Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 17:43)
man patinka taip, nedega, apart pakausi smile.gif bent per mano monika

tai svarbu kad tau patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 19, 16:50)
Labai super, tik gal truputį griūna į šoną? Ar man vaidenasi?

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 19, 17:05)
Stiklinė, niu neversk jo pozuoti matai koks liūdnas  4u.gif Juokauju aišku, bet tikrai gal šiek tiek horizontas svyra, o šiaip super ir nuotaika tokia super pagauta ir spalvos.

Atrodo, kad svyra dėl grindų smile.gif aš pati jau ir taip ir anaip žiūrėjau, jis yra šiek tiek tiesintas, bet čia visą įspūdį grindys sudaro.

Jurgituk smile.gif kai aš ją verčiu pozuot naudoju skanukus...o tada ji eina iš proto ir veido išraiška būna labai graži biggrin.gif čia tai jau primigus gerokai ir visai jai dzin, kad aš šliaužioju su fotiku aplink.

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 19, 17:24)
Stikline- nereaus portretas  thumbup.gif

Ačiū..gražus objektas gražiai ir gaunas biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 17:30)
Atrodo kad griuva del grindu einanciu skersai... mhm man irgi juntamas pasvyrimas kurio nera smile.gif

Jop..iš tiesų šiuo atveju geriau būtų lygi grindų danga....

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 17:38)
o cia kas per grozis, viskas patinka, ir viskas cia vietoj wink.gif ir spalvos kokios nuostabios - liuks wink.gif nori pasakyt cia su 40D fotkinta? mastau.gif

Tep tep su 40D čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 19 rugpjūčio 2009 - 17:01
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 18:00)
Tep tep su 40D čia smile.gif

jau pavyyydziu tokiu spalvu, tikriausiai labai sviesi patalpa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 16:10)
...visi galimi modeliai atostogauja kažkur arba dirba... na dar turiu savo mopsę  lotuliukas.gif

tongue.gif

nu tamopse tai nereali bigsmile.gif wub.gif

katinukas gražus be galo,bet foto nevykusios 4u.gif

Zitka,tavo jau daug nuotraukų nemačiau,o tas,kurias mačiau visų nuliaupsintas,tai ir man thumbup.gif wub.gif tongue.gif

Atsakyti
Sios dienos Zitlali patiko visos, su cigaretem, dumais ir zvakem ypac wub.gif
Stiklinė, fotogeniskas tavo modelis, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 08 19, 19:57)

katinukas gražus be galo,bet foto nevykusios  4u.gif

Ačiū, tam ir mokomės, kad būtų vykusios wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 18:17)
jau pavyyydziu tokiu spalvu, tikriausiai labai sviesi patalpa  rolleyes.gif

Jo, gan šviesi patalpa, bet ne baisiai šviesi smile.gif labai patiko man raw failą koreguoti...kažkaip kitaip jei jpeg...gražesnės spalvos gaunasi thumbup.gif

QUOTE(vijja @ 2009 08 19, 18:57)

aha, jasno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 19, 19:40)
Ačiū, tam ir mokomės, kad būtų vykusios wink.gif  4u.gif

tai taip,bet aš jau nebekankinu savo kysiaus,nesugebu gražiai parodyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 19:50)
Jo, gan šviesi patalpa, bet ne baisiai šviesi smile.gif labai patiko man raw failą koreguoti...kažkaip kitaip jei jpeg...gražesnės spalvos gaunasi  thumbup.gif
aha, jasno biggrin.gif

pavydziu sviesios patalpos ir tokiu kadru tongue.gif del raw tai as ir pati tik ant jo fotkinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 16:46)
Portretas  biggrin.gif

user posted image

niu labai gera foto bigsmile.gif bet pasvyrima ir as p[astebejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 16:36)
nebenoriu gamtoj  blush2.gif noriu su lempom.. pasisviesti tongue.gif atsibodo lakstancios fejos laukuose  blush2.gif kazkaip noriu vis kazkaip kitaip pabandyt pafotografuoti smile.gif o tu su vaiku noretum? be to as tikrai be vaiko buciau, nes niekaip nepafotografuociau visiskai smile.gif

na as negaliu be vaiku mirksiukas.gif , dicke tai galiu kur palikt, bet maziukes tai schmoll.gif , nes dar maitinu, na ateiciai paliksim susitikima, (gal kas nores krikstynas pafotkint, planuojam rugseji) g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 17:30)

buitiakas

na sitas man schmoll.gif visiskai, nes ispradziu net pasirode kad kazkoks raistis uzdetas ant galvos, taip isdege, dar ir ant rankos isdegimai ziaurus verysad.gif
Atsakyti
man buitiakas labai patinka, nieko nekeisiu 4u.gif

del myto tai gal joa tada.. kita kart 4u.gif bo as siek tiek pavargus nuo klecku blush2.gif fotkindama pailsiu smile.gif
Atsakyti