Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas 4u.gif

Stikline, o man neslysta tas mopsiukas 4u.gif Grazi nuotrauka smile.gif Berods ir Zitlali toki kazkada dejo, fotogeniska veisle biggrin.gif

Zitlali, man sis kadras aplamai nelabai patiko blush2.gif Bet svari spalvota man visgi geriau 4u.gif
Atsakyti
c-gril, tiny dekui uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 07:34)
c-gril, tiny dekui uz komentarus  4u.gif

duosiu as tau "gril" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos tai sian meet`as vingio parke prie lakstingalos 13h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 20, 08:37)
duosiu as tau "gril" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif oj...

Liamuna atsiimu savo zodzius, mielai pafotkinsiu tave su mazyliu 4u.gif sian atsikeliau pailsejus tai myliu visus vaikus vel biggrin.gif sian net uzsimaniau su apsvietimu kudiki pafotkint... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugpjūčio 2009 - 08:19
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 07:42)
laugh.gif oj...

Liamuna atsiimu savo zodzius, mielai pafotkinsiu tave su mazyliu  4u.gif sian atsikeliau pailsejus tai myliu visus vaikus vel biggrin.gif sian net uzsimaniau su apsvietimu kudiki pafotkint...  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 06:49)
kaip jum toks foto variantas?  g.gif

ar geriau svari spalvota?

Zitlali, man geriau ziurisi pirminis spalvotas variantas.
P.s. slaptazodzio as dar to tikro ir neturejau, tik pacioje pradzioje, kai merginos pacius pirmus nekonkursinius namu darbus kele.Labai noris paziuret jusu darbus ir kartu paciai sudalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 08 19, 22:23)
Stikline, nesu šunų mėgėja, bet šitos foto negaliu nešališkai vertinti  wub.gif  nuostabios kaktos raukšlės  wub.gif

Ačiukas wink.gif

QUOTE(pelytte @ 2009 08 19, 22:42)
Tiesa merginos, o kur jus texnika perkat? na jei tai texnika fotoaparatus objektyvus, kazkuri kas turi nikon d40 su nauju objektyvu, gal stikline g.gif o kur tu pirkai savo objektyva? kokia kaina? bandau jau skaiciuotis ka galeciau ipirkti. manau pradziai bandysiu toki varianta ir objektyva dar g.gif

Aš turiu canon 40d + obj. canon 50tukas f 1.4. Viską pirkau efoto smile.gif et...kainavo ti nemažai...

QUOTE(solo @ 2009 08 20, 00:32)
ajazau koks grožis  wub.gif  wub.gif  (čia tie atvejai, kad matai tik tai, kas pavaizduota, ir visos techninės klaidos neberūp)  biggrin.gif

wub.gif kaip miela, kai foto sukelia geras emocijas smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 20, 08:26)
Stikline, o man neslysta tas mopsiukas  4u.gif Grazi nuotrauka  smile.gif  Berods ir Zitlali toki kazkada dejo, fotogeniska veisle  biggrin.gif

Jooo..užtat ir lakstau paskui su fotiku..laaabai jau fotogeniška..net per daug biggrin.gif ačiū
Atsakyti
Oi, mergaites, o kaip jus ta raw formata nusistatot??? Pas mane Nikon D80... nu nerandu unsure.gif

Ir dar galbut kvailas klausimas, bet kai nusistatai rankini wb, tai uztenka tik viena karta balta daikta nufotkint ar vis kiekvienam kadrui nustatinet???

Zitlali, man perdirbtas kadras labai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 20 rugpjūčio 2009 - 11:12
QUOTE([B)
Zunkelis[/B],2009 08 20, 13:10]
Oi, mergaites, o kaip jus ta raw formata nusistatot??? Pas mane Nikon D80... nu nerandu  unsure.gif 

Ir dar galbut kvailas klausimas, bet kai nusistatai rankini wb, tai uztenka tik viena karta balta daikta nufotkint ar vis kiekvienam kadrui nustatinet???

Zitlali, man perdirbtas kadras labai  blush2.gif

Zitlali, o man švari gražesnė, daugiau aiškumo. Nes pats jau objektas nufotografuotas su tokia paslaptimi ir man kaškaip grūdas nelabai.
Zunkelis, kaip tik dabar ir aš dirbinėjuos. Tikiuosi pavyks. Tai rankinį wb du kartus perstačiau: vakar fotografavau vakare prie lempų šviesų, savaime suprantama balta spalva visai kita, nei pvz. šiandien dienos šviesoje wink.gif. O nėra pastave nustatymo ale NEF? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 20 rugpjūčio 2009 - 11:23
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 20, 10:17)
O nėra pastave nustatymo ale NEF? smile.gif

nu rodos, kad NE schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 20, 13:23)
nu rodos, kad NE  schmoll.gif

hmm niu netikiu, kad jie iškeitė taip modelius nerealiai. Menu -> Image quality(Shooting monu) -> NEF(RAW). Bent jau aš šitaip nusistatau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 20 rugpjūčio 2009 - 11:29