Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Belge antra superine wub.gif man tai nereali.. zvilgsnis, j/b thumbup.gif cia nuotaka? ala..

pirmoje nosis diddddzzzziiiuuuuule atrodo, zvilgsnio nesimato, lupos atroso suciauptos, seselio perdaug desinej kai tuo tarpu demesys turetu krypti i priesinga puse, nelimpa visai...

paskutine jeigu nufotoshopintum kad ji atrodytu tarsi graiku ala statula ar tokia kokia svelnia labai padarytum tai liptu, o originali nea.. murzina ir tiek ir zvilgsnis nepatinka.. tuscias... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 14:37
BElge, Truksta erdves pirmam kadrui 4u.gif Noretusi paslinkt veida desiniau...

Antra patiko, bet kazkas uz nugaros maiso, pagalve gal? g.gif Siaip fonas cia labai tinka 4u.gif

Trecioj ta paklode ar kas ten nea...
QUOTE(RamuteS @ 2009 08 20, 15:22)
Liamuma aciu  4u.gif
Sakykit kaip si nuotrauka, ar labai kliuva nukirsta mergytes alkune?

Man kliuva ax.gif Nuotraukos spalvos nerealiai grazios, bet nepatinka mergytes veido israiska, seseliai astroki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 rugpjūčio 2009 - 14:33
As pagalvojau kad nuotaka biggrin.gif tai tu interpretuok kaip veliuma.. antraip tai negerai tongue.gif bet pirmas planas man super duper smile.gif

RamuteS man rankos netruksta, kazkaip ... bet va isdegimai, kompozicija... kliuna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 14:36
xixi oki dirbtiniam šiandien vakare perdarysiu 4u.gif

Baltą spalvą negerai nuėmiau tikriausiai smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 20 rugpjūčio 2009 - 14:40
Dekui uz komentarus 4u.gif Man patinka tas variantas, kad nuotaka balkone biggrin.gif O is tiesu tai modelis supyko ant fotografes ir isejo parukyt, pasidejus pagalve uz galvos lotuliukas.gif doh.gif ir gaunasi, kad jei ne ta pagalve, butu geriausia fotosesijos nuotrauka
Atsakyti
O cia siaip pasilinksminimui. Mano vaikis pirma karta burokelius valge doh.gif
user posted image
Atsakyti
Belge tamsoka 4u.gif

Imetu auto, bandziau kokia nors emocija isspaust, ko nesugebu paprasyt modeliu savo, noriu to kazko, bet nemoku jom papasakot unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 15:31
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 16:30)
Imetu auto,

v.z. nera zodziu, tas akiu spindesys, zvilgsnis ziurintis kazkur i toli , bet ne be tiksliai, tie grakstus ranku isdestymai, pravertos lupos - viskas nerealiai harmoninga ir mane veza biggrin.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Da vienas g.gif as taip pagalvojau,kad graziau butu atrodes veidas toks vyriskose rankose smile.gif nei kad savose..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 17:13
na kaip tau zitlali taip iseina su tokiu riskumu wub.gif
va as bandiau auto tai sss........s isejo riskumo jokio o apie akis jau ir nebesneku lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 08 20, 18:17)
na kaip tau zitlali  taip iseina su tokiu riskumu wub.gif
va as bandiau auto tai sss........s isejo riskumo jokio o apie akis jau ir nebesneku lotuliukas.gif  doh.gif

paprastai smile.gif fotika statai max 1.5m atstumu nuo saves (mano siek tiek priartina vaizda) nusistatai diafragma ne mazesne nei 5-7, islaikyma pailgini, arba renkiesi gera apsvietima ir viskas, sufokusuoji ta atstuma, laikydama ranka ar ka nors, nzn smile.gif ir gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 14:30)

sitoji wub.gif kokios akys, plaukai, zvilgsnis rolleyes.gif
Atsakyti