Bet kiek žengtum per save, turbūt priklausytų ir nuo kojų ilgio. Čia turiu omeny kiek pats sau galėtum leisti. Na, nebent jau visiškai blogai būtų - tada gal. Sako, kiekvienas turi savo kainą. Ir visko gali būti, nes kaina ne visuomet materiali. Bet čia jau nusisvaičiojau... Aš esu bandžiusi visokių makaliūzių su PS, bet tik sau, kad žinočiau kaip tai daroma arba kai mirtinai kažkam reikėjo. Bet jau dabar ir to nebedaryčiau. Bet kadangi viskas nuolat keičiasi, gal ir principai pasikeis. Tačiau tikiuosi, kad ne.
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 16:01)
Auklėt klientūrą reik
O del tu "navarotu" fotografijoje, kaip ir visur, nori lengvus pinigus gauti- eini lengviausiu keliu, bus klientu daugiau, nei pas koki principinga.
Siulau sudaryti sajunga principingu fotografu
QUOTE(O @ 2009 08 19, 15:17)
Siulau sudaryti sajunga principingu fotografu
jau žinau, kas bus pirmininkas
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 16:21)
Pirmininkas renkamas gal bus. O idėjinis vadas
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 15:01)
Nu tarkim kažkada atidaviau fotkę fotkintą prieš saulę, tame šviesos rūke.
ne taip jau ir senai ir as tokiu foto nesupratau ale gyveni, domies, mokais, gal laveji
QUOTE(O @ 2009 08 19, 16:07)
Nu gal su 99 proc kazkaip padauginau, bet tikrai daugiau nei 50proc . Net nezinau, ar galeciau as perlipti per save, bet tikrai nelipdyciau visokiausias gelytes ir fejas kaip parodytoje foto (duodu 100proc garantija )
As buvau labai labai nustebinta, kad mano draugei patinka foto j/b su kokia nors spalva (nu kur paryskintos akytes melynos ar rubeliai ir t.t.) is pradziu nu pagalvojau kad fi, bet jei jai patinka, kodel nepadaryti taip tik kad nemoku o jei ismokciau, nezinau, ar galeciau pati normaliai ziureti i tai. Arba ugdyti joje skoni bet kas sake kad mano skonis geras
As buvau labai labai nustebinta, kad mano draugei patinka foto j/b su kokia nors spalva (nu kur paryskintos akytes melynos ar rubeliai ir t.t.) is pradziu nu pagalvojau kad fi, bet jei jai patinka, kodel nepadaryti taip tik kad nemoku o jei ismokciau, nezinau, ar galeciau pati normaliai ziureti i tai. Arba ugdyti joje skoni bet kas sake kad mano skonis geras
Sveiki visi
seniai dalyvavau pokalbiuose , IE neleido kuri laika ieit i foruma, vienas geras zmogus priskyre si foruma prie "restricted sites" ir galiu daba ieit bet va sypseneliu det negaliu bet kalba ne apie tai ...
as irgi maniau kad patinka tokie dalykai kaip kazkokia isryskinta detale, kaip minejai pvz. akys, bantukas ir pan. , bet pabandziau ir supratau kad kazkas ne to, net negaliu paaiskinti kodel, paprastas j/b ir spalvota patinka , o vat su melynom akim ne.
blogaiusia kad negaliu daba ir foto idet
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 16:21)
Nu ka nu ka QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 16:23)
tu ka, as netinku vadovaujanciam darbui QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 19, 16:23)
Pirmininkas renkamas gal bus. O idėjinis vadas
Va va, siulau balsavima QUOTE(Jurina @ 2009 08 19, 16:33)
Sveiki visi
seniai dalyvavau pokalbiuose , IE neleido kuri laika ieit i foruma, vienas geras zmogus priskyre si foruma prie "restricted sites" ir galiu daba ieit bet va sypseneliu det negaliu bet kalba ne apie tai ...
as irgi maniau kad patinka tokie dalykai kaip kazkokia isryskinta detale, kaip minejai pvz. akys, bantukas ir pan. , bet pabandziau ir supratau kad kazkas ne to, net negaliu paaiskinti kodel, paprastas j/b ir spalvota patinka , o vat su melynom akim ne.
Jurina parsisiusk Mozilla Firefox - viskas bus ok
Oksana nesispyriok as balsuoju uz Tave
ms, aciu!
Skubu visiems pasirodyti, koki siandien turejau modeliuka. Siaip labai dziaugiuosi, tai praktiskai pirma mano tokia fotosesija su mielai pozuojanciais modeliais, nes iki siol nieko prisikalbinti taip ir nepavyko. Nezinau, kada turesiu laiko sutvarkyti visas nuotraukas, dabar rodau tik viena kadra.
Skubu visiems pasirodyti, koki siandien turejau modeliuka. Siaip labai dziaugiuosi, tai praktiskai pirma mano tokia fotosesija su mielai pozuojanciais modeliais, nes iki siol nieko prisikalbinti taip ir nepavyko. Nezinau, kada turesiu laiko sutvarkyti visas nuotraukas, dabar rodau tik viena kadra.
Nikkė, labai smagi ir linksma foto
parsisiunciau mozilla, aciu Peperoni , tavo buvo paskutinis paraginimas, vis bijau diegt i kompa kazko naujo
rodau savo eksperimentus
spalvota
j/b
su melynom akim
ir nors labnorejau taip padaryt, bet rezultatas man nepatiko, nenaturalu kazkaip
parsisiunciau mozilla, aciu Peperoni , tavo buvo paskutinis paraginimas, vis bijau diegt i kompa kazko naujo
rodau savo eksperimentus
spalvota
j/b
su melynom akim
ir nors labnorejau taip padaryt, bet rezultatas man nepatiko, nenaturalu kazkaip
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 13:40)
Peppi - o Tau paslaugose taip ir neatidare temos, kad i darbus idejai?
aha įsivaizduok, paslaugose paspaudus mygtuką "nauja tema" man iškart meta:
"Atsiprašome, jūs neturite teisių paskelbti naują temą šiame forume"
turbūt man pritaikė:
"2. Vienas forumo dalyvis gali turėti tik vieną temą."
ale apsižiūrėjus paslaugose yra daugiau tokių, kurios turi ne vienintelę temą bet gal šitą automatiką čia neseniai įskiepyjo į forumą...ai, nu nelemta man, per prastos mano fotkės sm'ui
et, negavau leidimo rodyti viešai vienos fotosesijos rezultatų...gaila vienok