Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 08 30, 08:50)
www.facebook.com smile.gif socialinis tiklas, kad jį kur smile.gif
aš irgi užsiprenumeravau FOTO žurnalą..smile.gif lauksiu dabar numerio..smile.gif

lotuliukas.gif zadejo 12 numeriu per metus, isleido gal 4 iki siol doh.gif merdeja tas zurnalas unsure.gif

kaip efoto uzsidet, kad esi prenumeratorius g.gif blush2.gif neradu niekaip doh.gif
Atsakyti
nu beda, perinstaliavo kompa, tai dabar nei PS nei canon programke raw neatidaro, o dar kiek fotkiu turiu sutavrkyti. Gal kas zino kaip cia kas? Pas mane cs3 extended, parsisiunciau updat'a, bet vis tiek neatidaro doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 30, 09:19)
lotuliukas.gif zadejo 12 numeriu per metus, isleido gal 4 iki siol doh.gif merdeja tas zurnalas unsure.gif

kaip efoto uzsidet, kad esi prenumeratorius g.gif  blush2.gif neradu niekaip doh.gif

Tu rimtai?? susimoki už 12, o gauni 4 nr.? nusimato akių draskymas? smile.gif thumbup.gif
kaip užsidėti nežinau. bet jeigu prisijungęs efoto per juos spaudi "prenumeruoti", automatiškai uždeda, nors išmanęs dar nesulaukė apmokėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 30, 10:35)
nu beda, perinstaliavo kompa, tai dabar nei PS nei canon programke raw neatidaro, o dar kiek fotkiu turiu sutavrkyti. Gal kas zino kaip cia kas? Pas mane cs3 extended, parsisiunciau updat'a, bet vis tiek neatidaro  doh.gif  g.gif

keistai.... turetu atidaryt.... gal bandyk perinstaliuot PS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 30, 10:35)
nu beda, perinstaliavo kompa, tai dabar nei PS nei canon programke raw neatidaro, o dar kiek fotkiu turiu sutavrkyti. Gal kas zino kaip cia kas? Pas mane cs3 extended, parsisiunciau updat'a, bet vis tiek neatidaro  doh.gif  g.gif

pas mane 40D raw`u neatidaro pc3 ir su update`ais neatidaro, cia jau pacios programos netobulumas, daug nesiknisau del to, nes visus raw koreguoju tik su canon programulka, kuri yra prie fotiko cd diskelyje smile.gif ar turi tokia?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 29, 22:36)
Tai ka - visi pagavo FB kabli?

Aš tai ne. Kažkaip ten dar sociofobiškesnė paisjutau. Bet pabėgti lengva iš ten, tik kažko nesinori dra.

QUOTE(sayonara @ 2009 08 30, 09:50)
aš irgi užsiprenumeravau FOTO žurnalą..smile.gif lauksiu dabar numerio..smile.gif

O tai jie ne vieną per ketvirtį leidžia? Aš irgi svarsčiau prenumeruoti, bet gal pirkti pigiau. jei apskritai dar rasiu kur. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 30, 17:47)
Aš irgi svarsčiau prenumeruoti, bet gal pirkti pigiau. jei apskritai dar rasiu kur. g.gif
As tai niekur nerandu verysad.gif kzkada mama norejo nupirkti, paklause ar reikia, nu galvoju reikia, gal visai idomu bus. o dabar visa vasara vis paziuriu kokioj parduotuvej tai niekur nera..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 30, 17:36)
As tai niekur nerandu  verysad.gif  kzkada mama norejo nupirkti, paklause ar reikia, nu galvoju reikia, gal visai idomu bus. o dabar visa vasara vis paziuriu kokioj parduotuvej tai niekur nera..

tai, kad juos greitai išperka... kažkodėl smile.gif šiaip yra beveik kiekvienam kioske ar kokiam didesniam PC
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 30, 18:39)
tai, kad juos greitai išperka... kažkodėl  smile.gif šiaip yra beveik kiekvienam kioske ar kokiam didesniam PC
Kioske va neieskojau, nedasuto biggrin.gif dekui smile.gif
Atsakyti
tik bėk ant smūgio, o tai neliks vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 30, 15:47)
O tai jie ne vieną per ketvirtį leidžia? Aš irgi svarsčiau prenumeruoti, bet gal pirkti pigiau. jei apskritai dar rasiu kur. g.gif

o kas sociofobiško yra FB? g.gif
ir išvis, kas čia per epitetai? Tu sociofobiška? per kurią vietą? smile.gif paskaityk SOCIOFOBIJOS apibrėžimą..smile.gif) baikit save tarkuot lygioj vietoj, ciocės. draugaukim čia, ten, šitaip šitaip va ir va kaip biggrin.gif persiprašau, kad taip nemandagiai, ale kai sveikas žmogus save vadina sociofobu, tai... aaa... priešpilnis, PMS ir sekmadienis man - sorry.. bigsmile.gif

nagi specialiai efoto.lt paspaudžiau "prenumeruoti", nors jau esu spaudus ir prenumeruosiu - norėjau pasitikrinti, ar teisingai prisimenu numerių skaičių. pasirodo teisingai - rašoma, kad prenumeruoji 12 numerių. tai jei 4 per metus gauni, tai reiškiasi, trejus metus jie man siųs numerius už tuos nepilnus 90 litų? biggrin.gif biggrin.gif aš rytoj jiems paskambinsiu biggrin.gif biggrin.gif pranešiu apie rezultatus..smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 30, 09:41)
Tu rimtai?? susimoki už 12, o gauni 4 nr.?  nusimato akių draskymas? smile.gif thumbup.gif
kaip užsidėti nežinau. bet jeigu prisijungęs efoto per juos spaudi "prenumeruoti", automatiškai uždeda, nors išmanęs dar nesulaukė apmokėjimo biggrin.gif

na, svieciasi taip... skambinau, kai man neatnese zurnalo, o visur jau buvo pirkt, tai pazadejo, kad atnes, paklausiau ir del velavimo - sako bus tikrai visi 12 numeriu, paskubesim i metu gala doh.gif anam nr rase, kad sunku jiems, nieks nebeduoda bandymam fotiku, nieks niekur nebeisiliedzia, nebesneka, nedalina ir t.t. krize doh.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 30, 15:47)
O tai jie ne vieną per ketvirtį leidžia?

neee smile.gif

atnese visgi man siandien blink.gif neteko skambint ir koliotis smile.gif
Atsakyti