As irgi tos ruses aktais suzaveta likau. Noreciau tokiu savo nuotrauku... Netgi zinau tobulo kuno berna, kuris tam pasirasytu... Telieka i Lt pargrizt ir pas Zitlali isiprasyt O jos tie nuogumai su vaikais manes neveza. Neskanu. P.s. Kazkuri cia uzsimine apie vaiku maitinima iki 5 metu - man tai jau iskrypeliska atrodo... Bet cia tik mano nuomone
na, čia tik vizija, tai labai sunku nupasakoti Be to, ji labai sena kūno linkiais panaši į šitą, bet mano vizijoje nėra veidų ir tie kūnai kažkaip persipynę
na, čia tik vizija, tai labai sunku nupasakoti Be to, ji labai sena kūno linkiais panaši į šitą, bet mano vizijoje nėra veidų ir tie kūnai kažkaip persipynę
Sveikos Is paskutiniu foto labai istrigo Zitlali auto. Nu kieno gi daugiau Isiterpsiu i portretu tema, rodau bent kazka, kad visai manes nepamirstumet Fotkinu, fotkinu, mokaus
As taip noriu pabandyt nuoga kuna fotkint, bet jauciu dar nepribrendau... reikia dar pabut ramiai, pasirankiot info as aprengto kuno nesurankioju i kadra o cia nuoga... bet uztad kaip idomu! na, kada nors...
Kitten pirma patiko, sokti ar nesokti, buti ar nebuti faina, antra truputi zvejai blasko, nukirsti taip skaudziai.. arba neitraukt reikejo arba daugiau jiem vietos, trecia faina, tvarkingas peizaziukas
kitten Pirma jegiska visaip kaip Antroj zvejam vietos noretusi, o trecia siaip grazi, grazios spalvos, vinisas zvejys placioj juroj (Tik kirpciau desines,kur meskeres galas islindes)
Sveikos Is paskutiniu foto labai istrigo Zitlali auto. Nu kieno gi daugiau
Isiterpsiu i portretu tema, rodau bent kazka, kad visai manes nepamirstumet Fotkinu, fotkinu, mokaus