Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

As paskutine Kitten foto deciau vertinimui jau i placiuosius vandenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 12:35)
As paskutine Kitten foto deciau vertinimui jau i placiuosius vandenis biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir drinks_cheers.gif
plius man tokio tipo ir patinka labai thumbup.gif
Atsakyti
Man kitten taip pat visos labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri vilnietė rytoj galėtų paskolinti Compact Flash tipo kortelę ax.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus ir kritika mano aitvaru berniukui 4u.gif

Kitten', man paskutine labai faina.. as bandziau kazka panasaus.. bet neisejo man.. spalvos kazkokios nublukusios, tamsios... taip kad super man tavoji!
Atsakyti
ech.. ateinu as su savo briedu dbr blush2.gif .. abstrakcijos tema..

user posted image

Atsakyti
Laba !

Greitai pralėkiau ką prirašėt, ir tik vieną galiu pasakyti - šaunuolės. Dirbat kaip bitutės.
Iš paskutinių nuotraukų kas patiko, tai Zitlali auto ir Kitten atvirukas su žvėju !

Rodau savo paskutiniausias foto

Nežiūrėėėėėk !
user posted image

Bėk iš čia !!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 16:16)
ech.. ateinu as su savo briedu dbr  blush2.gif .. abstrakcijos tema..

Man visai patinka bigsmile.gif

olo, man pirma labai patinka, o antroj negerai kazkas, gal pakreipt reiktu g.gif
Atsakyti
[quote=antajo,2009 08 21, 16:16]
ech.. ateinu as su savo briedu dbr blush2.gif .. abstrakcijos tema..

Gera abstrakcija, bet man daugiau visko norėtųsi matyti ! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 21, 13:35)

QUOTE(bonda @ 2009 08 21, 13:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as ir drinks_cheers.gif
plius man tokio tipo ir patinka labai thumbup.gif

QUOTE(ich @ 2009 08 21, 14:02)
Man kitten taip pat visos labai patiko 4u.gif

labai malonu, panos, aciu wub.gif nedaznai tenka ta isgirst biggrin.gif
QUOTE(antajo @ 2009 08 21, 14:43)
Kitten', man paskutine labai faina.. as bandziau kazka panasaus.. bet neisejo man.. spalvos kazkokios nublukusios, tamsios... taip kad super man tavoji!

aciu, antajo 4u.gif su spalvom nieko nedariau. Ir tau pavyks 4u.gif
tavoji abstrakcija gan idomi, tik gal dar daugiau kaklo zonos noretus g.gif
QUOTE(olo @ 2009 08 21, 16:17)
Iš paskutinių nuotraukų kas patiko, tai Zitlali auto ir Kitten atvirukas su žvėju  !

aciu! bis.gif lotuliukas.gif

Abu portretukai patiko, su nuotaika, ryskus. Gal ciut galuniu truksta...nors gal ir netruksta nzn rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 21 rugpjūčio 2009 - 15:41
Antajo fainas briedas, man gal kiek suspausta, bet jauciu sunku i kadra sutalpint viska buvo biggrin.gif

Olo, man abu patiko, splavos labai grazios. antroj gal kazkiek nenaturaliai pakrypus mergaite, bet moka tie vaikai issiriest biggrin.gif Pirmos kadravimas labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, knyga skaitau ti nelabai ka su nuotraukom darau

Man visos kurios foto spalvotos neeerealiai patinka, mano akis visai neigudusi, kaip megejo tai man grazu kas spalvota. ir atrodo kad nematau jokiu minusu, o kai komentarus paskaitau tai tada akis uzkliuna.

mopsai kaip kazkas sake tikrai fotogenishka veisle, bet mano jorke-popse visai nefotogenishka doh.gif ir dar hiperaktyvi, visus susiliejus isheina hrr

kas del rusaites foto doh.gif viehspateliau, man tai visishkai nepriimtina, ir net negaleciau vertint. fuuu suaugusi moteris, atsirpashant apzelusiu kushiu prie vaiko doh.gif

Bet palanges thumbup.gif gal ka ir isheitu padaryti
Atsakyti