Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Stikline, labai grazus portretas, isdegimai visai netrukdo thumbup.gif
Olo labai patiko pirma nuotrauka.
Atsakyti
dar pora kadru:
vakarejant:
user posted image

kaimiska kose smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 08 21, 22:31)
dar pora kadru:
vakarejant:
kaimiska kose smile.gif

Pirmos gal kirpciau virsaus g.gif Siaip grazios spalvos, visai nieko tokia biggrin.gif 4u.gif
Antra nea, seimos albumui gal, nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 21:35)
wow! negalvojau kad sulauks tiek komentaru mano abstrakcija.. siaip tai sutinku kad mazai erdes.. suspausta.. kazkaip norejau akcentuot pakabuka.. bet nelabai gavosi..

keliu dar atostogu.. spalvotu negaliu kelt nes isdegimai ir raudonumas ( nuo idegio) labai trukdo..

user posted image

didesne man graziau ziurisi kazkaip..
http://www.flickr.co...521245/sizes/l/

atrodo gan profisionaliai atlikta foto,graziai pagautas kadras, noretusi spalvu sioj foto,arba pakoreguok j/b kazkas man cia nesiziuri del j/b mirksiukas.gif
Atsakyti
jauciu atsibosiu siandien.. uzuot ruosus krikstynas prie foto sedziu..

o as tave matau...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 08 21, 23:31)
dar pora kadru:
vakarejant:
user posted image

kaimiska kose smile.gif
user posted image

1 foto labai labai man wub.gif ai tokia fainuoliska, ir spalvytes grazios, labai raminanciai veikia..o 2 foto,tikrai tokia nepritraukianti labai, nu bet tik tas vaikiukas prajuokino su juoda akele lotuliukas.gif o siaip sioj foto man patiko langas, kuris voratinkliu apauges matau, butu idomi fotomenine foto,"langas"... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 08 22, 00:00)
jauciu atsibosiu siandien.. uzuot ruosus krikstynas prie foto sedziu..

o as tave matau...

user posted image

idomi foto,na vaikiukas liko nesufokusuotas, merginos akys liko fokuso centre...gal imciau foto siek tiek platesniu ir kitu kampu..
Atsakyti
na cia norejau kad tik akis fokuse butu vis kita issilieje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 22:11)
na cia norejau kad tik akis fokuse butu vis kita issilieje..  ax.gif

Man noretus, jei jau vaikiukas pirmame plane, kad butu fokuse.
Aciu uz nuomones apie nuotraukas 4u.gif Mane be galo zavi vejo malunai wub.gif Turiu ir su voratinkliais kadru, reiks dar perzvelgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 21 rugpjūčio 2009 - 22:35
antajo pirma ikelta sian liux thumbup.gif ryt placiau pakomentuosiu, keliu is sian pora..

zinau kad banalu, bet... blush2.gif trikoji atstojo pakelis cigareciu ant kurio objektyva pakeliau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 rugpjūčio 2009 - 01:05
Labas rytas 4u.gif

Will , jei reikia galiu paskolinti 2gb kortele 4u.gif siunciu numeri i az, nes pasikeites, nebe tas, kuri turejai kazkada 4u.gif

antajo saunule tu, greit Zitka pasivysi, jei idesi dar siek tiek pastangu wub.gif 4u.gif

beja nepamenu kieno, bet patiko portretukas, zvilgsnis per taurele bigsmile.gif labai gera ideja, bet gal buc emus stambesniu planu ir vertikaliai ax.gif aciu uz ideja, butinai ja pasinaudosiu rolleyes.gif
Atsakyti
o mane uzpuolusi depresija verysad.gif doh.gif nieko nesinori daryt ilendu pas jus pasiskaitineju pasigroziu ir psio doh.gif
o tiek parodyt turiu ... niekaip negaliu prisiverst pasedet prie nuotraukiciu doh.gif na gal praeis kadanors blush2.gif ir pradesiu labiau reikstis su nuotraukom ir komentarais lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 22, 02:00)

zinau kad banalu, bet...  blush2.gif trikoji atstojo pakelis cigareciu ant kurio objektyva pakeliau biggrin.gif

na pirma tokia....siaip grazi,
antra patiko labiausiai, tik as gal kirpciau apacios, kad krantas butu apatinej trecdaliu linijoj, nes dabar man kazkaip atrodo perilgi tie blyksniai nuo zibintu, blasko,
trecia-ir kirpciau apacios, nes kol iziurejau ta tilteli, ir jb ryskesnis atrodo nei spalvotas, tik gal klystu...ar matau sujudejima? g.gif
Atsakyti