Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Boruzka nea smile.gif nedarau tokiu fyntu... viena cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 19, 09:12)
Teka einu rasyt az  mirksiukas.gif ir tiesa as turiu savo skype, db galiu laisvai naudotis ne taip kaip buvo su imones  doh.gif

ir skype parašyk
Atsakyti
Noreciau ir as rytoj prisijungti, bet vyras manes jau i namus turbut nepriims po trecio is eiles vakaro klajoniu biggrin.gif Bet jus turbut diena mytintumetes? g.gif

QUOTE(Teka @ 2009 08 19, 08:59)
nu jau čia sakysiu, kad man noris ant to dešinio (pagal nuotrauką) peties užtraukt tą bliuskutę.

Ir as ta pati sakysiu biggrin.gif Bet akys man labai grazios, israiskingos smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:03)
nius cia galima susikurti kiekvienam sava jos istorija smile.gif

Is peleniniu kadru man tik pirma ziurisi, manau, kad spalvu tokiam kadrui tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
Tiny supratau, dekui smile.gif
man si asmeniskai patinka...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 08:25
Tiny, o tu negali dieną, ane? aš vakare negaliu. ką daryt? Zitka, o tu neprisijungsi?
blyn bet ryt lyg irgi lis, kų darysim?
Atsakyti
nu diena as tik su vaiku, vakarop siaip galiu, betfotkint daugumai nesigaus, o siaip as uz
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:26)
nu diena as tik su vaiku, vakarop siaip galiu, betfotkint daugumai nesigaus, o siaip as uz

zitka, aš tavęs šian nesuprantu smile.gif kaip tai nesigaus? kodėl? tai tu su simoniuku atvaryk, aš jį užminkysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 19, 09:30)
zitka, aš tavęs šian nesuprantu smile.gif kaip tai nesigaus? kodėl? tai tu su simoniuku atvaryk, aš jį užminkysiu  wub.gif

jeigu taip tai gerai smile.gif bo sunku su juo vienoje vietoje ilgiau nei 5 min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:31)
jeigu taip tai gerai smile.gif bo sunku su juo vienoje vietoje ilgiau nei 5 min  doh.gif

oi, tai aišku tikrai mirksiukas.gif tik sakau, jei lis, kaži kur dėtis reiks
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 19, 09:31)
oi, tai aišku tikrai  mirksiukas.gif tik sakau, jei lis, kaži kur dėtis reiks

pvz dabar jis nuo sofos lipa ant zemes kaskart zemyn galva niurka doh.gif ir pabandyk neleis.. o guzu pilna galva... lyg musciau vaika
belmontas? bet saltoka jau lauke sedet... ypac su vaikais, o viduje tamsu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:34)
pvz dabar jis nuo sofos lipa ant zemes kaskart zemyn galva niurka  doh.gif ir pabandyk neleis.. o guzu pilna galva... lyg musciau vaika
belmontas? bet saltoka jau lauke sedet... ypac su vaikais, o viduje tamsu

zuikis wub.gif pritiesk jam kaldrų arba išvis neleisk ant lovos biggrin.gif
tai vat ir bėda, kad dabar lauke šalta ir lyja, patalpoj tamsu, ypač su mano objektyvu. kų daryt? vingio parke po arena? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 19, 08:56)
kaktuke galim meet`intis, kad ir siandien  mirksiukas.gif  as laiko turiu iki penktadienio, paskui svenciu maratonas prasides iki rugsejo 12 mazdaug  doh.gif

Galima prie jūsų jungtis??? blush2.gif
Atsakyti