Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 08 19, 12:16)

oho, įspūdinga... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 11:33)
tik gal kad su komentarais-patarimais tai kudokai zinoma, retai kada kas pasako, pamoko ir pan.

kudroj -na tiksliau pelkej (nes pradzia nuo ten) is vis kuda su patarimais... tiksliau is vis beveik nerasta cool.gif tad del patarimu tai lygu lygu biggrin.gif daugiausia patarimu galima gaut cia vienoj ar kitoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 12:33)
ir Sadi uzsipuole?  unsure.gif kaip tycia pamirsau jos logina ten
eisim eisim, butinai eisim smile.gif

Ne, čia aš nikus sumaišiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 12:46)
kudroj -na tiksliau pelkej (nes pradzia nuo ten) is vis kuda su patarimais... tiksliau is vis beveik nerasta cool.gif  tad del patarimu tai lygu lygu biggrin.gif daugiausia patarimu galima gaut cia vienoj ar kitoj temoj mirksiukas.gif

stai cia ir sutinku pilnai, kad niekur kitur tiek patarimu negausim kiek sioje ir anoje fotografu temose wink.gif tikrai nieks taip issamiai nepapasakos ir neatskleis visu niuansu, kaip kad cia mums netingi daugiau zinantys isdestyti.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 19, 11:44)
dėl vaiko kankinimų  lotuliukas.gif gal Gedes foto nematė? smile.gif

gerai skamba -vaiko kankinimu lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif jooo -cia minkstai vaikas guli, o kitur i lentynas patalpina ar vazonus ir nieko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 10:44)
1.man ir spalvas kokias ne tokias rodo unsure.gif  ir siaip keista, kad tu juodam fone fotkini mirksiukas.gif bet cia nei gerai, nei blogai... tongue.gif siaip pamenu, kazkada nepatikdavo (turbut kol pati neinikus dar buvai tongue.gif )
2.(maniske irgi tu metu lotuliukas.gif )

1. spalvos, tai gal ir nelabai blush2.gif bet kokios rauksles mielos pirmoj foto wub.gif

2. maniskis irgi 2005m biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 08 19, 11:16)

blink.gif u lia lia
Atsakyti
smile.gif+2009 08 19, 12:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 19, 12:47)
Ne, čia aš nikus sumaišiau  doh.gif  blush2.gif

jau atsirinkom wink.gif nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 11:33)
Mano nuomone vaikiuko odytes spalva tikrai nemaloniai ziurisi, truputi galejai paglamurint kaip sakant biggrin.gif kaip sakant visi mes zinom kaip atrodo ka tik gimes leliukas, bet va fotografijoje mes norim matyt jau nuglaistyta vaizda. cia tik mano pastebejimai ir nuomone  4u.gif

foto mokykloj viskas lengviau praleidziama, bet jei ideda i srauta, tai jau gauna minusu kaip priklauso jei nusivaziuoja. o siaip ten taip - draugu klanas labai jauciasi - draugu draugams prideda pripliusuoja, bet manau kad ir kitur tikriausiai taip yra.

del pajuodinto - nenoriu smile.gif nulaizytos odos - nea, man naturali labai grazu,ir kad verkia grazu, ir kad juodam fone verkia grazu wub.gif nuglamurintu ir besisypsanciu tai gali prisiziuret i valias lotuliukas.gif

bet koks tikslas pliusuotis tarp draugu g.gif kad pasidarytu meistru sh fotkindamas g.gif del to nematau tikslo ten sedet, aisku, dar pasedesiu kuri laika lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 11:48)
gerai skamba -vaiko kankinimu lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  jooo -cia minkstai vaikas guli, o kitur i lentynas patalpina ar vazonus ir nieko doh.gif  lotuliukas.gif

dar i kokonus vynioja, miegantiems galva paremia su rankytem, zodziu smile.gif

Rasytce, kaip labiau pazystamos blush2.gif papasysiu kai laiko turesi ant mano foto padart print screen, issaugot painte kaip jpg ir atsiust man - pazesiu, kaip jum matosi?
Atsakyti
Puke, niu man foto nelabai.... spalvos cia tik niuansas, o labiausiai kliuna pirmoje foto poza. na vaikui jau taip nepatogu, taip nepatogu atrodo, kad net norisi padeti. suprantu nora nufotkinti vaika ir neturejima galimybes, nes verke visa laika. tai vat pirma foto puikiai tai parodo. dideli nora iamzinti ir neatsizvelgima i vaiko nenora... blush2.gif geriausia trecia. antroje israiska kudikelio man nelimpa. g.gif
manau palauk geresnes mazylio/es nuotaikos ir pakartok smile.gif nes kokybe isspausti moki, reikia tik ramesnes situacijos.

ms, respect uz toki atsakyma 4u.gif pavydas sueme, nes pas mane galvoje tik vejai buna, kai fotkinu biggrin.gif (o gal ten nuolatos tik vejai g.gif na dabar ten pienas, bet kas buvo iki to g.gif lotuliukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 19, 12:52)
del pajuodinto - nenoriu smile.gif nulaizytos odos - nea, man naturali labai grazu,ir kad verkia grazu, ir kad juodam fone verkia grazu wub.gif nuglamurintu ir besisypsanciu tai gali prisiziuret i valias lotuliukas.gif

bet koks tikslas pliusuotis tarp draugu g.gif kad pasidarytu meistru sh fotkindamas g.gif del to nematau tikslo ten sedet, aisku, dar pasedesiu kuri laika lotuliukas.gif

Rasytce, kaip labiau pazystamos blush2.gif papasysiu kai laiko turesi ant mano foto padart print screen, issaugot painte kaip jpg ir atsiust man - pazesiu, kaip jum matosi?

nemanau kad kitur draugai uz draugus nepliusuoja wink.gif nezinau - kai vykus foto, tai ir visai nepazystami ateina ir prabalsuoja. man ypatingai pasireiske su mano vaiku - pati jauciau kur idomiau nufotkinau kur nea, balais viskas ir pasitvirtino. ai na cia kaip kam gi - vienos nuomones nebus gi ir tai gerai smile.gif

del odytes - na nesakau, kad visai nuglamurintos ir nulaizytos, bet kad nebutu tokios astrios kaip kudikiui spalvos ir tokios jau labai spalvingos wink.gif ir sios foto gan tamsios aplamai, gal del to taip sunkiai ziurisi smile.gif norisi gaivesniu spalvu. mazu reikejo gal kontrasto mazint, tuomet susilygina daug maz tos spalvos - svelnesnes pasidaro. na cia as sakau, kaip as kad daryciau : )

mmm, o kodel printscreen ir painte? cia tuomet pasimato kas nors labiau? unsure.gif bet kaip nori taip padarysiu wink.gif toj 4u.gif
Atsakyti
dekui, Sansara, uz komentarus smile.gif

Atsakyti
Sayonara,

Greta tai mmm smile.gif Miela matyt ją kas kartą. 4u.gif

Bite, tavo kūdroje foto mačiau - migloje nuskendusį, dar aptingusį rytą. Puiki foto.

Dėl lėliuko tai net nežinau ką ir pasakyt. Jie visi mieli. Net kai verkia. (be to argi galima verkimu tai pavadint, kai jam tik 10 dienelių? smile.gif Kniaukia jie taip meiliai kaip kačiukai smile.gif ).
Atsakyti