Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 04, 13:37)
Grethen cia jauciu tureta omeniuos biggrin.gif

Jaučiu...aha doh.gif , dabar galvoju kas man čia daros, kad paskutiniu metu niekaip šitoj temoj nepataikau iš pirmo karto cool.gif Žodžiu jei mano sakiniuos čia matot nikus, nekreipkit dėmesio, nes gali būt, kad jie reiškia visai ką kita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 14:06)
Grethen, Sayonara,Bitute,BN, ms ir kiti, kuri jums diena geriau tinka pirmadienis ar treciadienis? nes man abi jos vienodai geros 4u.gif
man irgi vienodai geros smile.gif tegu kiti pasisako.

QUOTE(sayonara @ 2009 09 04, 14:19)
kritikai, komentarams. kaip mini serija arba pirmoji viena pati.
labai baugu. tikrai mane tas zvilgsnis susiurpino, atrodo pilnas baimes. bet cia matyt del to, kad as siaip jautriai reguoju i tokius dalykus. man zinok pirma daug geresne smile.gif
Atsakyti
Man ir pirma, bet serijoje antra tinka.
Atsakyti
Oi, kaip smagu, kad meetas, si karta ir as labai tikiuosi prisijungti. bigsmile.gif Man bet kuri diena gerai. Tikrai labai noreciau pagaliau jus pamatyti - ir baisiuosius, ir bailiuosius. hihihi.gif As pati pilna ir baisumo, ir bailumo, tai gal prie kurios nors grupes pritapsiu. hihihi.gif
Atsakyti
hi, nieko tokio biggrin.gif tik pamaniau, kad gal jau man tikrai senatvė doh.gif

Jeliuk, kitą savaitę galėčiau ketvirtadienį užbukinti susitikimui mirksiukas.gif
Atsakyti
su senute serija stipri. Tik aš bijau tokių kadrų blush2.gif

Mano šešėlių teatras smile.gif Ar tas atspalvis raudonas netrukdo? Čia saulė leidosi tai tokia ta spalva ir buvo. Ar verst jb?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 04, 17:25)
Oi, kaip smagu, kad meetas, si karta ir as labai tikiuosi prisijungti.  bigsmile.gif Man bet kuri diena gerai. Tikrai labai noreciau pagaliau jus pamatyti - ir baisiuosius, ir bailiuosius. hihihi.gif As pati pilna ir baisumo, ir bailumo, tai gal prie kurios nors grupes pritapsiu. hihihi.gif
biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 09 04, 17:54)
Mano šešėlių teatras
na man tiesa sakant truputi neaisku kas ten, isiziurejus lyg suprantu kad cilindras ir mergyte g.gif o siaip blasko neapsviesta siena, stulpas, juoda zole.
Atsakyti
Del myto - man treciadienis berods geriau, bet ir pirmadieni rasiu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 04, 15:54)
su senute serija stipri. Tik aš bijau tokių kadrų  blush2.gif

aš pati anksčiau bijojau.
bet pastaruoju metu pagaunu save galvojant, kaip žmonės bijo ligos, mirties, patalo.. mano mama, pvz., paniškai bijo savo tėvų, beje, sulaukusių itin garbaus amžiaus ir dar gana energingų, mirties. ji neprileidžia net menkiausios minties, kad jie mirs. ji tarsi save pozicionuoja tik kaip gyvų tėvų dukrą ir kartais užsimena, kad kai jie mirs, jos gyvenimas arba bet jau kažkoks tikrai tikras jos pačios gyvenimo tarpsnis pasibaigs. aš ją už tai kartas nuo karto patarkuoju. nežinau, kaip augant šalia tokio požiūrio manyje susiformavo visai kitoks požiūris į mirtį, bet.. gyvent labai noriu, bet mirtis mane tikrąja to žodžio prasme šokiruoja tik vienu atveju - vaikų. visais kitais atvejais labai filosofiškai ir ramiai į ją žiūriu.
tikriausiai ta ramybė ir leido Janytei man nusišypsoti, o man - paprašyti jos leidimo fotografuoti..smile.gif
Atsakyti
na tai susitinkam PIRMADIENI,kad gumos netempt,gerai?

Sayonara, kelinta valanda ir kur susitinkam visi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 16:43)
na tai susitinkam PIRMADIENI,kad gumos netempt,gerai?

Sayonara, kelinta valanda ir kur susitinkam visi?  biggrin.gif

galim arba Pizza Jazz Gedimino pr. 11.40, arba Čili kaimas Gedimino pr.
jei kas, užsakysiu didesnį stalą abiem atvejais, kad nekiltų sutilpimo problemų smile.gif
jei netinka, siūlykit kitas vietas, nes aš tokių talpesnių ir patikrintų aplinkui nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 04, 18:45)
galim arba Pizza Jazz Gedimino pr. 11.40, arba Čili kaimas Gedimino pr.
yes yes yes, gausiu objektyva greit ir dar spesiu nulekt i vairavimo pamoka yu.gif
Atsakyti