Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 31, 21:31)
ne nieko nebuvo tokio baisaus, tik pas mane FB visa seimyna, anyta:),o kai draugai is  jaunu dienu prikrauna nuotrauku, geda truputi  biggrin.gif

hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 31, 21:37)

nono.gif laugh.gif nail.gif
Atsakyti
Su FB yra ta problema - kad ne visi viska taip kaip tu vertina... Pvz mano kolegei atrodo labai fun det nuotraukas is vakareliu... Ivertinus fakta, kad dazniausiai i google suvedus varda/pavarde FB buna pirma nuoroda, nera ypac dziugu rasti visokias kvailas nuotraukas... Kitas reikalas, kad as FB turiu daug darbiniu kontaktu... Bet - ka padaryt, matyt, reikia vengt pernelyg asmenisku kadru - tam yra kiti puslapiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 31, 22:31)
ne nieko nebuvo tokio baisaus, tik pas mane FB visa seimyna, anyta:),o kai draugai is  jaunu dienu prikrauna nuotrauku, geda truputi  biggrin.gif
Va va laugh.gif del to man ir nepatinka tas FB, jokio privatumo
Atsakyti
Grethen, bet gi jis ne privatumui skirtas, o socialiniams rysiams palaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 31, 22:09)
Grethen, bet gi jis ne privatumui skirtas, o socialiniams rysiams palaikyti  4u.gif

na taip, bet as pvz, nebeacceptinu visu is eiles but draugais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 31, 22:17)
na taip, bet as pvz, nebeacceptinu visu is eiles but draugais blush2.gif

tai aisku... yra gi tokiu, kurie per diena kokius 5 linkus imeta, dar kruva status updeitu - reikia atsirinkti...
Na, as visvien save riboju SM, FB ir flickr'u - daugiau nesugebu sekti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 31, 23:09)
Grethen, bet gi jis ne privatumui skirtas, o socialiniams rysiams palaikyti  4u.gif
As ir socialinius rysius megstu privaciai palaikyti. O ne as pirst ir visi girdi. jei kzka noriu parodyt vienam, nereiskia, kad tai turi pamatyti ir kitas.
buvo one.lt, frype.lt, hi5.lt ir kiti, ten nei privatumas nei socialiniai rysiai nebut nukenteje. na bet sie greit mire, o facebook'as manau gyvuos dar ilgai, reiskias zmonem to reikia smile.gif
na va kaip issiliejau visa pasipiktinus biggrin.gif
Atsakyti
biški OT poster_offtopic.gif
ieškau pirkimui vieno daikto. ir belygindama kainas, radau, kad jis pigiausias yra e-muge.lt nu, net nepadoriai per pigus g.gif ir tai man kelia įtarimą biggrin.gif gal kas girdėjot kokių atsiliepimų apie juos ar susidūrėt smile.gif visokio pobūdžio info yra welcome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 31, 20:31)

aaa, tada suprantama doh.gif

QUOTE(BN @ 2009 08 31, 21:25)
Na, as visvien save riboju SM, FB ir flickr'u - daugiau nesugebu sekti  blush2.gif

o kudra kokia nors, efoto biggrin.gif nea?

QUOTE(bite maja @ 2009 09 01, 08:32)
biški OT  poster_offtopic.gif
ieškau pirkimui vieno daikto. ir belygindama kainas, radau, kad jis pigiausias yra e-muge.lt nu, net nepadoriai per pigus  g.gif ir tai man kelia įtarimą  biggrin.gif gal kas girdėjot kokių atsiliepimų apie juos ar susidūrėt  smile.gif visokio pobūdžio info yra welcome  4u.gif

jau kai super pigu, tai itartina butu g.gif paskutiniu metu priviso kontoreliu itartinu tokio tipo, buk atsargi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 09 01, 09:56)
aaa, tada suprantama doh.gif
o kudra kokia nors, efoto biggrin.gif nea?
jau kai super pigu, tai itartina butu g.gif paskutiniu metu priviso kontoreliu itartinu tokio tipo, buk atsargi mirksiukas.gif

kudra pasiziuriu, efoto s**** - napatinka man ax.gif

Del emuges - pasiklausiu kolegu, gal zino kas kaip.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 09 01, 09:56)

va būtent. tai įsikuria, tai bankrutuoja, tai dar kas nors doh.gif nors google, kiek ieškojau, neradau kažko įtartino smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 09 01, 10:05)
Del emuges - pasiklausiu kolegu, gal zino kas kaip.

ačiū smile.gif
Atsakyti