Puke, jei su PS redaguoji, pasiziurek save as darant, koks apacioje spalvu Profile nurodytas. jei Adobe RGB ar koks kitas, nei sRGB IE ir daug skaiciu, problema ten. pas save nematysi to rezultato galutinio spalvu, kas gaunasi ikelus i interna. nebent nuotrauka atidarytum interneto narsykleje (Open with... ir nurodai narsykle)
QUOTE(O @ 2009 08 19, 15:05)
O siaip geriausis fotosaitas - flicker Bent is ten nera kol kas noro viska trinti
Aha, man ten irgi smagu (bet vis tik, kai ateini su nuosava palaikymo, kritikų ir patarėjų komanda). Man patinka tai, kad ten susiformavęs šioks toks bendraminčių būrelis, negailintis ne tik pagyrų, bet ir patarimų.
O dėl tos foto ir 99 proc., kurie ją rinktųsi, tai kažkaip nuliūdinai. Kažkuomet kalbėjom apie tai, ką galėtume ir ko negalėtume, jei užsakovai prašytų. Tai arba turi perlipti per save ir savo vidinį kritiką, arba nesiimti "komercijos". Tai, Peperoni, su mūsų eksperimentais, mums tai negresia
QUOTE(Sansara @ 2009 08 19, 14:23)
Puke, jei su PS redaguoji, pasiziurek save as darant, koks apacioje spalvu Profile nurodytas. jei Adobe RGB ar koks kitas, nei sRGB IE ir daug skaiciu, problema ten. pas save nematysi to rezultato galutinio spalvu, kas gaunasi ikelus i interna. nebent nuotrauka atidarytum interneto narsykleje (Open with... ir nurodai narsykle)
nurodytas sRGB IE C61996-2.1 tai ne cia beda, ane
Sansara, zinai visgi palikau sau Macintosa, nera taip baisu kolkas, tik dar neturiu cia PS bet neuzilgo varysiu pas draugeli isiinstaliuoti. Po truputi pratinusi
QUOTE(O @ 2009 08 19, 14:05)
Siaip, kaip ludnai bebutu, bet 99proc visuomenei patiktu tokia foto.
eik tu net suglumau..as galvojau, kokiem10 proc gal ir patinka
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 19, 15:31)
Tai, Peperoni, su mūsų eksperimentais, mums tai negresia
nenarvuok
p.s. Puke - parasiau tau
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 14:41)
p.s. Puke - parasiau tau
aciu uz sugaista laika
Dėl tų 99 proc... Nu gal ne 99 vis tik. Tikėkimės. Bet iš tiesų eiliniam klientui kai ką tikrai sunku suvokt ir įvertint. Nu tarkim kažkada atidaviau fotkę fotkintą prieš saulę, tame šviesos rūke. Nesuprato jos niekas. Bet aš galvoju taip: jei jau neturėsiu ką valgyt, tada gal ir lipsiu per save, nes reikės pinigų. Bet kol kas, kol tai tik papildomas uždarbis, fotkinsiu taip, kaip noriu fotkint. Kai tariuosi su būsimais klientais, daug aiškinuosi, žiūrim fotkes, klausiu ar patinka ta ar ana, kad išsiaiškinčiau skonį. Ir rodau tik tas foto, kurios man patinka. Auklėt klientūrą reik
QUOTE(O @ 2009 08 19, 15:05)
Netiesa mano j/b katinas vos nepapuole prie nevertinamu darbu
Zinai kodel - todel, kad tai tikrai puikus kadras! Jau beveik susigundziau ta teorija su savo katinu kolekcija patikrint
Puke - ner uz ka
vis tik manau, kad klientas vis tiek renkas fotografa pagal jo darbus... jei jam nepatinka saules rukas - eina ten kur remeliai su teletabiais na, bent jau tikiuos, akd taip yra...
nu davai pabandyk labai idomu nes pati pora nuotrauku isvis is ten istryniau, nes fotosrautas ismete, o FK visai neblogai jos pabuvojo - ne baisios aukstumos, bet vis tiek
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 16:01)
Auklėt klientūrą reik
vis tik manau, kad klientas vis tiek renkas fotografa pagal jo darbus... jei jam nepatinka saules rukas - eina ten kur remeliai su teletabiais na, bent jau tikiuos, akd taip yra...
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 16:01)
Zinai kodel - todel, kad tai tikrai puikus kadras! Jau beveik susigundziau ta teorija su savo katinu kolekcija patikrint
nu davai pabandyk labai idomu nes pati pora nuotrauku isvis is ten istryniau, nes fotosrautas ismete, o FK visai neblogai jos pabuvojo - ne baisios aukstumos, bet vis tiek
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 19, 15:31)
O dėl tos foto ir 99 proc., kurie ją rinktųsi, tai kažkaip nuliūdinai. Kažkuomet kalbėjom apie tai, ką galėtume ir ko negalėtume, jei užsakovai prašytų. Tai arba turi perlipti per save ir savo vidinį kritiką, arba nesiimti "komercijos". Tai, Peperoni, su mūsų eksperimentais, mums tai negresia
Nu gal su 99 proc kazkaip padauginau, bet tikrai daugiau nei 50proc . Net nezinau, ar galeciau as perlipti per save, bet tikrai nelipdyciau visokiausias gelytes ir fejas kaip parodytoje foto (duodu 100proc garantija )As buvau labai labai nustebinta, kad mano draugei patinka foto j/b su kokia nors spalva (nu kur paryskintos akytes melynos ar rubeliai ir t.t.) is pradziu nu pagalvojau kad fi, bet jei jai patinka, kodel nepadaryti taip tik kad nemoku o jei ismokciau, nezinau, ar galeciau pati normaliai ziureti i tai. Arba ugdyti joje skoni bet kas sake kad mano skonis geras
QUOTE(O @ 2009 08 19, 16:07)
bet kas sake kad mano skonis geras
nu labai idomi diskusija uzviro po tos "fejos"