Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2009 08 19, 12:58)
ms, respect uz toki atsakyma  4u.gif pavydas sueme, nes pas mane galvoje tik vejai buna, kai fotkinu biggrin.gif (o gal ten nuolatos tik vejai  g.gif na dabar ten pienas, bet kas buvo iki to  g.gif  lotuliukas.gif )

Man ta dalis apie piena labai juokinga pasirode lotuliukas.gif

Gera jus cia linka i "feja" idejot... Paziurejus daugiau efoto susigundziau ten keltis su savo turkiskais katinais; kiek suprantu - pasisekimas bus garantuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 12:33)
foto mokykloj viskas lengviau praleidziama, bet jei ideda i srauta, tai jau gauna minusu kaip priklauso jei nusivaziuoja. o siaip ten taip - draugu klanas labai jauciasi - draugu draugams prideda pripliusuoja, bet manau kad ir kitur tikriausiai taip yra.

draugų klanai visur yra smile.gif aš pati ir visada pažįstamam didesnį balą uždedu kažkodėl biggrin.gif nu taip kažkaip išeina netyčia.

smile.gif+2009 08 19, 12:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 19, 12:42)
Va. Komentaruos, bent jau spėju, kad kalba buvo apie tai.

man atrodo, kad tokia iš siusi musi tipo mamų biggrin.gif biški kas ir tridalioja. nemėgstu tokių.
neimk galvon per daug.

smile.gif+2009 08 19, 12:45-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 19, 12:45)
oho, įspūdinga... unsure.gif

laugh.gif
Atsakyti
Aha, aš šalia tokių mamų čiut motina žudikė pasijaučiu biggrin.gif Žiauriai nemėgstu to perekšliško seilėjimosi. Vaikus savo myliu, bet niekada nemyžčiojau dėl kiekvieno sukniaukimo (o gal neprisimenu? g.gif) Galėčiau ir į vazoną įsodint, jei tik man pačiai tai gražu būtų. Bet dabar nežinau... vazono reiktų tokio kur dideles palmes sodina, žodžiu momentą praleidau biggrin.gif

Bet Pukės spalvos man nepatinka.

Sansara, gerai tu čia su tuo pienu. Net prisiminiau tą iki pykinimo atsibodusią frazę kai nesisekė maitinti: pienas gaminasi galvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 12:36)

ne i tema ax.gif ale imesk man i az ar kur saviskiu foto -smalsu, kaip uzuagot ax.gif bigsmile.gif

o del vazono lotuliukas.gif saviskei reiktu ne tik vazono, bet ir antrankiu ar kazko pan lotuliukas.gif lotuliukas.gif pozuot absoliut nepozuoja -absoliut doh.gif na, bet gal ir neiko tokio -as vis tik ta kur momentu megeja, ne a la fotosesiju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nori paveluotai viesoms padekoti uz sveikinimus, Buitiako 4u.gif
Truputeli buvau dingus, bo uzsikasus cia su vienu uzsakimeliu, atsidaro naujas Namu darzelis, bet toks ale kaip valandine aukle, tai fotkinu ten jiems, idesiu kai truputeli baigsiu dirbti.

varem su hebra i Madonna PL, tai smagi buvo kelione ir koncertas superinis, neskaitant to , kad 4h laukem jos isejimo, bet cia matyt specialiai skelbe ankstesni laika, kad nebutu labai didelio zmoniu srauto vienu metu ax.gif Labai gailejausiu, kad nepaemiau i koncerta fotkiko, maniua nepraleis, bet neziurejo nieks fotiki ir kameru, buciau paemus kitini 200mm vis ka pritraukciau. Viena merga fotkino su muiline tai kai gausiu is jos foto, jei kas matysis irgi imesiu 4u.gif
Atsakyti
Peppi - o Tau paslaugose taip ir neatidare temos, kad i darbus idejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 19, 12:16)
iš principo tai ten lygis yra tikrai žemesnis. galutinai taip nusprendžiau po šitos foto ir jos komentarų laugh.gif
http://www.efoto.lt/node/263224
bigsmile.gif thumbup.gif Siaip, kaip ludnai bebutu, bet 99proc visuomenei patiktu tokia foto. Todel ir pagal uzsakymus fotografuoti ir islaikyti savo varda butu sunku, jei noresi gyventi is tu pinigu. Visur laimi kicas ir t.t.

QUOTE(bite maja @ 2009 08 19, 12:28)
kiek stebėjau tai yra rekomenduojamos beveik visos foto pasirodžiusios su katinais biggrin.gif
Netiesa bigsmile.gif mano j/b katinas vos nepapuole prie nevertinamu darbu verysad.gif
Kazko as tave, Bite siandien labai cituoju biggrin.gif

O siaip geriausis fotosaitas - flicker biggrin.gif Bent is ten nera kol kas noro viska trinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 08 19, 15:05)
bigsmile.gif  thumbup.gif  Siaip, kaip ludnai bebutu, bet 99proc visuomenei patiktu tokia foto. Todel ir pagal uzsakymus fotografuoti ir islaikyti savo varda butu sunku, jei noresi gyventi is tu pinigu. Visur laimi kicas ir t.t.

sakai, tokia liudna situacija? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 15:09)
sakai, tokia liudna situacija?  unsure.gif  g.gif

g.gif nu nezinau biggrin.gif gal 80proc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 08 19, 12:36)
Aha, aš šalia tokių mamų čiut motina žudikė pasijaučiu biggrin.gif Žiauriai nemėgstu to perekšliško seilėjimosi. Vaikus savo myliu, bet niekada nemyžčiojau dėl kiekvieno sukniaukimo (o gal neprisimenu? g.gif) Galėčiau ir į vazoną įsodint, jei tik man pačiai tai gražu būtų. Bet dabar nežinau... vazono reiktų tokio kur dideles palmes sodina, žodžiu momentą praleidau biggrin.gif

Bet Pukės spalvos man nepatinka.

Sansara, gerai tu čia su tuo pienu. Net prisiminiau tą iki pykinimo atsibodusią frazę kai nesisekė maitinti: pienas gaminasi galvoje biggrin.gif

del pirmos pastraipos tai drinks_cheers.gif

aisku, su spalvom vadinasi, kazka reiks daryt unsure.gif aciu, Rasytce, Peperoni uz pagalba wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 19, 15:15)
aisku, su spalvom vadinasi, kazka reiks daryt unsure.gif aciu, Rasytce, Peperoni uz pagalba wub.gif

ar paaiskejo kas nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 14:18)
ar paaiskejo kas nors?  g.gif

atsiunciau tau originala, pazek, ar vis dar geltona? gal mane actionas paveda...
Atsakyti