Jeliuk, man patiko, garzu, rysku, spalvinga, vaikiska taip
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 12:55)
Idedu truputuka foto, spalvos ryskios ir turetu buti, cia foto skirtos internetiniam puslapeliui
Na atrodytu bardakelis, visko daug, bet taip graziai tos spalvos suzaidzia ir viskas sudera
Aciu merginos, istikruju yra daugiau geru ten foto, bet mazai spejau sutvarkyti, o jau labai norejosi ideti;)) Paskui galvoju padaryti viena serija su piesianciais po viena o antra serija kur ju daugiau;)) Kaip Grethen sake, kur 'bardakelis'. Tarp kitko, jeigu kam is Vilnieciu aktualu, tai cia naujas privatus ale darzelis, ten povalandinis vaiku priziurejimas. Na kam idomu bus rasykite, paprasysiu, kad atsiustu daugiau info. Randasi Jeruzalej
Papildyta:
he he, mano vyras dalyvauja Temoje http://fotokudra.lt/...p...=cat&page=1, geras, man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti
Papildyta:
he he, mano vyras dalyvauja Temoje http://fotokudra.lt/...p...=cat&page=1, geras, man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 14:43)
man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti
Dejai kita, sita smagesne QUOTE(Grethenn @ 2009 09 03, 13:51)
Dejai kita, sita smagesne
man visada sunku issirinkti
pagaliau pirmadieni gausiu savo albuma is VV, labai jau ilgai laukiau ir pagaliau lieka kelios dienos
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 12:58)
pagaliau pirmadieni gausiu savo albuma is VV, labai jau ilgai laukiau ir pagaliau lieka kelios dienos
labai norėčiau pasižiūrėti gal įmanoma?
norėčiau kritikos
wild child
vyriški reikalai
mergaitė
liūdesys (įdomu, už tokią e-foto irgi nulinčiuotų ? )
mergaitė gėlėta suknele
po obelim
[quote=peppi,2009 09 03, 15:24]
norėčiau kritikos
Aisku imanoma, butu proga susitikti;) Tarpkitko kita savaite planuojame su Inga Balciuniene susitikima, gal noresi prisijungti? Jau turesiu foto;)
Is foto man pirma labiausiai, ten kur mergaite su meska bent jau su mano kompu perraudonas veidas, kur su baronka graziai tik seselis tas man trukdo, as pavalyciau siek tiek
norėčiau kritikos
Aisku imanoma, butu proga susitikti;) Tarpkitko kita savaite planuojame su Inga Balciuniene susitikima, gal noresi prisijungti? Jau turesiu foto;)
Is foto man pirma labiausiai, ten kur mergaite su meska bent jau su mano kompu perraudonas veidas, kur su baronka graziai tik seselis tas man trukdo, as pavalyciau siek tiek
peppi, man 1,3 ir paskutine. ypac paskutine krito i aki, labai maloni foto.
del raudono veido sutinku, kad krenta i akis, bet nesu tikra, ar tai ne verksmo itakotas raudonumas. bet nelabai maloniai ziurisi ta foto. (ne del verkimo is mamiskos puses ).
antra kazkodel labai kasdienine atrodo nelaba tik suvokiu kodel. kokybe yra, bet nekabina visai.
su baronkine mergyte - kompozicija nelabai patinka. ir tik ilgiau isiziurejus kyla minciu apie sukneles ir dzinsu asociacija su tevais ir tada jau nuotrauka tampa idomesne. pirmas ispudis - nepazistant vaiko neidomi foto. (o jb ne geriau?)
del raudono veido sutinku, kad krenta i akis, bet nesu tikra, ar tai ne verksmo itakotas raudonumas. bet nelabai maloniai ziurisi ta foto. (ne del verkimo is mamiskos puses ).
antra kazkodel labai kasdienine atrodo nelaba tik suvokiu kodel. kokybe yra, bet nekabina visai.
su baronkine mergyte - kompozicija nelabai patinka. ir tik ilgiau isiziurejus kyla minciu apie sukneles ir dzinsu asociacija su tevais ir tada jau nuotrauka tampa idomesne. pirmas ispudis - nepazistant vaiko neidomi foto. (o jb ne geriau?)
peppi, pirmoje erdvės trūksta, antra eilinė, tik šviesa graži, terčia būtų faina, jei ne tas užpakalis - per didelę kadro dalį užima ir kelnės tokios naminės-kasdieniškos atrodo, verkianti foto vienintelė, kuri tikrai emocinga, su baronka graži kasdieniška, paskutinė faina, bet noriu didesnės
vienu atsikvėpimu atpyliau
fb veikia ačiū chebryte
bandysiu atsakyti...
mėginčiau susitikti jei pavyks
verkianti ji tokia raudona buvo iš tiesų
gal reikėjo daugiau erdvės mergaitei su baronkyte...? taip, ten tėvai, smagu, kad įmanoma nuspėti
bandysiu atsakyti...
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 14:52)
mėginčiau susitikti jei pavyks
verkianti ji tokia raudona buvo iš tiesų
QUOTE(Sansara @ 2009 09 03, 15:00)
peppi, man 1,3 ir paskutine. ypac paskutine krito i aki, labai maloni foto.
gal reikėjo daugiau erdvės mergaitei su baronkyte...? taip, ten tėvai, smagu, kad įmanoma nuspėti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 03, 15:04)
peppi, pirmoje erdvės trūksta, antra eilinė, tik šviesa graži, terčia būtų faina, jei ne tas užpakalis - per didelę kadro dalį užima ir kelnės tokios naminės-kasdieniškos atrodo, verkianti foto vienintelė, kuri tikrai emocinga, su baronka graži kasdieniška, paskutinė faina, bet noriu didesnės
vat ir man ta verkianti labai patinka bet bijau
o jei užpakalį nukirpt ar padės? na kasdieniškos, ne vestuvės čia buvo gi nu
flickre rodo didesnes jei netingi