jo - cia neseniai ta ribojima ivede... kalbejau su viena veleja, tai sake visos pyksta, nes daug yra piesianciu ant silko ir velianciu, arba velianciu ir su akmenim dirbanciu, Tavo atveju fotografija ir akmenys...
tos kur po 2 turi, jauciu is seniau cia...
---------
Jurina - parsisiusk dar sita prieda - nematysi reklamu
man geriausias variantas spalvotas
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 16:21)
jo - cia neseniai ta ribojima ivede... kalbejau su viena veleja, tai sake visos pyksta, nes daug yra piesianciu ant silko ir velianciu, arba velianciu ir su akmenim dirbanciu, Tavo atveju fotografija ir akmenys...
---------
---------
taigi...negi man papuošalų temoje siūlyti foto paslaugas matyt teks...
o dėkui, ir aš parsisiunčiau
QUOTE(peppi @ 2009 08 19, 17:27)
taigi...negi man papuošalų temoje siūlyti foto paslaugas matyt teks...
O kodel gi ne?
ten kai ka jis uzblokuoja pats, kai ka reik rankiniu budu uzblokuot virs reklamu virsutiniam desiniam kamputyje matysis toks permatomas tabas "block", tai ant jo spaust reik desini klavisa, ir pasirinkti blokuoti paveiksleli/objekta, tada iskris lentele su filtru pasirinkimais, ten kur bus custom, reik nutrinti pateikta nuoroda iki pilno psl pavadinimo ir slasho, bei uzdet zvaigzdute:
pvz. http://www.supermama.lt/banners/*
tada uzblokuos visas reklamas einancias is to psl
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 16:01)
Bet kol kas, kol tai tik papildomas uždarbis, fotkinsiu taip, kaip noriu fotkint. Kai tariuosi su būsimais klientais, daug aiškinuosi, žiūrim fotkes, klausiu ar patinka ta ar ana, kad išsiaiškinčiau skonį. Ir rodau tik tas foto, kurios man patinka. Auklėt klientūrą reik
reikia mokėt atsirinkt klientą kuriam patiks tavo stilius
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 16:01)
Jau beveik susigundziau ta teorija su savo katinu kolekcija patikrint
lauksim, palaikysim
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 16:24)
ne taip jau ir senai ir as tokiu foto nesupratau ale gyveni, domies, mokais, gal laveji
žinok taip ir yra, aš anksčiau daug ko nesupratau, dabar žaviuosi tuo
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 19, 16:50)
Skubu visiems pasirodyti, koki siandien turejau modeliuka. Siaip labai dziaugiuosi, tai praktiskai pirma mano tokia fotosesija su mielai pozuojanciais modeliais, nes iki siol nieko prisikalbinti taip ir nepavyko. Nezinau, kada turesiu laiko sutvarkyti visas nuotraukas, dabar rodau tik viena kadra.
spalvingas kadras man kiek kliūna ta dalis rankos kairėj pusėj.
QUOTE(Jurina @ 2009 08 19, 17:02)
rodau savo eksperimentus
ir nors labnorejau taip padaryt, bet rezultatas man nepatiko, nenaturalu kazkaip
ir nors labnorejau taip padaryt, bet rezultatas man nepatiko, nenaturalu kazkaip
gražu JB pasakiškas kaip darei?
Man tai patinka tokios foto su mėlynom akim kur būna tik veidukas baltas beveik ir tik spindinčios akys
QUOTE(peppi @ 2009 08 19, 17:09)
ai, nu nelemta man, per prastos mano fotkės sm'ui
pasidaryk brush'ą su teletabiais
Ačiū, Peperoni
o kaip iš picasos įkelt nuotraukas i temą? pačioj pradžioj bandžiau , bet man nepavyko, nes tingiu kelt į flickrą, visos pas man picasoj sudėtos
o kaip iš picasos įkelt nuotraukas i temą? pačioj pradžioj bandžiau , bet man nepavyko, nes tingiu kelt į flickrą, visos pas man picasoj sudėtos
QUOTE(peppi @ 2009 08 19, 17:09)
"2. Vienas forumo dalyvis gali turėti tik vieną temą."
o kažkaip jungt į vieną temą ir tas paslaugas neina? Aš aišku gal negudriai, tiesiog pati buvau kažkda pasidarius temą a la "X dirbtuvėlė", nes įvairių smulkių rankdarbių ten buvo, na aišku ne fotos, bet gal ir jas kaip sumaniai prijungt išeitų.
QUOTE(Jurina @ 2009 08 19, 17:44)
Ačiū, Peperoni
znk Picasa kazkodel pavagia nuotraukas po kurio laiko... (cia kazkokie techniniai dalykai... )
taip kad - nori nenori teks susikelt i Flickra
brushas su teletabiais
Sadi, ačiū jau ne pasakiškas, nesakyk , kuo labiau žiūriu tuo labiau man atrodo per daug baltas veidas; nuėmiau saturation ir curves bei levels pajudinau
Papildyta:
Peperoni, šita jau girdėjau... iš tavęs dabar sakyk kaip iš picasos kelt foto, nes vistiek tingiu per flickrą aš žinau kad tu žinai kaip
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 17:48)
znk Picasa kazkodel pavagia nuotraukas po kurio laiko... (cia kazkokie techniniai dalykai... )
brushas su teletabiais
brushas su teletabiais
Peperoni, šita jau girdėjau... iš tavęs dabar sakyk kaip iš picasos kelt foto, nes vistiek tingiu per flickrą aš žinau kad tu žinai kaip
QUOTE(Jurina @ 2009 08 19, 17:50)
Sadi, ačiū jau ne pasakiškas, nesakyk , kuo labiau žiūriu tuo labiau man atrodo per daug baltas veidas; nuėmiau saturation ir curves bei levels pajudinau
Papildyta:
Papildyta:
nueini i paveiksleli, spaudi desini klavisa, renkiesi kopijuoti paveikslelio adresa, ir cia, SM ikopini ji per IMG funkcija
nugi taip ir dariau, rodos , bandau dar kartą
Papildyta:
tik ar ne per didelė?
Papildyta:
tik ar ne per didelė?
QUOTE(Jurina @ 2009 08 19, 17:58)
normaliai - tik jauciu Picasa padare savo negera darba spalvoms...
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 16:01)
Nu tarkim kažkada atidaviau fotkę fotkintą prieš saulę, tame šviesos rūke. Nesuprato jos niekas.
buvau nunešus spausdint tokią. sakiau - be korekcijų. tai visas atspausdino gerai, išskyrus šitą. užvarė kontrasto ir mano rūko nebeliko
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 16:01)
1. Zinai kodel - todel, kad tai tikrai puikus kadras!
2. Jau beveik susigundziau ta teorija su savo katinu kolekcija patikrint
2. Jau beveik susigundziau ta teorija su savo katinu kolekcija patikrint
1.
2. tikrai pabandyk