QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 12:35)
As paskutine Kitten foto deciau vertinimui jau i placiuosius vandenis
as ir
plius man tokio tipo ir patinka labai
Man kitten taip pat visos labai patiko
aciu uz komentarus ir kritika mano aitvaru berniukui
Kitten', man paskutine labai faina.. as bandziau kazka panasaus.. bet neisejo man.. spalvos kazkokios nublukusios, tamsios... taip kad super man tavoji!
Kitten', man paskutine labai faina.. as bandziau kazka panasaus.. bet neisejo man.. spalvos kazkokios nublukusios, tamsios... taip kad super man tavoji!
ech.. ateinu as su savo briedu dbr .. abstrakcijos tema..
Laba !
Greitai pralėkiau ką prirašėt, ir tik vieną galiu pasakyti - šaunuolės. Dirbat kaip bitutės.
Iš paskutinių nuotraukų kas patiko, tai Zitlali auto ir Kitten atvirukas su žvėju !
Rodau savo paskutiniausias foto
Nežiūrėėėėėk !
Bėk iš čia !!!
Greitai pralėkiau ką prirašėt, ir tik vieną galiu pasakyti - šaunuolės. Dirbat kaip bitutės.
Iš paskutinių nuotraukų kas patiko, tai Zitlali auto ir Kitten atvirukas su žvėju !
Rodau savo paskutiniausias foto
Nežiūrėėėėėk !
Bėk iš čia !!!
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 16:16)
Man visai patinka
olo, man pirma labai patinka, o antroj negerai kazkas, gal pakreipt reiktu
[quote=antajo,2009 08 21, 16:16]
Gera abstrakcija, bet man daugiau visko norėtųsi matyti !
Gera abstrakcija, bet man daugiau visko norėtųsi matyti !
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 13:35)
As paskutine Kitten foto deciau vertinimui jau i placiuosius vandenis
QUOTE(bonda @ 2009 08 21, 13:50)
QUOTE(ich @ 2009 08 21, 14:02)
Man kitten taip pat visos labai patiko
labai malonu, panos, aciu nedaznai tenka ta isgirst
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 14:43)
aciu, antajo su spalvom nieko nedariau. Ir tau pavyks
tavoji abstrakcija gan idomi, tik gal dar daugiau kaklo zonos noretus
QUOTE(olo @ 2009 08 21, 16:17)
aciu!
Abu portretukai patiko, su nuotaika, ryskus. Gal ciut galuniu truksta...nors gal ir netruksta nzn
Antajo fainas briedas, man gal kiek suspausta, bet jauciu sunku i kadra sutalpint viska buvo
Olo, man abu patiko, splavos labai grazios. antroj gal kazkiek nenaturaliai pakrypus mergaite, bet moka tie vaikai issiriest Pirmos kadravimas labai
Olo, man abu patiko, splavos labai grazios. antroj gal kazkiek nenaturaliai pakrypus mergaite, bet moka tie vaikai issiriest Pirmos kadravimas labai
Sveikos, knyga skaitau ti nelabai ka su nuotraukom darau
Man visos kurios foto spalvotos neeerealiai patinka, mano akis visai neigudusi, kaip megejo tai man grazu kas spalvota. ir atrodo kad nematau jokiu minusu, o kai komentarus paskaitau tai tada akis uzkliuna.
mopsai kaip kazkas sake tikrai fotogenishka veisle, bet mano jorke-popse visai nefotogenishka ir dar hiperaktyvi, visus susiliejus isheina hrr
kas del rusaites foto viehspateliau, man tai visishkai nepriimtina, ir net negaleciau vertint. fuuu suaugusi moteris, atsirpashant apzelusiu kushiu prie vaiko
Bet palanges gal ka ir isheitu padaryti
Man visos kurios foto spalvotos neeerealiai patinka, mano akis visai neigudusi, kaip megejo tai man grazu kas spalvota. ir atrodo kad nematau jokiu minusu, o kai komentarus paskaitau tai tada akis uzkliuna.
mopsai kaip kazkas sake tikrai fotogenishka veisle, bet mano jorke-popse visai nefotogenishka ir dar hiperaktyvi, visus susiliejus isheina hrr
kas del rusaites foto viehspateliau, man tai visishkai nepriimtina, ir net negaleciau vertint. fuuu suaugusi moteris, atsirpashant apzelusiu kushiu prie vaiko
Bet palanges gal ka ir isheitu padaryti