Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smile.gif+2009 09 04, 09:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 04, 09:30)
taigi Peppi man užrodė kas kur Kaune yra biggrin.gif
Varnių gatvėj, tame pastate kur Vilijampolės turgus berods ir kt. įstaigėlės. Tai iš galo savo kampelį turi ir "Heliopolis".

http://www.heliopoli.../Kauno-filialas

vos ne po man langais doh.gif lotuliukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 rugsėjo 2009 - 08:35
Saules puga, papasakok kaip pepperoni kadra toki padarei? fotografavai juosteles negatyva su skaitmena?

Grethen, Sayonara,Bitute,BN, ms ir kiti, kuri jums diena geriau tinka pirmadienis ar treciadienis? nes man abi jos vienodai geros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 04 rugsėjo 2009 - 12:11
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 12:06)
Saules puga, papasakok kaip pepperoni kadra toki padarei? fotografavai juosteles negatyva su skaitmena?
Grethen, Sayonara,Bitute,BN, ms ir kiti, kuri jums diena geriau tinka pirmadienis ar treciadienis? nes man abi jos vienodai geros 4u.gif

man abi normalios. pietų metu aš visuomet gatavs smile.gif

kritikai, komentarams. kaip mini serija arba pirmoji viena pati.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 13:06)

Kaip SP atstove spaudai ir visuomenei laugh.gif, atsakau - tikrai taip 4u.gif

Sayon, man labiau kaip serija... stipru 4u.gif
Atsakyti
Sayonara, man patinka... ka tik efoto maciau. liudnai nuteikianti tokia, bet labai wub.gif koki tu cia zmogeliuka "kankinai" biggrin.gif

dar labai patiko berods O g.gif foto su mergytem pro tvoros plysi ziurinciom wub.gif labai labai labai wub.gif
Atsakyti
Sayonara, stiprus portretai 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 04, 08:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 04, 08:30)
taigi Peppi man užrodė kas kur Kaune yra biggrin.gif

unsure.gif kada čia taip buvo?

QUOTE(sayonara @ 2009 09 04, 12:19)

ir man čia serija gerai smile.gif
kur čia buvai?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 04, 13:36)
unsure.gif kada čia taip buvo?

Grethen cia jauciu tureta omeniuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 04, 12:19)

man viena -stipru... mirksiukas.gif thumbup.gif o dvi-dar stipriau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus. čia fotografuota slaugos ligoninėj. lankiau giminaitę, o ši Janytė buvo vienoj palatoj. Pati gal nebūčiau lindus, bet mano Tauras priėjo ir jai į akis žiūrėjo, žiūrėjo, kol jinai ėmė šypsotis. tada pasiprašiau pafotografuoti, bet kažkaip kuklinausi ilgiau aplink vaikščiot, tai kelis kartus nuspaudžiau ir palikau ramybėj padėkojus.
Atsakyti
kaip idomu isgirst pasakojimus,kaip gime kadrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 13:10)
kaip idomu isgirst pasakojimus,kaip gime kadrai wub.gif

jei ne Tauras, žinok, nebūčiau jos fotkinus. nes ji tai su sveiku protu, tai kliedi truputį. bet pamačius vaiką, kuris į ją taip vaikiškai atvirai spoksojo, jai matyt prašviesėjo, ji pati ustojo šūkauti ir ėmė jį kalbinti.. truputį man baugoki tie prisiminimai, jaučiu lengvą kaltę, kad gavau leidimą fotografuotis iš žmogaus, kurio "judgement" gali ir nebūti visai pagrįstas, bet jai taip patiko. taurui daviau tuščią smeną, jis ją irgi fotkino, o ji juokėsi.. o paskui ji po visko ėmė kviesti seselę, kad pagalvę jai pataisytų, antrą po galva padėtų, tai aš kažkaip taip natūraliai priėjau ir padėjau jai, ji taip šypspjosi, mane Joana vadino... *****, biškį skaudu žmones tokius bejėgius matyt.. bet nesijaučiu ja pasinaudojusi, nes ir jai, manau, truputį džiaugsmo suteikiau..
Atsakyti