Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nusipirkit, mergos, berods sony fotiką. skaičiau FOTO žurnale. neprisimenu tik modelio. žodžiu, įstatai į tokį stovą, o fotikas pats sukasi ir fotografuoja, ir dar atpažįsta šypsenas laugh.gif
man tik toks klausimas kilo - kam nuotraukų autorystė priklausytų? g.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo graziau laugh.gif
Atsakyti
Sayonarai jau sakiau, žiauriai gerai thumbup.gif
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 12:07)
bet žinok tokie fotikai brangiai kainuoja. ypač tie su funkcija "prifotkinti daug gražių nuotraukų miške ir parvežti išgėrusį šeimininką namo"  bigsmile.gif

Hmz, geras būtų fotikas vienok. O bitės pasiūlytas variantas irgi dėmesio vertas. Bet jei žmogas yra mėgėjas liūdnų verksmingų nuotraukų, ta jam reikia liūdesio atpažinimo funkcijos, kaži ar tokia yra? biggrin.gif

ir aš biški vaizdų dedu. Įklimpau aš į savo mamijos liūną biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk , jau FK apziurejau.... bezbožnai grazios spalvos............... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 02, 14:45)
nusipirkit, mergos, berods sony fotiką. skaičiau FOTO žurnale. neprisimenu tik modelio. žodžiu, įstatai į tokį stovą, o fotikas pats sukasi ir fotografuoja, ir dar atpažįsta šypsenas  laugh.gif

galit zvengt -ale maniskiam irgi yra funkcija sypsenos atpazinimas lotuliukas.gif tongue.gif ale nenaudojama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 rugsėjo 2009 - 15:27
Skaitmenos net į rankas nebenoriu imti. Naudot belenkokius action, stumdyt kreives visų atspalvių, bet blyn šitas rezultatas, ką gaunu dabar wub.gif
Atsakyti
Bonda, sakai atpažintų tunelio šypseną? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 rugsėjo 2009 - 15:30
smile.gif+2009 09 02, 15:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 02, 15:30)
Bonda, sakai atpažintų tunelio šypseną?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebandziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 02, 17:12)
ir aš biški vaizdų dedu. Įklimpau aš į savo mamijos liūną biggrin.gif
Nu ta Tavo mamija zveriskai gerai fotkina, matyt irgi pastatai ant kelmelio ir pyskina. sviesos II ir III nuostabios, pirma patinka siuzetu, tas raudonas kastuvas burnoj super smile.gif
Atsakyti
Taigi jo, aišku, kad pati. Aš čia ne prie ko. Svarbu gerą aparato modelį nukaut, kad nebrokas būtų. Jaučiu ir tunelio šypseną atpažintų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 02, 17:49)
Jaučiu ir tunelio šypseną atpažintų biggrin.gif biggrin.gif
O Tu pabandyk biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuk wub.gif wub.gif Paskutinė ypač wub.gif
Atsakyti