Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smile.gif+2009 08 31, 19:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 31, 19:21)
o aš šian fotopro nuotrauką ant lipnaus popieriaus užsakiau, paklijuos irgi ten, bet va pagrindo kažkur ir kažkokio patiems teks ieškot, jaučiu tikslaus dydžio pasidaryt  taip pat. Tai suku galvą kur ir kokio ieškot. Kur tai ką...link "Senukų", bet va kokio...  g.gif
Visiskai salia procentro (Vilniuje) yra Mylida, kitaip "popieriaus pasaulis", ten pardavinejama kapa, bet dideliais gabalais, na liks kitiems kartams smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 31, 19:32)
Visiskai salia procentro (Vilniuje) yra Mylida, kitaip "popieriaus pasaulis", ten pardavinejama kapa, bet dideliais gabalais, na liks kitiems kartams smile.gif
o siaip dar yra "Meno muza", "Dailu" salia cvirparkio jogailos gaitvej kokiu tai pavadinimu dailes reikmenu parduotuve, ten parduoda kapa mazesniais gabaliukais. senukuose neteko matyti, bet, yra geras ir pigus budas - lubu putplascio plyteles biggrin.gif atrodo kaip kapa, bet daug pigiau smile.gif
na o siaip norint, kad netycia prispaudus neidubtu geriausias pagrindas PVC, bet jo reik ieskot Heliopoly.

Papildyta:
kzkaip cia pricitavau keistai blink.gif
tiesa, fotopro kaip suprantu Kaune, bet specializuotose dailes parduotuvese tikrai turetu buti tos kapos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 31 rugpjūčio 2009 - 17:35
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 31, 18:35)

Na aš ne Vilniuje, Kaune aš...
O kapa atsiprašau už neišmanymą yra kas tiksliai? blush2.gif Gal ir čia ko panašaus paieškot...

Pupplasčio kol kas nenoriu, norisi ko tvirtesnio blush2.gif Tiesa lubų putplasčio plytelės (standartinės) dar ir per mažos būtų, užsakėm mano supratimu kiek didesnį variantą. Tiesiog labai įdomu pasidarė pabandyt ir kitokį fotospaudos būdą (tiek dėl "medžiagos", tiek dėl formato).

Ačiū, Grethen, reiks pasidomėti, vis tik norisi, kad normaliai būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 31 rugpjūčio 2009 - 17:44
smile.gif+2009 08 31, 19:39-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 31, 19:39)
Na aš ne Vilniuje, Kaune aš...
O kapa atsiprašau už neišmanymą yra kas tiksliai?  blush2.gif Gal ir čia ko panašaus paieškot...

Pupplasčio kol kas nenoriu, norisi ko tvirtesnio  blush2.gif
Tai kapa ir yra kaip putplastis tik nekoreta smile.gif pavirsiai dengti popieriumi.
o tvirtesnio:
http://www.asa.lt/lt...companyID=36940
PVC vienas is pigesniu ir lengvesniu, yra ivairaus tankumo, taigi geriau rinktis retesni - bus lengvesnis, tik negaliu garantuoti ar tikrai lygiai prisiklijuos nuotrauka, nes retesnis turi siokia tokia testurele. na realiai pamacius viskas turetu buti aisku smile.gif o siaip labai puikiai prisiklijuoja ir paprastos spaudos nuotrauka su 2puse lipnia juosta.

a siaip as dovanojau ant kapos a4 formato nuotrauka, tai kuo puikiausiai laikosi, svarbu neuzgriut biggrin.gif ir kadangi kapa bais lengva, nuotraukas galima klijuot prie sienos, yra dabar specialus tokie lipukai senukuose nuotraukoms klijuoti, atseit nelieka zymiu ant sienos. pati nemeginau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 31 rugpjūčio 2009 - 17:46
smile.gif+2009 08 31, 17:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 31, 17:21)
anksčiau pirkau, man jis tiesą sakant bent jau tada menkiau už čia aptarinėjamą žurnalą atrodė. Va ir šiemet - tvarkiaus, tai kiek senesnių numerių turėjau išmečiau...nes nieko tokio "išliekamo" neaptikau...

o aš šian fotopro nuotrauką ant lipnaus popieriaus užsakiau, paklijuos irgi ten, bet va pagrindo kažkur ir kažkokio patiems teks ieškot, jaučiu tikslaus dydžio pasidaryt  taip pat. Tai suku galvą kur ir kokio ieškot. Kur tai ką...link "Senukų", bet va kokio...  g.gif

aš neseniai konstravau tokį paveiksla - laikrodį, tai nuotrauką atspaustą ant lipnios plėvelės klijavau ant baldinės plonos plokštės. Kaimynas išpjovė ir aplaminavo tokio dydžio kokio reikėjo.

Kiek mokėjai už nuotrauką jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 31, 19:12)
aš neseniai konstravau tokį paveiksla - laikrodį, tai nuotrauką atspaustą ant lipnios plėvelės klijavau ant baldinės plonos plokštės. Kaimynas išpjovė ir aplaminavo tokio dydžio kokio reikėjo.

Kiek mokėjai už nuotrauką jei nepaslaptis?

Nemokėjau dar, ryt atsiimsiu.Tada ir pasakysiu tiksliai. Šiaip kalba buvo apie 20 Lt berods, jei norėsim, kad paklijuotų - 10. O pagrindas savo.
Atsakyti
Kaktuke, parodyk savo darbus 4u.gif

FB geras dalykas,bet as jau atsargiai su juo elgiuos:)
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 31, 18:37)
FB geras dalykas,bet as jau atsargiai su juo elgiuos:)

o kas buvo blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 31, 18:44)
a siaip as dovanojau ant kapos a4 formato nuotrauka, tai kuo puikiausiai laikosi, svarbu neuzgriut biggrin.gif ir kadangi kapa bais lengva, nuotraukas galima klijuot prie sienos, yra dabar specialus tokie lipukai senukuose nuotraukoms klijuoti, atseit nelieka zymiu ant sienos.  pati nemeginau.

jo, jo, nelieka žymių doh.gif nuplėšiau su visai dažais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 31, 19:42)
jo, jo, nelieka žymių  doh.gif  nuplėšiau su visai dažais  laugh.gif

drinks_cheers.gif 100%teisybe.Neužsidažo žymes nuo tu lipuškiu doh.gif Reikia sušveisti tada tik banyti dažyti.O ten kur su dažais nusilupo,tai tik špakliavimas belieka doh.gif Arba ant viršaus kitas nuotraukas kabinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 31, 21:42)
jo, jo, nelieka žymių  doh.gif  nuplėšiau su visai dažais  laugh.gif
n'taip ir galvojau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 31, 21:06)
Arba ant viršaus kitas nuotraukas kabinti ax.gif

aš taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 31, 20:36)
o kas buvo blush2.gif ?

ne nieko nebuvo tokio baisaus, tik pas mane FB visa seimyna, anyta:),o kai draugai is jaunu dienu prikrauna nuotrauku, geda truputi biggrin.gif
Atsakyti