Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zunkeli 4u.gif o ta kita rankos pernelyg grubios ane? g.gif grudas per astrus? cia mano tokie pamastymai...
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 08 20, 14:22)

Mokausi fotografuoti toliau. Dedu kritikai portretu

antra nebloga mirksiukas.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 15:30)
Imetu auto, bandziau kokia nors emocija isspaust, ko nesugebu paprasyt modeliu savo, noriu to kazko, bet nemoku jom papasakot  unsure.gif

man cia tavo zvilgsnis, visa veido israiska - tikrai kazkas tokio yra thumbup.gif wub.gif na, bet tos sumakaluotos rankos tai xer znajiet -nepatinka man visai blush2.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 15:54)

Da vienas  g.gif as taip pagalvojau,kad graziau butu atrodes veidas toks vyriskose rankose smile.gif nei kad savose..

si idomi, ale reiktu kokio pavadinimo jai butinai g.gif ir del formato nzn g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pirma atsiskaitau paskutini nd, tada eisiu skaityt ir ziuret ka priraset 4u.gif

WB

Auto prie naturalaus

user posted image

Pusiau auto prie naturalaus

user posted image

Ir rankinis prie naturalaus

user posted image

Dirbtinis auto

user posted image

Dirbtinis pusiau auto

user posted image

Dirbtinis rankinis

user posted image
Atsakyti
Rankos juk pabrezia moteriskuma, svelnuma, grakstuma, ta kazka kas rodoma sioje foto... as be ju neisivaizduoju sios foto 4u.gif bet aciu kad issakei nuomone, vertinu smile.gif

del antros sutinku, bet man su pavadinimais sakez doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 18:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 18:27)
Rankos juk pabrezia moteriskuma, svelnuma, grakstuma, ta kazka kas rodoma sioje foto... as be ju neisivaizduoju sios foto  4u.gif bet aciu kad issakei nuomone, vertinu smile.gif

del antros sutinku, bet man su pavadinimais sakez  doh.gif

tai as sakau, kaip mano akim ir smegenim rodos blush2.gif blush2.gif antroj rankos i tema, o va pirmoj - nu kazkas su jom ne taip... ir... nesakau, kad ju nereik... mirksiukas.gif bet kazkokios dirbtinai suraizgytos -mano akim ax.gif
Atsakyti
aj antroj, antroj tai gali but, bo nezinau as del ju pati g.gif uoj... susimaisiau biggrin.gif vnz... supratau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 18:39
Belge, patiktu antra, jei ne tas daiktas uz nugaros, jb labai grazus ir siaip zvilgsnis geras, foto grazi.

Zitlali
, tavo auto wub.gif Pirma isvis nereali, toks jausmas kad tu pries mane dabar stovi vejyje, nu taip realistiskai viskas, plaukai ,zvilgsnis. Nerealu. Cia su kuom ta vejeli padarei?
O antroj rankos i akis krenta, gal per grubi ju pozicija, gal noretusi kazko svelnesnio.

Melodi, natural apsvietime rankinis per zydras man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 rugpjūčio 2009 - 18:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 20:37)
aj antroj, antroj tai gali but, bo nezinau as del ju pati  g.gif uoj... susimaisiau biggrin.gif vnz... supratau

O man kaip tik yra antra gražesnė, ji skleidžia tokio ale dramatiškumo, gležnumo ir kartu stiprumo įspūdį. Tik gal norėtųsi kairės rankos daugiau smile.gif, nes nukirsta per patį pirštuka sad.gif.

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 08 20, 20:32)
tai as sakau, kaip mano akim ir smegenim rodos blush2.gif  blush2.gif antroj rankos i tema, o va pirmoj - nu kazkas su jom ne taip... ir... nesakau, kad ju nereik... mirksiukas.gif bet kazkokios dirbtinai suraizgytos -mano akim ax.gif

Kadangi parašiau kodėl antra gražesnė, tai nuodėmė būtų parašyk kodėl pirma ne taip patiko. Pritariu bondai - kairė ranka taip nenatūraliai atrodo, tikriausiai todėl, kad modeliukui nebuvo labai patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 20, 18:49)

Melodi, natural apsvietime rankinis per zydras man.

g.gif g.gif O per mano laptopa tai as vos atskyriau nuo auto, visai jokio zydrumo nesimato g.gif
Atsakyti
Pakomentuokit sita foto, ar labai per sviesu? zinau, kad ryskumo truksta. fotografuota ant M, o vaikas mano laabai nenori fotografuotis, tai greit pabego, tik kelis kadrus padariau doh.gif
user posted image
Atsakyti
aš jungiuos prie Bondos dėl Zitkos pirmos foto blush2.gif man irgi ten rankos dirbtinai atrodo (natūraliai taip rankas sudeda tik gulintis arba į kažką atsirėmęs žmogus). žodžiu, nepatogiai atrodo. ir turbūt dėl tų rankų kažkoks erdvės trūkumas atsiranda. antra grubi, bet man labiau patinka. tik plaukai kliūna. arba jų visai nereikia, arba daugiau kad būtų.
Atsakyti
Ziuriu as kitaip kazkaip matau ar suvokiu zmoniu galunes, jau antram darbui gaunu pastaba del neva nenaturaliu padeciu, bet as lb daznai taip rankas laikau biggrin.gif buna momentas po razymosi ar tiesiog is nuovargio taip suguldau... na, bet kiek zmoniu tiek matymu ir suvokimu, kiekvienas pagal save juk ir matome darbus smile.gif
Atsakyti