Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jeliuk, man patiko, garzu, rysku, spalvinga, vaikiska taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 12:55)
Idedu truputuka foto, spalvos ryskios ir turetu buti, cia foto skirtos internetiniam puslapeliui
Na atrodytu bardakelis, visko daug, bet taip graziai tos spalvos suzaidzia ir viskas sudera smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, istikruju yra daugiau geru ten foto, bet mazai spejau sutvarkyti, o jau labai norejosi ideti;)) Paskui galvoju padaryti viena serija su piesianciais po viena o antra serija kur ju daugiau;)) Kaip Grethen sake, kur 'bardakelis'. Tarp kitko, jeigu kam is Vilnieciu aktualu, tai cia naujas privatus ale darzelis, ten povalandinis vaiku priziurejimas. Na kam idomu bus rasykite, paprasysiu, kad atsiustu daugiau info. Randasi Jeruzalej 4u.gif
Papildyta:
he he, mano vyras dalyvauja Temoje http://fotokudra.lt/...p...=cat&page=1, geras, man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 14:43)
man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti
Dejai kita, sita smagesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 03, 13:51)
Dejai kita, sita smagesne smile.gif

man visada sunku issirinkti ax.gif

pagaliau pirmadieni gausiu savo albuma is VV, labai jau ilgai laukiau ir pagaliau lieka kelios dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 12:58)
pagaliau pirmadieni gausiu savo albuma is VV, labai jau ilgai laukiau ir pagaliau lieka kelios dienos thumbup.gif

labai norėčiau pasižiūrėti rolleyes.gif gal įmanoma?

norėčiau kritikos ax.gif

wild child
user posted image

vyriški reikalai
user posted image

mergaitė
user posted image

liūdesys (įdomu, už tokią e-foto irgi nulinčiuotų smile.gif ? )
user posted image

mergaitė gėlėta suknele
user posted image

po obelim
user posted image
Atsakyti
[quote=peppi,2009 09 03, 15:24]
labai norėčiau pasižiūrėti rolleyes.gif gal įmanoma?

norėčiau kritikos ax.gif

Aisku imanoma, butu proga susitikti;) Tarpkitko kita savaite planuojame su Inga Balciuniene susitikima, gal noresi prisijungti? Jau turesiu foto;)

Is foto man pirma labiausiai, ten kur mergaite su meska bent jau su mano kompu perraudonas veidas, kur su baronka graziai tik seselis tas man trukdo, as pavalyciau siek tiek ax.gif
Atsakyti
peppi, man 1,3 ir paskutine. ypac paskutine krito i aki, labai maloni foto.
del raudono veido sutinku, kad krenta i akis, bet nesu tikra, ar tai ne verksmo itakotas raudonumas. bet nelabai maloniai ziurisi ta foto. (ne del verkimo is mamiskos puses lotuliukas.gif ).
antra kazkodel labai kasdienine atrodo g.gif nelaba tik suvokiu kodel. kokybe yra, bet nekabina visai.
su baronkine mergyte - kompozicija nelabai patinka. ir tik ilgiau isiziurejus kyla minciu apie sukneles ir dzinsu asociacija su tevais ir tada jau nuotrauka tampa idomesne. pirmas ispudis - nepazistant vaiko neidomi foto. (o jb ne geriau?) g.gif
Atsakyti
peppi, pirmoje erdvės trūksta, antra eilinė, tik šviesa graži, terčia būtų faina, jei ne tas užpakalis - per didelę kadro dalį užima ir kelnės tokios naminės-kasdieniškos atrodo, verkianti foto vienintelė, kuri tikrai emocinga, su baronka graži kasdieniška, paskutinė faina, bet noriu didesnės wink.gif
vienu atsikvėpimu atpyliau smile.gif
Atsakyti
fb veikia biggrin.gif ačiū chebryte wink.gif
bandysiu atsakyti...

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 14:52)
Aisku imanoma, butu proga susitikti;) Tarpkitko kita savaite planuojame su Inga Balciuniene susitikima, gal noresi prisijungti? Jau turesiu foto;)

Is foto man pirma labiausiai, ten kur mergaite su meska bent jau su mano kompu perraudonas veidas, kur su baronka graziai tik seselis tas man trukdo, as pavalyciau siek tiek ax.gif

mėginčiau susitikti jei pavyks smile.gif

verkianti ji tokia raudona buvo iš tiesų biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 09 03, 15:00)
peppi, man 1,3 ir paskutine. ypac paskutine krito i aki, labai maloni foto.
del raudono veido sutinku, kad krenta i akis, bet nesu tikra, ar tai ne verksmo itakotas raudonumas. bet nelabai maloniai ziurisi ta foto. (ne del verkimo is mamiskos puses  lotuliukas.gif ).
antra kazkodel labai kasdienine atrodo  g.gif nelaba tik suvokiu kodel. kokybe yra, bet nekabina visai.
su baronkine mergyte - kompozicija nelabai patinka. ir tik ilgiau isiziurejus kyla minciu apie sukneles ir dzinsu asociacija su tevais ir tada jau nuotrauka tampa idomesne. pirmas ispudis - nepazistant vaiko neidomi foto. (o jb ne geriau?)  g.gif

gal reikėjo daugiau erdvės mergaitei su baronkyte...? taip, ten tėvai, smagu, kad įmanoma nuspėti smile.gif
Atsakyti
Grethen,
tavo objektyvas jau pas mane biggrin.gif Jei nori as _ms_ paduosiu,o tu is jo pasiimsi pirmadieni? ar tau tinka? i az parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 03, 15:04)
peppi, pirmoje erdvės trūksta, antra eilinė, tik šviesa graži, terčia būtų faina, jei ne tas užpakalis - per didelę kadro dalį užima ir kelnės tokios naminės-kasdieniškos atrodo, verkianti foto vienintelė, kuri tikrai emocinga, su baronka graži kasdieniška, paskutinė faina, bet noriu didesnės wink.gif
vienu atsikvėpimu atpyliau smile.gif

vat ir man ta verkianti labai patinka bet bijau biggrin.gif
o jei užpakalį nukirpt ar padės? na kasdieniškos, ne vestuvės čia buvo gi nu biggrin.gif
flickre rodo didesnes jei netingi wink.gif
Atsakyti