Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ech.... sad.gif neturim tokio stiklo, ale jauciu kaip ten butu idomu ..... norec vien jau del to idomumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 02, 10:20)
Kaunietems/ciams:

nors ir imk ir važiuok į Kauną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:12)
reanimuoju temą smile.gif bo visai kažkur išsilakstėt visos, netvarka..smile.gif ateis netvarkos nykštukas ir išsineš žaisliukus visų, jei nedalyvausit  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai paslaptingai ir minkštai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 09 02, 09:50)
o mūsų ND eilinį kartą numirė..

nu kad tema nauja lietus, o jo nėra įtin daug g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 02, 10:23)
ech.... sad.gif neturim tokio stiklo, ale jauciu kaip ten butu idomu  ..... norec vien jau del to idomumo  wub.gif

aha, ir man pirma mintis tokia pati smile.gif MS - kai kas nors pasirašys, pasiūlyk dvi savanores smile.gif Visai eičiau kartu pafotografuot bigsmile.gif
Atsakyti
Tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 02 rugsėjo 2009 - 09:50
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 07:12)
reanimuoju temą smile.gif bo visai kažkur išsilakstėt visos, netvarka..smile.gif ateis netvarkos nykštukas ir išsineš žaisliukus visų, jei nedalyvausit  bigsmile.gif

Tas netvarkos nykstukas pagrindinis mano pagalbininkas siuo metu biggrin.gif
Fainas miskas - pasakiskas nuotraukas tas tavo monoklis fotografuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 02, 10:46)
Fainas miskas - pasakiskas nuotraukas tas tavo monoklis fotografuoja  rolleyes.gif

aha. nusivedu aš jį į mišką, padedu ant kelmo ir einu pagrybaut. grįžtu - ogi pilnas nuotraukų..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:47)
aha. nusivedu aš jį į mišką, padedu ant kelmo ir einu pagrybaut. grįžtu - ogi pilnas nuotraukų..biggrin.gif

Taip ir zinojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 02, 11:01)
Taip ir zinojau  lotuliukas.gif

bet žinok tokie fotikai brangiai kainuoja. ypač tie su funkcija "prifotkinti daug gražių nuotraukų miške ir parvežti išgėrusį šeimininką namo" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 11:47)

QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 12:07)
bet žinok tokie fotikai brangiai kainuoja. ypač tie su funkcija "prifotkinti daug gražių nuotraukų miške ir parvežti išgėrusį šeimininką namo"  bigsmile.gif

jeeeee.... kur tokius parduoda? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kur, kur parduoda? man toks praverstu... gal kaip sutaupyciau...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:12)

Labai įdomu. Ir gyva kažkaip bigsmile.gif
Dėl Kauno, tai tik kad gyvenu netoli, šiaip nė į vieną kriterijų netinku biggrin.gif Gaila, bet ką dabar .

Gal tą turbo monoklį pasamdyt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 rugsėjo 2009 - 14:28
smile.gif+2009 09 02, 14:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 02, 14:23)
Labai įdomu. Ir gyva kažkaip  bigsmile.gif
Dėl Kauno, tai tik kad gyvenu netoli, šiaip nė į vieną kriterijų netinku biggrin.gif Gaila, bet ką dabar .

Gal tą turbo monoklį pasamdyt? biggrin.gif

aha, pats nuvažiuos, pats parvažiuos, ir dar fotkės būtų labai geros biggrin.gif
Atsakyti