ech.... neturim tokio stiklo, ale jauciu kaip ten butu idomu ..... norec vien jau del to idomumo
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:12)
reanimuoju temą bo visai kažkur išsilakstėt visos, netvarka.. ateis netvarkos nykštukas ir išsineš žaisliukus visų, jei nedalyvausit
labai paslaptingai ir minkštai atrodo
QUOTE(Degutė @ 2009 09 02, 09:50)
o mūsų ND eilinį kartą numirė..
nu kad tema nauja lietus, o jo nėra įtin daug
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 02, 10:23)
ech.... neturim tokio stiklo, ale jauciu kaip ten butu idomu ..... norec vien jau del to idomumo
aha, ir man pirma mintis tokia pati MS - kai kas nors pasirašys, pasiūlyk dvi savanores Visai eičiau kartu pafotografuot
Tiek to.
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 07:12)
reanimuoju temą bo visai kažkur išsilakstėt visos, netvarka.. ateis netvarkos nykštukas ir išsineš žaisliukus visų, jei nedalyvausit
Tas netvarkos nykstukas pagrindinis mano pagalbininkas siuo metu
Fainas miskas - pasakiskas nuotraukas tas tavo monoklis fotografuoja
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 02, 10:46)
Fainas miskas - pasakiskas nuotraukas tas tavo monoklis fotografuoja
aha. nusivedu aš jį į mišką, padedu ant kelmo ir einu pagrybaut. grįžtu - ogi pilnas nuotraukų..
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:47)
aha. nusivedu aš jį į mišką, padedu ant kelmo ir einu pagrybaut. grįžtu - ogi pilnas nuotraukų..
Taip ir zinojau
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 02, 11:01)
Taip ir zinojau
bet žinok tokie fotikai brangiai kainuoja. ypač tie su funkcija "prifotkinti daug gražių nuotraukų miške ir parvežti išgėrusį šeimininką namo"
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 11:47)
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 12:07)
bet žinok tokie fotikai brangiai kainuoja. ypač tie su funkcija "prifotkinti daug gražių nuotraukų miške ir parvežti išgėrusį šeimininką namo"
jeeeee.... kur tokius parduoda?
kur, kur parduoda? man toks praverstu... gal kaip sutaupyciau...
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:12)
Labos,
Labai įdomu. Ir gyva kažkaip
Dėl Kauno, tai tik kad gyvenu netoli, šiaip nė į vieną kriterijų netinku Gaila, bet ką dabar .
Gal tą turbo monoklį pasamdyt?
+2009 09 02, 14:23-->
aha, pats nuvažiuos, pats parvažiuos, ir dar fotkės būtų labai geros
QUOTE(hi @ 2009 09 02, 14:23)
Labai įdomu. Ir gyva kažkaip
Dėl Kauno, tai tik kad gyvenu netoli, šiaip nė į vieną kriterijų netinku Gaila, bet ką dabar .
aha, pats nuvažiuos, pats parvažiuos, ir dar fotkės būtų labai geros