Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 03, 19:03)
O isjunkt arba bent perjungt kita stoti galima bus? biggrin.gif

Tai zodziu Sea pranes tada kada atvyksta ir kur renkames  4u.gif

Kur renkames ir laika Sayonara pasako 4u.gif as gal ryt parasysiu diena,kada atvaziuoju 4u.gif tikiuos visiems tiks smile.gif

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 09 03, 20:40)
Hi, kodel apie drugelius?... man patinka uzrasai ant sienu smile.gif

na čia su užrašu ir susiję - DRUGeliai...:]]]
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 03, 18:45)
Tiesa, Hi:) kaip ten dėl kainų spausdinimo ant lipniūškės? Aš tai 20lt mokėjau už 50x70 cm, įdomu kiek ten kokybė skiriasi.

40x60 -20,40Lt. Na pats popieras dar didesnis, bet nuotraukos formatas toks. Kokybė, nežinau su kuo palygint, nes taip spaudžiau pirmą kartą, bet man visai patinka. Nusipirkom heliopoly kapos, gal ryt pasiklijuosim ar tam pat fotoPRO paklijuos, šiandien laiko nebuvo, bet šiaip apsižiūrėjau, kad tų kapų ir su lipniu vienpusiu/dvipusiu paviršiumi būna, tai laisvai galima ir paprastai spausdintą nuotrauką dėt. smile.gif Įdomu iš tikrųjų kažką naujo išbandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 rugsėjo 2009 - 20:15
smile.gif+2009 09 03, 21:28-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 03, 21:28)
apie drugelius
Tiesa sakant nelabai ka turiu pasakyt ax.gif

O ant kapos nemegink geriau pati klijuot, nueis puslem, cia reik mesitriskumo ir ziniu truputi.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 03, 21:22)
Tiesa sakant nelabai ka turiu pasakyt  ax.gif

O ant kapos nemegink geriau pati klijuot, nueis puslem, cia reik mesitriskumo ir ziniu truputi.

Nemėginsiu. Žinau, perspėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 rugsėjo 2009 - 20:35
Grethen, va matai, aš irgi nesikandžoju biggrin.gif visks bus gerai wink.gif aš irgi galimybei esant prisijungsiu.

Hi:) kažkaip trūksta ryšio šioje nuotraukoje - tarp užrašo, žmogaus, kitų piešinių.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 03, 23:43)
Grethen, va matai, aš irgi nesikandžoju biggrin.gif visks bus gerai wink.gif aš irgi galimybei esant prisijungsiu.
But miela bent viena pazistama veida isvysti biggrin.gif Taves jau nebe taip bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 03, 18:47)
Na man ner taip skubu, gali ir Tu perduot, zinai bijau as to ms laugh.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 03, 20:28-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 03, 20:28)
apie drugelius

Net širdį suspaudė smile.gif Turiu čia foto. Su žmogumi. Ir šiaip jau labai simbolišką. Reikėjo susirasti gal kokį drug'ą ir įkomponuoti šalia. Ai, na nors taip, drug'as matosi antrame plane.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 04, 08:39)
Net širdį suspaudė smile.gif Turiu čia foto. Su žmogumi. Ir šiaip jau labai simbolišką. Reikėjo susirasti gal kokį drug'ą ir įkomponuoti šalia.  Ai, na nors taip, drug'as matosi antrame plane.

antram plane mano natūralusis sutuoktinis, todėl man turbūt pačiai ir matos šiokia tokia sąsaja su užrašu, kuri nesimato kitiems...

Pupeliuk, nesuprantu aš kitų piešinių laugh.gif
Ačiū visiems komentavusiems, ir man pačia ji keista, dirbu nežinau ką cool.gif , tiek kad man viena sąsaja ten susimatė, gal ir nepakankamai išraiškingai, na bet bandyta su tuo antru planu ryšio ieškot. O rezultatas na yra koks yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 rugsėjo 2009 - 07:57
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 04, 08:39)
Net širdį suspaudė smile.gif Turiu čia foto. Su žmogumi. Ir šiaip jau labai simbolišką. Reikėjo susirasti gal kokį drug'ą ir įkomponuoti šalia.  Ai, na nors taip, drug'as matosi antrame plane.

Aga. Žiūrėdama į šitą foto atsiminiau Tavo foto smile.gif
Atsakyti

smile.gif+2009 09 03, 21:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 03, 21:14)
Nusipirkom heliopoly kapos, gal ryt pasiklijuosim ar tam pat fotoPRO paklijuos, šiandien laiko nebuvo, bet šiaip apsižiūrėjau, kad tų kapų ir su lipniu vienpusiu/dvipusiu paviršiumi būna, tai laisvai galima ir paprastai spausdintą nuotrauką dėt. smile.gif Įdomu iš tikrųjų kažką naujo išbandyt.

o kur jis yra? g.gif bigsmile.gif

smile.gif+2009 09 04, 08:56-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 04, 08:56)
antram plane mano natūralusis sutuoktinis

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 04, 09:19)
o kur jis yra?  g.gif  bigsmile.gif
laugh.gif

taigi Peppi man užrodė kas kur Kaune yra biggrin.gif
Varnių gatvėj, tame pastate kur Vilijampolės turgus berods ir kt. įstaigėlės. Tai iš galo savo kampelį turi ir "Heliopolis".

http://www.heliopoli.../Kauno-filialas
Atsakyti