berniukas butu kairiau o ne per viduri, tada jis, aitvaras ir saule sudarytu istriza linija g.gif
O su viena akim- dar nezinau blush2.gif turbut butu geriau su abiejom akim blush2.gif bet pasiekei ko norejai- zvilgsnis krypsta i aki, paskui pamatai vaika.

Papildyta:
Kitten, pirmoj lyg noretusi aiskesnes tos blakes(?) ir galetu ji buti truputi auksciau kadre, na ,bet nepasakysi, kad pasislink tongue.gif
antroj man zveju truksta, juos nukirpus ne toks idomus kadras g.gif
del paskutines jau sake, kad puiku, tik truputi desinej pusej meskere islindusi be zvejo demesi traukia, del horizonto beveik per viduri nezinau blush2.gif

Olo, faini portretukai, kaip jau sake, pirmoj truputi kaires truksta. Spalvos grazios bigsmile.gif

Stikline, fainas portretukas bigsmile.gif nuotaika thumbup.gif net to isdegimo beveik nesimato ax.gif

RamuteS, pirma ramybe dvelkia, antroj butu puiku, jei langa eitu patraukti tongue.gif i viduri blush2.gif gaila, kad be blykstes neina tokioj vietoj unsure.gif
Atsakyti
Kritikai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz komentarus fotkem, pritariu issakytai kritikai 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2009 08 22, 16:18)

Pirmaja buciau fotkinau labiau ja is sono ir patiesint reik, nes griuna i kaire
antroji man pernelyg isdege desineje...
negerai tiesiogine saule visai ir israiska nekokia merginos
si nepatinka, nesimato nei merginos nei aisku kur ji ziuri kokia israiska, neaiskiai smile.gif plius raudonas veidas ir isdeges 4u.gif
si patiktu jeigu ne isdegimai , gal versciau j/b 4u.gif
priekyje isplauke krumai trukdo grozetis smile.gif
per tamsi
didesne noreciau matyti, nesuprantu kas ten per taskas 4u.gif
dvi paskutines neiskalbingos man... spalvos geros, paskutine per tamsi
saunuole, smagu, kad pradedi kitus fotkint bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 rugpjūčio 2009 - 18:25
Tai kaip Tiny fotosesija pavyko? bigsmile.gif
Atsakyti
Sian buvom susitike su Tiny, fainai laikas praleke, nepastebejau net kaip skrandis gurgt is alkio pradejo biggrin.gif bet atsifotkinom tai taip saziningai kokias 4-5h laugh.gif labai patiko ji su savo vaikuciu wub.gif cia pora pradziai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

parke fotkinom, tai foto tokios seimynines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 rugpjūčio 2009 - 19:41
QUOTE(RamuteS @ 2009 08 21, 21:31)
dar pora kadru:
vakarejant:

patiko thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 01:00)

zinau kad banalu, bet...  blush2.gif trikoji atstojo pakelis cigareciu ant kurio objektyva pakeliau biggrin.gif

keista ne zmoniu fotkes is taves matyt tongue.gif man antra patiko thumbup.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 08 22, 09:35)
o mane uzpuolusi depresija  verysad.gif  doh.gif  nieko nesinori daryt ilendu pas jus pasiskaitineju pasigroziu ir psio  doh.gif
o tiek parodyt turiu ... niekaip negaliu prisiverst pasedet prie nuotraukiciu  doh.gif  na gal praeis kadanors  blush2.gif ir pradesiu labiau reikstis su nuotraukom ir komentarais lotuliukas.gif  blush2.gif

tai rodyk jei turi thumbup.gif as tai tik kreizejimais uzsiemus buvau -soku nuo proto matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 20:26)
Sian buvom susitike su Tiny,

niu man patiko fotosesija su tiny ir rokuciu bigsmile.gif labai idomios foto, idomus apsvietimas, svelnios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Zana aciu, cia pirmos foto 4u.gif tuoj imesiu daugiau...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 rugpjūčio 2009 - 20:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 19:57)
Zana aciu, cia pirmos foto  4u.gif tuoj imesiu daugiau...

thumbup.gif

parke thumbup.gif as wub.gif tokias foto, tik ten kur aprke antra foto doh.gif nu keistai mama be galvos. o trecioj foto man pvz zoles maziau noretusi, apatines.
Atsakyti
Pelytte netilpo galva tongue.gif del zoles aha gali but, pabandziau kiek kitaip kadruot ir necentruot smile.gif gal ir nevykusiai.. ale db jauciu as, kad manes parke fotkintis neveza ar mieste, db esu uzsidegusi su sviesom zaist ir dirbtina aplinka smile.gif bangom ziuriu pas mane.. o kai nori vienaip o darai kitaip tai irgi negerai smile.gif nors modeliukai tai buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 rugpjūčio 2009 - 20:16
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 19:57)

si thumbup.gif
Atsakyti