Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 16:30)

čia man labiau į portretą panašu, o ne į buitiaką mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 16:43)
man patinka taip, nedega, apart pakausi smile.gif bent per mano monika

kad ir rankutė labai arti degimo, jei nedega. negaliu daba į PS įlįsti patikrinti. man asmeniškai šita foto nepatinka. eilinis, techninių klaidų nepateisinantis portretas. Tu gali daug geriau mirksiukas.gif

Stikline, nesu šunų mėgėja, bet šitos foto negaliu nešališkai vertinti wub.gif nuostabios kaktos raukšlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 08 19, 22:23)
Tu gali daug geriau  mirksiukas.gif

cia matyt jau kertas skoniai smile.gif isdegimai man cia tinka tongue.gif o buitiakas tai negali but portretas? bigsmile.gif zinosiu

viskas varau 4u.gif iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 21:25
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 21:24)
cia matyt jau kertas skoniai smile.gif isdegimai man cia tinka tongue.gif o buitiakas tai negali but portretas?  bigsmile.gif zinosiu

viskas varau  4u.gif iki

portretas gali būti ir buitiakas, bet žodį buitiakas bent jau aš kildinu nuo žodžio buitis. buities aplinkui Simoną aš nematau. na bet ne čia esmė.
taip, turbūt kertasi skoniai. išdegimai man irgi kai kur patinka, net sustiprina foto. bet šitoj konkrečiai foto nesižiūri man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 19 rugpjūčio 2009 - 21:28
Tiesa merginos, o kur jus texnika perkat? na jei tai texnika fotoaparatus objektyvus, kazkuri kas turi nikon d40 su nauju objektyvu, gal stikline g.gif o kur tu pirkai savo objektyva? kokia kaina? bandau jau skaiciuotis ka galeciau ipirkti. manau pradziai bandysiu toki varianta ir objektyva dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 19, 22:42)
Tiesa merginos, o kur jus texnika perkat? na jei tai texnika fotoaparatus objektyvus, kazkuri kas turi nikon d40 su nauju objektyvu, gal stikline g.gif o kur tu pirkai savo objektyva? kokia kaina? bandau jau skaiciuotis ka galeciau ipirkti. manau pradziai bandysiu toki varianta ir objektyva dar g.gif

aha, man irgi idomu butu, vis dairausi veidroduko, ir ziuriu kad pvz pagal skelbimus nemazai buna, su europine garantija ir pigiau negu parduotuvese, ar verta rizikuoti blush2.gif g.gif

atiprasau uz OT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 19, 21:52)
aha, man irgi idomu butu, vis dairausi veidroduko, ir ziuriu kad pvz pagal skelbimus nemazai buna, su europine garantija ir pigiau negu parduotuvese, ar verta rizikuoti  blush2.gif  g.gif
atiprasau uz OT  4u.gif

o kur tokiu randi su europine garantija? ash pvz dairaus to nikon d40, tai pvz ebay ir cia skirtumas 100lt,ebay pigiau, bet dar ten prideda ir kortele, ir kartais stovus, ar papildomus objektyvus, bet kaip su garantija doh.gif na dar minti rezgu kai jau turesiu pinigu tai gal i lenkus vaziuoti, vistiek mama ten vazineja, kada mane prigriebtu ir rasciau savo veidroduka. ex ash jau naktim nemiegu suku galva kur pinigu susikrapshtyti doh.gif radau kaip mano fotika parduoda uz 750lt pas amne muiline, ti but smagu jei isheitu ja parduoti uz 500. ti dar maziau taupyti reiktu
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 19, 22:12)
.........color=Chocolate] (gal kas nores krikstynas pafotkint, planuojam rugseji)[/color]
..

norim norim biggrin.gif tik kaip tau itikt rolleyes.gif primink koks miestas? Vilnius?

QUOTE(pelytte @ 2009 08 19, 22:42)
Tiesa merginos, o kur jus texnika perkat? ............

labai ivairiai - USA, ebay is USA, pazystami prof.fotografai, is pazystamu ir t.t. ir pan. siaip pabandyk dominancios technikos pasiteirauti Vilbroj - kainas ziauriai nuleidineja, pasiderek wink.gif zinoma ant einamu daiktu ir popuiariu tai zenkliu nuolaidu nera, bet vistiek suteikia.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 19, 22:55)

kad ir skelbiu.lt

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 23:01)
norim norim biggrin.gif tik kaip tau itikt  rolleyes.gif primink koks miestas? Vilnius?

man itikt nesunku.. tongue.gif , tik manes kuo maziau fotkint reikes, nes nekenciu saves nuotraukose blush2.gif lotuliukas.gif
taip Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 19, 23:08)
man itikt nesunku.. tongue.gif , tik manes kuo maziau fotkint reikes, nes nekenciu saves nuotraukose  blush2.gif  lotuliukas.gif 
taip Vilnius  4u.gif

aneee? bigsmile.gif tai tuomet pabandysiu praeit konkursa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 15:46)
Portretas  biggrin.gif

user posted image

ajazau koks grožis wub.gif wub.gif (čia tie atvejai, kad matai tik tai, kas pavaizduota, ir visos techninės klaidos neberūp) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 16:30)

nepatinka... toks blynas atrodo, veidukas be faktūros g.gif žodž, buva žymiai geresnių
Atsakyti
kaip jum toks foto variantas? g.gif

user posted image

ar geriau svari spalvota?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 20, 06:49)
kaip jum toks foto variantas?  g.gif

user posted image

ar geriau svari spalvota?

Net labai wub.gif Is visu matytu variantu sis apdirbimas siam kadrui labiausiai tinka thumbup.gif
Atsakyti