Antajo jeigu fokusas butu i ta kabliuka ant pilvo maudomuko ar apatinio, butu liux, db kai i pakabuka, tai truksta erdves
Papildyta:
Olo man abi patiko, pirmoje tik kadravimas kliuna, centruojas labai akutes, truksta peduciu kazkaip.. stumus buciau siek tiek i apacia visa kadra ir spalvos negeros, i ruduma, ne rausva oda o siaip jauciasi nuotaika
Nžn, negaliu apsispręs dėl veido išdegimo...man jis čia kaip ir netrugdo, bet nesu tikra
Olo, tokį modeliuką turi fotkint ir fotkint... ale man su spalvos ir kažkas nevisai teisinga
Olo, tokį modeliuką turi fotkint ir fotkint... ale man su spalvos ir kažkas nevisai teisinga
QUOTE(pelytte @ 2009 08 21, 16:59)
apzelusiu kushiu prie vaiko
o jei butu pliku? kam taip grubiai
Stikline geras dvigubas portretas, grazus j/b, idegimas visai nekliudo
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 17:36)
o jei butu pliku? kam taip grubiai
hrr tas pats ir su pliku, musite reikejo geltona ijungti kad nesimatytu
Stikline, as kaip megejo akim pasakyciau, man ir vieno shuns cia uztektu butu ex tie vilkai
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 18:36)
vajej ačiū dabar visa rami eisiu nuo kompo
pelytte turiu ir vieno šuns...
Stikline, Olo, nesikabinesiu... galiu tik pagirt, superiniai kadrai
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 21, 18:34)
Nžn, negaliu apsispręs dėl veido išdegimo...man jis čia kaip ir netrugdo, bet nesu tikra
Jokiu isdegimu nematau, tik labai faina emocija, atrodo, kad jie abu sypsosi
wow! negalvojau kad sulauks tiek komentaru mano abstrakcija.. siaip tai sutinku kad mazai erdes.. suspausta.. kazkaip norejau akcentuot pakabuka.. bet nelabai gavosi..
keliu dar atostogu.. spalvotu negaliu kelt nes isdegimai ir raudonumas ( nuo idegio) labai trukdo..
didesne man graziau ziurisi kazkaip..
http://www.flickr.co...521245/sizes/l/
keliu dar atostogu.. spalvotu negaliu kelt nes isdegimai ir raudonumas ( nuo idegio) labai trukdo..
didesne man graziau ziurisi kazkaip..
http://www.flickr.co...521245/sizes/l/
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 15:16)
fainas tas briedas bet man kaip zitkai geriau butu akcentuota ta metaline maudomo detale -kaip tik ji ir geroj kompoziciskai vietoj
QUOTE(olo @ 2009 08 21, 15:17)
pirma patiko
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 21, 17:34)
labai liuks ir netrukdo