Belge antra superine man tai nereali.. zvilgsnis, j/b cia nuotaka? ala..
pirmoje nosis diddddzzzziiiuuuuule atrodo, zvilgsnio nesimato, lupos atroso suciauptos, seselio perdaug desinej kai tuo tarpu demesys turetu krypti i priesinga puse, nelimpa visai...
paskutine jeigu nufotoshopintum kad ji atrodytu tarsi graiku ala statula ar tokia kokia svelnia labai padarytum tai liptu, o originali nea.. murzina ir tiek ir zvilgsnis nepatinka.. tuscias...
BElge, Truksta erdves pirmam kadrui Noretusi paslinkt veida desiniau...
Antra patiko, bet kazkas uz nugaros maiso, pagalve gal? Siaip fonas cia labai tinka
Trecioj ta paklode ar kas ten nea...
Man kliuva Nuotraukos spalvos nerealiai grazios, bet nepatinka mergytes veido israiska, seseliai astroki...
Antra patiko, bet kazkas uz nugaros maiso, pagalve gal? Siaip fonas cia labai tinka
Trecioj ta paklode ar kas ten nea...
QUOTE(RamuteS @ 2009 08 20, 15:22)
Man kliuva Nuotraukos spalvos nerealiai grazios, bet nepatinka mergytes veido israiska, seseliai astroki...
Dekui uz komentarus Man patinka tas variantas, kad nuotaka balkone O is tiesu tai modelis supyko ant fotografes ir isejo parukyt, pasidejus pagalve uz galvos ir gaunasi, kad jei ne ta pagalve, butu geriausia fotosesijos nuotrauka
O cia siaip pasilinksminimui. Mano vaikis pirma karta burokelius valge
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 16:30)
Imetu auto,
v.z. nera zodziu, tas akiu spindesys, zvilgsnis ziurintis kazkur i toli , bet ne be tiksliai, tie grakstus ranku isdestymai, pravertos lupos - viskas nerealiai harmoninga ir mane veza
na kaip tau zitlali taip iseina su tokiu riskumu
va as bandiau auto tai sss........s isejo riskumo jokio o apie akis jau ir nebesneku
va as bandiau auto tai sss........s isejo riskumo jokio o apie akis jau ir nebesneku
QUOTE(Padangė @ 2009 08 20, 18:17)
na kaip tau zitlali taip iseina su tokiu riskumu
paprastai fotika statai max 1.5m atstumu nuo saves (mano siek tiek priartina vaizda) nusistatai diafragma ne mazesne nei 5-7, islaikyma pailgini, arba renkiesi gera apsvietima ir viskas, sufokusuoji ta atstuma, laikydama ranka ar ka nors, nzn ir gaunasi