+2009 08 19, 10:23-->
QUOTE(hi
@ 2009 08 19, 10:23)
Sadi mačiau kaip efote užsipuolė, užuojauta, bet tai ką dabar... protingai sureagavai ir tiek
ir Sadi uzsipuole?
kaip tycia pamirsau jos logina ten
+2009 08 19, 10:49-->
QUOTE(hi
@ 2009 08 19, 10:49)
eisim eisim, butinai eisim
Neviskas jau ten taip blogai efoto - yra tikrai neblogu ir puikiu foto, tik gal kad su komentarais-patarimais tai kudokai zinoma, retai kada kas pasako, pamoko ir pan. Kad mano lygis yra zemas, tai as ten kol kas ir tupiu. Vieniems patinka efoto, kitiems kudra, gi niekad nebus taip, kad visiems patiks tik vienas portalas.
Kas del Pukes foto komentaru - zinoma ten jau riebiai buvo issakyta, kazkaip asmeniskai prieme ir morala atlauze, mazai vertindama pacia foto.
Mano nuomone vaikiuko odytes spalva tikrai nemaloniai ziurisi, truputi galejai paglamurint kaip sakant
kaip sakant visi mes zinom kaip atrodo ka tik gimes leliukas, bet va fotografijoje mes norim matyt jau nuglaistyta vaizda. cia tik mano pastebejimai ir nuomone
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 08 19, 12:28)
kiek stebėjau tai yra rekomenduojamos beveik visos foto pasirodžiusios
su katinais
arba vaikais
foto mokykloj viskas lengviau praleidziama, bet jei ideda i srauta, tai jau gauna minusu kaip priklauso jei nusivaziuoja. o siaip ten taip - draugu klanas labai jauciasi - draugu draugams prideda pripliusuoja, bet manau kad ir kitur tikriausiai taip yra.