Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

user posted image

zodziu eina nafik verysad.gif antram plane turbut galetu buti ne namas, blogai sudetos lupos ir izdegimai verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
namas nekliudo, isdegimai, israiska kliudo smile.gif

Del vaiko foto pries tai tai man gerokai per sviesi, ryskumo ner:)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 19:16)
Ziuriu as kitaip kazkaip matau ar suvokiu zmoniu galunes, jau antram darbui gaunu pastaba del neva nenaturaliu padeciu, bet as lb daznai taip rankas laikau biggrin.gif buna momentas po razymosi ar tiesiog is nuovargio taip suguldau... na, bet kiek zmoniu tiek matymu ir suvokimu, kiekvienas pagal save juk ir matome darbus smile.gif

bet rąžomės ne su tokia veido išraiška mirksiukas.gif čia norėta parodyti ne rąžymosi procesas, todėl nenatūraliai ir atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 08 20, 20:24)
bet rąžomės ne su tokia veido išraiška  mirksiukas.gif  čia norėta parodyti ne rąžymosi procesas, todėl nenatūraliai ir atrodo.

aciu uz nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 19:16)
Ziuriu as kitaip kazkaip matau ar suvokiu zmoniu galunes, jau antram darbui gaunu pastaba del neva nenaturaliu padeciu, bet as lb daznai taip rankas laikau biggrin.gif buna momentas po razymosi ar tiesiog is nuovargio taip suguldau... na, bet kiek zmoniu tiek matymu ir suvokimu, kiekvienas pagal save juk ir matome darbus smile.gif

O man cia rankos nekliuna visiskai. ax.gif
Papildyta:
boruzka,isdegimai kliuna zinok.
Atsakyti
Inesa tai tikriausiai abi panasiai galunes matom smile.gif cia kaip ir su ta mergaite kuri neva su issukta ranka.. ta pati istorija smile.gif bet kokiu atveju skirtingos nuomones yra ok smile.gif as tik juntu, kad po truputi pradedu formuoti stipresne savaja, tai irgi nera blogai smile.gif
kas nori ryt fotkintis? smile.gif

dar is kitos operos, pradedu pastebeti kokias foto reiketu deti viesai vertinimui ir kokias ne, tprsme kad yra mados, tendencijos pagal ka vertina, kas ant bagos ir etc smile.gif idomiai taip... kudroje vienokios, efoto kitokios, o ne lietuviam isvis kitos biggrin.gif linksminuosi vnz smile.gif tiriu rinka laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 20:49
O man abiejose nutraukose rankos labai patinka. Iš viso, nuotraukos tokios natūralios, nesuvaidintos... Net žodžių tinkamų apibūdinimui nerandu... Gal skaudžiai gyvos?... Uch, fantastika...
Atsakyti
Valkiria 4u.gif

Ir dar pagalvojau, madu industrijoje, mados fotografijoje gal tiksliau ar apskritai mene, nebutinai pozos pavaizduotos turi buti ar yra naturalios smile.gif ten kur darbus valdo emocijos manau taip pat deretu daugiau simbolizmo iszvelgti, o ne patogu ar nepatogu smile.gif bet as cia ne del savo sukritikuoto kadro, o pati esu pastebejusi, kad kritikuodavau tokius darbus kudroj ir efoto kurie isties kitom akim pazvelgus yra tkrai giliaprasmiai ir tos visos detales kurias cia anaizuojame nebetenka prasmes smile.gif na, nzn ar aiskiai pasisakiau smile.gif tos uzlauztos rankos gali taip pat daug ka reiksti bet nebutinai autorius tai jum parasys tekste po foto smile.gif galima paanalizuoti tai mintyse smile.gif kiekvienas mato pagal savo suvokima, savo menine patirti ir t.t. 4u.gif nesakau, kad esu isprususi sioje srityje, bet tik garsiai pamastau apie kita foto puse, kadgalbut kartais deretu ir kiek kitaip zvelgti. Zinoma, jeigu nekelia foto jokiu emociju tai kas belieka kaip tik nagrineti detales smile.gif tuomet suprantama... truputi OT
nerisliai rasau jau smile.gif laikas miegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 20:49
Sutinku su viskuo, ką parašei. Tik nesuprantu, kur kitos merginos nenatūralumą įžiūrėjo... Na, bet kaip sakei, kiekviena matom kitaip 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Juk prašei kritikos tai ir stengiuosi iš bet kur išpešti tavo nuotraukoms kritikos smile.gif
Šablonizmo niekada nepateisinau ir nepateisinsiu, reikia daryti kas tau gražu. O tu darai ir turi tvirtą nuomonę kodėl tau gražu, tai ir šaunu wink.gif 4u.gif . Pagrindi savo nuomonę. 4u.gif Dėl rankų aš ir nesakiau kad jų nereikia ir negali būti, ne jų reikia gražu, tik aš norėčiau kairės rankos šiek tiek laisvesnės, galbūt šiek tiek dengiančios(labai nedaug) skruostikaulį. 4u.gif
Xixi, nieks nebenorės tavęs kritikuot ;-), nes puikiai atsimušinėji. Niu bet tarkim, čia mados žurnalo skaitytojos žvilgnis wink.gif

Pvz.: man ir mano kačiukas su nukapotom letenėlėm gražus biggrin.gif... bet tarkim kai sužinosiu daugiau nebebus jau toks gražus wink.gif Tradiciškai liežuviuką iškišęs gyvūnas nerodomas wink.gif, bet toks momentas yra pats puikiausias, nes tai nefiksuojama standartinėje fotografijoje nes rinkai tas nepriimta smile.gif.... Aj... diskucijos čia be galo be krašto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 20 rugpjūčio 2009 - 20:43
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 20, 21:30)
Sutinku su viskuo, ką parašei. Tik nesuprantu, kur kitos merginos nenatūralumą įžiūrėjo... Na, bet kaip sakei, kiekviena matom kitaip  4u.gif

As tai suprantu kodel gali atrodyti nenaturaliai smile.gif viskas ok del to, tik siaip.. aj vnz daug padriku minciu, sunku sudeliot ir isreikst wink.gifPapildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 20, 21:40)
4u.gif Juk prašei kritikos tai ir stengiuosi

as gi nesakau, kad blogai biggrin.gif krikituokit, man i sveikata, diskusijose gimsta naujos mintys, ieskai pavyzdziu, kazkokiu papildomu saltiniu kuo galetum pagrysti savo ar kito zmogaus nuomone, taip atrandi dar nauju dalyku smile.gif nebent diskutuoti nepriimtina, tuomet zinoma, galima palinkseti galva, pasakyti aciu ir tiek... galima ir taip 4u.gif pasilaikysiu savo nuomone kuri kertasi su issakyta kritika ir as nepyyyykstu panos biggrin.gif gal tik per daug sneku tongue.gif rico velniu duos.. reik eit tokiom temom i plepalus blink.gif plepalai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 20:52
wink.gif 4u.gif viskas čiki wink.gif
Atsakyti