Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2009 08 30, 19:20)
na, svieciasi taip... skambinau, kai man neatnese zurnalo, o visur jau buvo pirkt, tai pazadejo, kad atnes, paklausiau ir del velavimo - sako bus tikrai visi 12 numeriu, paskubesim i metu gala doh.gif

tai dabar kas dvi savaites leis? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 30, 18:43)
tai dabar kas dvi savaites leis? laugh.gif

lotuliukas.gif
aš tipo prenumeruoju, nors dar jie man neatsiuntė sąskaitos ir aš jos dar neapmokėjau.
po šių naujienų teks rytoj jiems paskambinti, pasilinksminsiu smile.gif ax.gif
Atsakyti
Kolegos, gi krize... Foto leidejas, NK turi problemu, atlyginimai veluoja (girdejau gandus), o cia dar toks specifinis nisinis leidinys... Net lrytas turi problemu... Nenoriu but blogu pranasu, bet gali but kad 12 nr jie siemet neisleis sad.gif del tu itarimu as ju neprenumeruoju, bet perku (beto ir pardavime pasirodo anksciau)
Atsakyti
na Foto turėjo problemų su pristatymu ir prieš krizę tai točnai biggrin.gif
man irgi kai kas barzdotas parnešė namo žurnalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 30, 19:18)
o kas sociofobiško yra FB? g.gif
ir išvis, kas čia per epitetai? Tu sociofobiška? per kurią vietą? smile.gif

lotuliukas.gif išsinagrinėjau, visokių diagnozių radau. Šitaaa, nugi čia taip abstrakčiai pasakiau. Kaip minioje jaučiuosi kartais tam tikruose tinklalapiuose. Bet "per galvą" matyt fobijos lenda. Bet vis tiek fobijų turiu, todėl gerai slėptis už fotoaparato (net ir save fotografuojant).

Įdomu bus sulaukti naujienų iš rytdienos pokalbio su efot'istais. Einu laukt smile.gif
Atsakyti
aha, papilnėjo ir pas mane FB kontaktų sąrašas smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 08 29, 18:29)
nu labas. mes gyvi. ir net nesušlapom. nors čia ne bendraamžių skyrelis biggrin.gif ale pasipasakosu vis tiek: buvom už Salako, plaukiojom burine valtimi, kajaku ir dar vandens dviračiu. Tauras rėkė kai skerdžiamas, kai kėlėm valtin, bet paskui labai patiko jam, ėmė vadovauti ir b urtus kažkokius taikyti, kad vėjas kiltų (abra kadabra, auksas sidabras; sakė, pats sukūrė biggrin.gif)
fotikų arsenalo pasiėmus nebuvau, fotoreportažo nebus, tik su smena porą kadrų padariau vaiko ir burės, kad šeimos albuman būtų pirmasis "buriavimas" smile.gif lietus išvijo mus iš ten, būtumėm antrą kartą plaukę, jei ne jis, nes vėjas pagerėjo po pietų.. doh.gif  visada taip būna.

ir buvot visai netoli nuo mūsų smile.gif mes "Mėnuo juodaragis: buvom nuo penktadienio. bet neištirpom, tik kažko fotikas drėgnas iš kuprinės ištraukus biggrin.gif bet užtai kaip lietus pylė.. o nakvojom palapinėse smile.gif
ir kokiom baidarėm plaukėt, kad linkusios virst buvo? kiek esu plaukus, tai fotiką visad imu, bet virsti dar neteko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 08 30, 22:56)
ir buvot visai netoli nuo mūsų smile.gif mes "Mėnuo juodaragis: buvom nuo penktadienio. bet neištirpom, tik kažko fotikas drėgnas iš kuprinės ištraukus biggrin.gif bet užtai kaip lietus pylė.. o nakvojom palapinėse smile.gif
ir kokiom baidarėm plaukėt, kad linkusios virst buvo? kiek esu plaukus, tai fotiką visad imu, bet virsti dar neteko smile.gif

jo, prisiminiau Tave pro Zarasus važiuodama - mat pro ten grįžinėjom, kad vaizdai gražesni būtų biggrin.gif mačiau saloje daug žmonių smile.gif
mes kajaką išbandėm, tai jis man kur kas stabilesnis atrodė, negu ta burinė valtis, kurią minėjau. su baidarėmis aš gyvenime dar nesu plaukus. o kajakas pasirodė mielas variantas, tik *****, be fizinio pasiruošimo būtų sunku visą dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 29, 09:54)
Merginos, gavot kas nors jau FOTO zurnala? kurios uzsiprenumerave? nzn ar jau skambint ir teirautis savojo, ar dar laukt doh.gif ne pirmas kartas butu, kai reik skambuciu issikaulyt schmoll.gif

aha, ana sav gavau thumbup.gif

QUOTE(BN @ 2009 08 29, 21:36)
Tai ka - visi pagavo FB kabli?

nu bet geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia ne neskaiciau -vakar visai vakare kazkodel uzsimaniau ten uzsiregistruoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siandien ziuriu -kalba cia vyko thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip tas "foto vyzdys" ? sian ieskojau kioske, tai maciau tik ji, bet cia kaip suprantu kitas g.gif
dar nusipirkau siandien stiklini remuka a4 formato nuotraukai, ir kokias 4mm per ilgas doh.gif nzn kaip suktis - pasparto nenoriu
Atsakyti
vat pasijauciau, kaip kokia prielipa su tuo FB schmoll.gif kruva zmoniu akseptinau, keliem galvoju pati pasiulysiu ir ka - nebesurpanta zmogus, kodel cia tiek tariamu draugu priviso lotuliukas.gif doh.gif as ir pati negaleciau paaiskint normaliai lotuliukas.gif tik masine psichoze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 31, 16:05)
vat pasijauciau, kaip kokia prielipa su tuo FB schmoll.gif kruva zmoniu akseptinau, keliem galvoju pati pasiulysiu ir ka - nebesurpanta zmogus, kodel cia tiek tariamu draugu priviso lotuliukas.gif  doh.gif as ir pati negaleciau paaiskint normaliai lotuliukas.gif tik masine psichoze doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad ten blyn is emeilo nuskaito kontaktus ir siulo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 31, 14:40)
o kaip tas "foto vyzdys" ? sian ieskojau kioske, tai maciau tik ji, bet cia kaip suprantu kitas  g.gif
dar nusipirkau siandien stiklini remuka a4 formato nuotraukai, ir kokias 4mm per ilgas  doh.gif nzn kaip suktis - pasparto nenoriu

anksčiau pirkau, man jis tiesą sakant bent jau tada menkiau už čia aptarinėjamą žurnalą atrodė. Va ir šiemet - tvarkiaus, tai kiek senesnių numerių turėjau išmečiau...nes nieko tokio "išliekamo" neaptikau...

o aš šian fotopro nuotrauką ant lipnaus popieriaus užsakiau, paklijuos irgi ten, bet va pagrindo kažkur ir kažkokio patiems teks ieškot, jaučiu tikslaus dydžio pasidaryt taip pat. Tai suku galvą kur ir kokio ieškot. Kur tai ką...link "Senukų", bet va kokio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 31 rugpjūčio 2009 - 17:21