Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Kolegos sako, kad normaliai, pirkti galima; kazkada senai buvo musu klientas.
bet nieks nieko is ju nera pirkes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 01 rugsėjo 2009 - 13:11
Labos,

reanimuoju temą smile.gif bo visai kažkur išsilakstėt visos, netvarka..smile.gif ateis netvarkos nykštukas ir išsineš žaisliukus visų, jei nedalyvausit bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:12)
Labos,

reanimuoju temą smile.gif bo visai kažkur išsilakstėt visos, netvarka..smile.gif ateis netvarkos nykštukas ir išsineš žaisliukus visų, jei nedalyvausit  bigsmile.gif

vo bigsmile.gif pasaka!
Atsakyti
Man kaip Alisai noretus ten i ta miska per monitoriu perlipt biggrin.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 rugsėjo 2009 - 08:25
ale tikrai idomiai tas miskas atrodo - toks pasakiskas ir paslaptingas...
Atsakyti
ten tikrai gražus parkas su gražia šveisa buvo, bet aš esu įsitikinus, kad be monoklio nei aš jo fotkinus būčiau, nei man kas išėję būtų..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 09:38)
ten tikrai gražus parkas su gražia šveisa buvo, bet aš esu įsitikinus, kad be monoklio nei aš jo fotkinus būčiau, nei man kas išėję būtų..biggrin.gif

tai jau tuoj ir ant vabaliukų pasineši biggrin.gif kažin, kaip jie monokliniai atrodytų ax.gif

o mūsų ND eilinį kartą numirė..
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 09 02, 08:50)
tai jau tuoj ir ant vabaliukų pasineši biggrin.gif kažin, kaip jie monokliniai atrodytų  ax.gif

nu ne, ant vabaliukų tikriausiai niekada..smile.gif)) bet gėlytės - galbūt..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 02, 10:12)
reanimuoju temą smile.gif
na man tai cia vaizdelis cystai kaip renimacijoj gulint paskutiniai vaizdai dar galvon listu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 02, 09:00)
na man tai cia vaizdelis cystai kaip renimacijoj gulint paskutiniai vaizdai dar galvon listu biggrin.gif

aha, tokie truputį tunelio gale degančios lempos apšviesti... tirpstantys..smile.gif bye bye, Miss American Pie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 09 02, 09:50)

aha... bet vakar jau buvo rugsejo 1-oji (su kuo ir sveikinu 4u.gif biggrin.gif ) - laikas baigt katino dienas gal, a? biggrin.gif
Atsakyti
Kaunietems/ciams:

komerc. pasiulymas: ryt poryt reikia nufotografuoti apie 50 vnt. restauruojamo Kauno gelzkelio tunelio fotografiju. Kas turi plataus kampo stikla, itariu dar ir statyva ir noro siek tiek kompensuot islaidas fotografijai - man i az.
Atsakyti