Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man pirmoj foto irgi tas ranku nenaturalumas neuzstrigo, viskas ten ok.

Stikline man per sviesi ir ryskumo truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 rugpjūčio 2009 - 20:54
Zitlali, man abi patiko- su rankom viskas ok tongue.gif Tik pirmoje trupučiuką trūksta viršugalvio (bet tik trupučiuką lotuliukas.gif ), o antroje grūdas tinka, bet kažkaip man norėtųsi, kad rankos būtų švelnesnės ax.gif Su grūdu geriau žiūrėtųsi vyro rankos ax.gif Šiaip man labai super, norėčiau ir savo tokių rolleyes.gif

boruzka, aha, kliūna išdegimai...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 20, 22:04)
Su grūdu geriau žiūrėtųsi vyro rankos  ax.gif

drinks_cheers.gif as ir taip manau

panos ateikit i plepalus, paklaust kai ko noriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 21:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 16:30)
Belge tamsoka  4u.gif

Imetu auto, bandziau kokia nors emocija isspaust, ko nesugebu paprasyt modeliu savo, noriu to kazko, bet nemoku jom papasakot  unsure.gif
user posted image

zitlali, as soke, kaip tau taip iseina bigsmile.gif pirma foto be priekaistu man...zvilgsnis, isdestymas ranku, plaukai...pati save - nerealu. malacius thumbup.gif
Atsakyti
Ich, foto ir man sviesoka, bet siaip patinka, net tai, kad neryski netrukdo, nes tokia ale menine gaunas.
Zitlali , is auto man pirma liuksusine, o antroj grudo biski per daug blush2.gif

As mokaus vadinas, fotkinau vaika po antklode palindus, ISO uzkeliau iki 800 doh.gif

user posted image
Atsakyti
Melodi smagiai bigsmile.gif tik, kad j/b labai pilkas.... kaip verti?

Zana 4u.gif pasiimk pasistatyk fotkia priesais save, pasidazyk pries tai, kad daug retusuot nereiktu biggrin.gif nusistatyk taimeri arba pasiimk pulteli (ziauriai patogu) ir pirmyn, staipykis, lakstyk, gaudyk judesi, maivykis, atsipalaiduok, paseliok , paskui nurimk ir visad fotkink, tikrai pavyks kas nors biggrin.gif as pradzioj taip siautedavau su vaiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 21:34
QUOTE(Melodi @ 2009 08 20, 22:27)

As mokaus vadinas, fotkinau vaika po antklode palindus, ISO uzkeliau iki 800 doh.gif

zinok as fotografuociau siek tiek is zemiau, nes pirmas ispudis man buvo kad vaikas stovi pasilenkus, kur po stalu ziuri pakelus staltese. trupuciuka toks slystantis vaizdas, ta rankyte nukirsta, kazkaip nelabai schmoll.gif , uz rankos kaip ir isdegimai, na ir vertimas pilkokas, dar gal ryskumo siek tiek gerai butu daugiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 21:32)
Melodi smagiai  bigsmile.gif tik, kad j/b labai pilkas.... kaip verti?

Konkreciai sita tai su black and white ir filtrus kaitaliojau blush2.gif Siaip as visaip bandau ismokt, ir desaturate ir kur tu rasei su tais leveliais, bet dar sunkiai man blush2.gif Sita fotke originale tai isvis raudona, nes uztiesalas tamsiai bordinis ir pro ji patenkanti sviesa viska nuraudonino blush2.gif
Atsakyti
Zitlali, o gal turi nuorodu i fotoalbumus su portretais? Butu idomu ideju pasizvalgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 rugpjūčio 2009 - 21:40
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 16:39)
Zunkeli  4u.gif o ta kita rankos pernelyg grubios ane?  g.gif grudas per astrus? cia mano tokie pamastymai...

kazkaip toji ana, nelipo schmoll.gif ir rankos pergrubios ir apdirbimas netas, kazkaip nepasakyciau kad tavo darbas jeigu ne tupati nuotraukoj... tikrai gali geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 20, 22:40)
Zitlali, o gal turi nuorodu i fotoalbumus su portretais? Butu idomu ideju pasizvalgyti  smile.gif

Zinok nelabai g.gif esu kazkada varcius, bet pagrinde ziuriu flickeri, efoto, kudroj geru portretu buna g.gif galesiu pasiknaisioti ir imesiu ar patikusius labiausiai ar galerijas kurias uztiksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 20:05)
drinks_cheers.gif as ir taip manau

panos ateikit i plepalus, paklaust kai ko noriu  4u.gif

O kur tie plepalai?
Nuorodytę prašom 4u.gif

Radau jau. Sorry.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkiria: 20 rugpjūčio 2009 - 21:49