Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 02, 16:12)
ir aš biški vaizdų dedu. Įklimpau aš į savo mamijos liūną biggrin.gif

Nerealuu nerealuuu...negaliu atsigrožėt wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk, net negaliu komentuot - viskas nuostabu... wub.gif Labai patinka spalvos, formatas, totaliai viskas. Dar labai norejau pagirt atostogines nuotraukas, kur pas juostininkus nuoroda buvo - nerealios spalvos. Tiesa sakant paziurejus i tavo kadrus labai noris mesti skaitmena ir sokt ant juostos....
Su mano kruopstumo stoka but vien nuostolis, bet.... wub.gif
Atsakyti
Sveiki, ymetu pora nuotrauku, gal galit pasakyt kuri grazesne, reik draugei padaryt bet niekaip neisrenku kuri. g.gif Nieko cia ypatingo nera, ta prasme nemoku as fotkint, tik siaip drauge paprase kaip gavos taip, tik noriu kad isrinktumet kuri geresne ir truputi pakomentuotumet 4u.gif
user posted image

ar

user posted image
Atsakyti
Piene, jb nelabai kokybiskas, o spalvotos horizontas ne ypac...
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 02, 19:53)
Sveiki, ymetu pora nuotrauku, gal galit pasakyt kuri grazesne, reik draugei padaryt bet niekaip neisrenku kuri.  g.gif Nieko cia ypatingo nera, ta prasme nemoku as fotkint, tik siaip drauge paprase kaip gavos taip, tik noriu kad isrinktumet kuri geresne ir truputi pakomentuotumet  4u.gif

Daryk spalvota, bus kaip is vyrisku kalendoriu smile.gif

Pupeliuk, eik sau, noreciau savo seimos albumo tokio.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 02, 22:12)
Daryk spalvota, bus kaip is vyrisku kalendoriu smile.gif

lotuliukas.gif ta pati pagalvojau.
BN, pati matau kad nieko ypatingo, ir cia su paprastu visiskai fotiku fotkinta, be jokiu objektyvu sustru.. 4u.gif
Man paciai kazkaip ta spalvota visai graziai ziurisi, tie akmeneliai kazkaip graziai atrodo... O ta jb tai man tokia suspausta kazkokia, ir ten man kojos negraziai.. Nezinau nesugalvoju ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 02, 22:53)
gal galit pasakyt kuri grazesne
Daryk spalvota, tik butinai nuimk ta juoda rema, uzgozia moteriska grozi smile.gif
pats vertimas i jb tikrai nekoks, atspausdinus gausi murza.
o spalvotoj graziai akmenukai suzais tik patiesink horizonta.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 02, 22:25)
Daryk spalvota, tik butinai nuimk ta juoda rema, uzgozia moteriska grozi smile.gif
pats vertimas i jb tikrai nekoks, atspausdinus gausi murza.
o spalvotoj graziai akmenukai suzais tik patiesink horizonta.

O kaip ta horizonta patiesint? Reiks bandyt photoshopint tik nelabai moku.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 02, 23:31)
O kaip ta horizonta patiesint? Reiks bandyt photoshopint tik nelabai moku..  doh.gif

http://www.5min.com/...oshop-114246187
cia kzka peza.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 02, 22:48)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 02, 21:53)
Man lyg antroji, spalvoti ir geriau žiūris 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Senai matytos;)) As vis kankinuosi su savo Macintosu, bet po biski po biski, spalvos man visai kolkas naiskios, vienu zodziu doh.gif Maciau rasete apie kazkoki actiona blue kazkoks tai, atsisiuskite ir man blush2.gif jelenakurbatova@gmail.com Aciuuu
Papildyta:
Idedu truputuka foto, spalvos ryskios ir turetu buti, cia foto skirtos internetiniam puslapeliui http://www.efoto.lt/...7595/nuotraukos
Atsakyti