Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Antajo jeigu fokusas butu i ta kabliuka ant pilvo maudomuko ar apatinio, butu liux, db kai i pakabuka, tai truksta erdves 4u.gif
Papildyta:
Olo man abi patiko, pirmoje tik kadravimas kliuna, centruojas labai akutes, truksta peduciu kazkaip.. stumus buciau siek tiek i apacia visa kadra smile.gif ir spalvos negeros, i ruduma, ne rausva oda smile.gif o siaip jauciasi nuotaika 4u.gif
Atsakyti
Nžn, negaliu apsispręs dėl veido išdegimo...man jis čia kaip ir netrugdo, bet nesu tikra g.gif

user posted image

Olo, tokį modeliuką turi thumbup.gif fotkint ir fotkint... ale man su spalvos ir kažkas nevisai teisinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 21, 16:59)
apzelusiu kushiu prie vaiko 

o jei butu pliku? rolleyes.gif kam taip grubiai mirksiukas.gif

Stikline geras dvigubas portretas, grazus j/b, idegimas visai nekliudo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 rugpjūčio 2009 - 17:37
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 17:36)
o jei butu pliku?  rolleyes.gif kam taip grubiai  mirksiukas.gif

Stikline geras dvigubas portretas, grazus j/b, idegimas visai nekliudo smile.gif

hrr tas pats ir su pliku, musite reikejo geltona ijungti kad nesimatytu doh.gif

Stikline, as kaip megejo akim pasakyciau, man ir vieno shuns cia uztektu butu wub.gif ex tie vilkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 18:36)

vajej ačiū biggrin.gif dabar visa rami eisiu nuo kompo 4u.gif

pelytte biggrin.gif turiu ir vieno šuns... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 21, 19:34)
Nžn, negaliu apsispręs dėl veido išdegimo...man jis čia kaip ir netrugdo, bet nesu tikra  g.gif 

Man ši labai super ir be galo šilta. smile.gif Moteris labai šilta ir spinduliuoja tam tikrą energiją iš savęs ax.gif Na aišku ir šuniukas super wink.gif
Atsakyti
Atkreipiau demesi kad israiskos abieju vienodos, pas ji dvi juosteles juodos tarp akiu, pas ja raukslytes biggrin.gif graziai man...
Atsakyti
Stikline, Olo, nesikabinesiu... galiu tik pagirt, superiniai kadrai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 rugpjūčio 2009 - 18:09
Stiklinė,liuks portretas,emocija pagauta,nu fainei labai thumbup.gif
Olo,man pirmoji gerule mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 21, 18:34)
Nžn, negaliu apsispręs dėl veido išdegimo...man jis čia kaip ir netrugdo, bet nesu tikra  g.gif 

Jokiu isdegimu nematau, tik labai faina emocija, atrodo, kad jie abu sypsosi bigsmile.gif
Atsakyti
wow! negalvojau kad sulauks tiek komentaru mano abstrakcija.. siaip tai sutinku kad mazai erdes.. suspausta.. kazkaip norejau akcentuot pakabuka.. bet nelabai gavosi..

keliu dar atostogu.. spalvotu negaliu kelt nes isdegimai ir raudonumas ( nuo idegio) labai trukdo..

user posted image

didesne man graziau ziurisi kazkaip..
http://www.flickr.co...521245/sizes/l/
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 15:16)
ech.. ateinu as su savo briedu dbr  blush2.gif .. abstrakcijos tema..

fainas tas briedas mirksiukas.gif bet man kaip zitkai geriau butu akcentuota ta metaline maudomo detale -kaip tik ji ir geroj kompoziciskai vietoj tongue.gif

QUOTE(olo @ 2009 08 21, 15:17)

Rodau savo paskutiniausias foto

pirma patiko thumbup.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 21, 17:34)

labai liuks ir netrukdo thumbup.gif
Atsakyti