Man pirmoj foto irgi tas ranku nenaturalumas neuzstrigo, viskas ten ok.
Stikline man per sviesi ir ryskumo truksta.
Zitlali, man abi patiko- su rankom viskas ok Tik pirmoje trupučiuką trūksta viršugalvio (bet tik trupučiuką ), o antroje grūdas tinka, bet kažkaip man norėtųsi, kad rankos būtų švelnesnės Su grūdu geriau žiūrėtųsi vyro rankos Šiaip man labai super, norėčiau ir savo tokių
boruzka, aha, kliūna išdegimai...
boruzka, aha, kliūna išdegimai...
QUOTE(Will @ 2009 08 20, 22:04)
Su grūdu geriau žiūrėtųsi vyro rankos
as ir taip manau
panos ateikit i plepalus, paklaust kai ko noriu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 16:30)
Belge tamsoka
Imetu auto, bandziau kokia nors emocija isspaust, ko nesugebu paprasyt modeliu savo, noriu to kazko, bet nemoku jom papasakot
Imetu auto, bandziau kokia nors emocija isspaust, ko nesugebu paprasyt modeliu savo, noriu to kazko, bet nemoku jom papasakot
zitlali, as soke, kaip tau taip iseina pirma foto be priekaistu man...zvilgsnis, isdestymas ranku, plaukai...pati save - nerealu. malacius
Ich, foto ir man sviesoka, bet siaip patinka, net tai, kad neryski netrukdo, nes tokia ale menine gaunas.
Zitlali , is auto man pirma liuksusine, o antroj grudo biski per daug
As mokaus vadinas, fotkinau vaika po antklode palindus, ISO uzkeliau iki 800
Zitlali , is auto man pirma liuksusine, o antroj grudo biski per daug
As mokaus vadinas, fotkinau vaika po antklode palindus, ISO uzkeliau iki 800
Melodi smagiai tik, kad j/b labai pilkas.... kaip verti?
Zana pasiimk pasistatyk fotkia priesais save, pasidazyk pries tai, kad daug retusuot nereiktu nusistatyk taimeri arba pasiimk pulteli (ziauriai patogu) ir pirmyn, staipykis, lakstyk, gaudyk judesi, maivykis, atsipalaiduok, paseliok , paskui nurimk ir visad fotkink, tikrai pavyks kas nors as pradzioj taip siautedavau su vaiku
Zana pasiimk pasistatyk fotkia priesais save, pasidazyk pries tai, kad daug retusuot nereiktu nusistatyk taimeri arba pasiimk pulteli (ziauriai patogu) ir pirmyn, staipykis, lakstyk, gaudyk judesi, maivykis, atsipalaiduok, paseliok , paskui nurimk ir visad fotkink, tikrai pavyks kas nors as pradzioj taip siautedavau su vaiku
QUOTE(Melodi @ 2009 08 20, 22:27)
zinok as fotografuociau siek tiek is zemiau, nes pirmas ispudis man buvo kad vaikas stovi pasilenkus, kur po stalu ziuri pakelus staltese. trupuciuka toks slystantis vaizdas, ta rankyte nukirsta, kazkaip nelabai , uz rankos kaip ir isdegimai, na ir vertimas pilkokas, dar gal ryskumo siek tiek gerai butu daugiau.
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 21:32)
Konkreciai sita tai su black and white ir filtrus kaitaliojau Siaip as visaip bandau ismokt, ir desaturate ir kur tu rasei su tais leveliais, bet dar sunkiai man Sita fotke originale tai isvis raudona, nes uztiesalas tamsiai bordinis ir pro ji patenkanti sviesa viska nuraudonino
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 16:39)
Zunkeli o ta kita rankos pernelyg grubios ane? grudas per astrus? cia mano tokie pamastymai...
kazkaip toji ana, nelipo ir rankos pergrubios ir apdirbimas netas, kazkaip nepasakyciau kad tavo darbas jeigu ne tupati nuotraukoj... tikrai gali geriau
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 20, 22:40)
Zitlali, o gal turi nuorodu i fotoalbumus su portretais? Butu idomu ideju pasizvalgyti
Zinok nelabai esu kazkada varcius, bet pagrinde ziuriu flickeri, efoto, kudroj geru portretu buna galesiu pasiknaisioti ir imesiu ar patikusius labiausiai ar galerijas kurias uztiksiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 20:05)
O kur tie plepalai?
Nuorodytę prašom
Radau jau. Sorry.