Na bandysiu ir ash isiterpti, kur mergina pliaze, nepykit jei nusishnekesiu, bet pagal jusu kalbas gal suspausta, man noretusi daugiau matyti. daugiau erdves.
vejo malunai
o kur mamyte su vaikeliu man turbut noretusi abieju fokuse, na bet mano akis ir mintys tik megejishkos
Zit labai grazu ir spalvinga
mano shuo surijo mano sumushtini kol jums rahsiau mano vieninteli ir paskutini sumushtini.
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 19:22)
man toki pamastymai idomus, negeltonink
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 19:42)
As tai suprantu kodel gali atrodyti nenaturaliai viskas ok del to, tik siaip.. aj vnz daug padriku minciu, sunku sudeliot ir isreikst Papildyta:
as gi nesakau, kad blogai krikituokit, man i sveikata, diskusijose gimsta naujos mintys, ieskai pavyzdziu, kazkokiu papildomu saltiniu kuo galetum pagrysti savo ar kito zmogaus nuomone, taip atrandi dar nauju dalyku nebent diskutuoti nepriimtina, tuomet zinoma, galima palinkseti galva, pasakyti aciu ir tiek... galima ir taip pasilaikysiu savo nuomone kuri kertasi su issakyta kritika ir as nepyyyykstu panos gal tik per daug sneku rico velniu duos.. reik eit tokiom temom i plepalus
as gi nesakau, kad blogai krikituokit, man i sveikata, diskusijose gimsta naujos mintys, ieskai pavyzdziu, kazkokiu papildomu saltiniu kuo galetum pagrysti savo ar kito zmogaus nuomone, taip atrandi dar nauju dalyku nebent diskutuoti nepriimtina, tuomet zinoma, galima palinkseti galva, pasakyti aciu ir tiek... galima ir taip pasilaikysiu savo nuomone kuri kertasi su issakyta kritika ir as nepyyyykstu panos gal tik per daug sneku rico velniu duos.. reik eit tokiom temom i plepalus
diskusijos tai ne off-topic ir ju labai reikia, bent man tai visas "pasaulio suvokimas" taip formuojasi
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 00:00)
zinau kad banalu, bet... trikoji atstojo pakelis cigareciu ant kurio objektyva pakeliau
Man antra- super, norisi sugrizti ir tyrineti taisyklinga o paskutines dvi truksta duseles ar kazkokio akcento i kelia, nes dabar lempa per sviesi
Dar kieno prisiminiu paminesiu
Kerolli, pirma idomi, tik kompozicija man kazkaip kliuva, kad tas sienos kampas per viduri eina, gal apkirpus geriau ir su arkliukais smagi, bet irgi spalvu norisi.
Antajo, kur norejai papuosala akcentuoti gal nereikejo klyno ten, nors gal ir gerai, nes akys keliauja nuo papuosalo i virsu, bet istrizaines nebesudaro, o tokia islinkusia linija. o antroj irgi lyg erdves noretusi daugiau- keliu truksta,
dar is pirmu, kur su aitvaru- kur pajury- butu turbut geriau jei berniukas butu kairiau o ne per viduri, tada jis, aitvaras ir saule sudarytu istriza linija
O su viena akim- dar nezinau turbut butu geriau su abiejom akim bet pasiekei ko norejai- zvilgsnis krypsta i aki, paskui pamatai vaika.
Papildyta:
Kitten, pirmoj lyg noretusi aiskesnes tos blakes(?) ir galetu ji buti truputi auksciau kadre, na ,bet nepasakysi, kad pasislink
antroj man zveju truksta, juos nukirpus ne toks idomus kadras
del paskutines jau sake, kad puiku, tik truputi desinej pusej meskere islindusi be zvejo demesi traukia, del horizonto beveik per viduri nezinau
Olo, faini portretukai, kaip jau sake, pirmoj truputi kaires truksta. Spalvos grazios
Stikline, fainas portretukas nuotaika net to isdegimo beveik nesimato
RamuteS, pirma ramybe dvelkia, antroj butu puiku, jei langa eitu patraukti i viduri gaila, kad be blykstes neina tokioj vietoj
Kritikai
Aciu uz komentarus fotkem, pritariu issakytai kritikai
Pirmaja buciau fotkinau labiau ja is sono ir patiesint reik, nes griuna i kaire
antroji man pernelyg isdege desineje...
negerai tiesiogine saule visai ir israiska nekokia merginos
si nepatinka, nesimato nei merginos nei aisku kur ji ziuri kokia israiska, neaiskiai plius raudonas veidas ir isdeges
si patiktu jeigu ne isdegimai , gal versciau j/b
priekyje isplauke krumai trukdo grozetis
per tamsi
didesne noreciau matyti, nesuprantu kas ten per taskas
dvi paskutines neiskalbingos man... spalvos geros, paskutine per tamsi
saunuole, smagu, kad pradedi kitus fotkint
QUOTE(Rico @ 2009 08 22, 16:18)
Kritikai
Pirmaja buciau fotkinau labiau ja is sono ir patiesint reik, nes griuna i kaire
antroji man pernelyg isdege desineje...
negerai tiesiogine saule visai ir israiska nekokia merginos
si nepatinka, nesimato nei merginos nei aisku kur ji ziuri kokia israiska, neaiskiai plius raudonas veidas ir isdeges
si patiktu jeigu ne isdegimai , gal versciau j/b
priekyje isplauke krumai trukdo grozetis
per tamsi
didesne noreciau matyti, nesuprantu kas ten per taskas
dvi paskutines neiskalbingos man... spalvos geros, paskutine per tamsi
saunuole, smagu, kad pradedi kitus fotkint
Tai kaip Tiny fotosesija pavyko?
QUOTE(RamuteS @ 2009 08 21, 21:31)
patiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 01:00)
zinau kad banalu, bet... trikoji atstojo pakelis cigareciu ant kurio objektyva pakeliau
keista ne zmoniu fotkes is taves matyt man antra patiko
QUOTE(Padangė @ 2009 08 22, 09:35)
o mane uzpuolusi depresija nieko nesinori daryt ilendu pas jus pasiskaitineju pasigroziu ir psio
o tiek parodyt turiu ... niekaip negaliu prisiverst pasedet prie nuotraukiciu na gal praeis kadanors ir pradesiu labiau reikstis su nuotraukom ir komentarais
o tiek parodyt turiu ... niekaip negaliu prisiverst pasedet prie nuotraukiciu na gal praeis kadanors ir pradesiu labiau reikstis su nuotraukom ir komentarais
tai rodyk jei turi as tai tik kreizejimais uzsiemus buvau -soku nuo proto matyt
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 20:26)
Sian buvom susitike su Tiny,
niu man patiko fotosesija su tiny ir rokuciu labai idomios foto, idomus apsvietimas, svelnios nuotraukos
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 19:57)
parke as tokias foto, tik ten kur aprke antra foto nu keistai mama be galvos. o trecioj foto man pvz zoles maziau noretusi, apatines.
Pelytte netilpo galva del zoles aha gali but, pabandziau kiek kitaip kadruot ir necentruot gal ir nevykusiai.. ale db jauciu as, kad manes parke fotkintis neveza ar mieste, db esu uzsidegusi su sviesom zaist ir dirbtina aplinka bangom ziuriu pas mane.. o kai nori vienaip o darai kitaip tai irgi negerai nors modeliukai tai buvo