Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 08 29, 22:36)
Tai ka - visi pagavo FB kabli?

Beje, ar zinote kokiam puslapyje yra absoliuciai daugiausia nuotrauku ir augimo skaiciai patys didziausi?
FB, jei ka smile.gif nors as ten nelabai ka dedu smile.gif))

tai kad palygint bjauriai jis tas foto rodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 29, 22:36)
Tai ka - visi pagavo FB kabli?

šioks toks FB kablys man buvo gerokai seniau, tiesiog šiandien sąrašas kiek papilnėjo, o aš sėdžiu šiokiame tokiame pasimetime bandydama pajungt visus savo detektyvinius įgūdžius hihihi.gif Nesigauna cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 22:38)
tai kad palygint bjauriai jis tas foto rodo  cool.gif

ir dedama juk absoliučiai bet kas, o ne a la "mokomės fotografuoti". Šiaip norint geresnės kokybės galima kelt iš tų pačių savo albumų (kaip linkus ar pan.), ne tiesiogiai, tiesiogiai kokybė iš tikrųjų tragiška.
Atsakyti
Nu klausykites, bet tai ten kazkokia Jurgu Jurgitu partija lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 22:38)
tai kad palygint bjauriai jis tas foto rodo  cool.gif

Negi sedevru tikejaisi? smile.gif)) tiesa sakant, tai puslapis ne tam skirtas ir ner ko pergyvent smile.gif bet surats senus draugus ar siaip kelioniu kompajonus - visai patogu ir matai kas ir kaip pas juos 4u.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 08 29, 22:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 22:44)
šioks toks FB kablys man buvo gerokai seniau, tiesiog šiandien sąrašas kiek papilnėjo, o aš sėdžiu šiokiame tokiame pasimetime bandydama pajungt visus savo detektyvinius įgūdžius hihihi.gif Nesigauna  cool.gif
Papildyta:

ir dedama juk absoliučiai bet kas, o ne a la "mokomės fotografuoti". Šiaip norint geresnės kokybės galima kelt iš tų pačių savo albumų (kaip linkus ar pan.), ne tiesiogiai, tiesiogiai kokybė iš tikrųjų tragiška.

Tai tu siusdama request'us ir niko paprasyk - tada atsirinksi lotuliukas.gif

pas mus darbe tai su FB ivairius eksperimentus daro, tai sedziu kasdien smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 22:46)
Nu klausykites, bet tai ten kazkokia Jurgu Jurgitu partija  lotuliukas.gif  doh.gif

tai ka? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip tai dar mergeles valdo smile.gif ar kas ten - gal zuvys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 29 rugpjūčio 2009 - 21:54
QUOTE(BN @ 2009 08 29, 22:50)
Negi sedevru tikejaisi? smile.gif)) tiesa sakant, tai puslapis ne tam skirtas ir ner ko pergyvent smile.gif bet surats senus draugus ar siaip kelioniu kompajonus - visai patogu ir matai kas ir kaip pas juos  4u.gif
-------

tai ka?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne sedevru - tai ta ir sakau, kad neapsimoka ten det kitais, nei seimyniniais ar draugiskais tikslais, nes iskraipo spalvas ir t.t. ir t.t. ax.gif

-----

nu ka ka - kaip susitarusios kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 29, 22:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 22:27)
totalkašmar...tai kaži kas pas mane skype kažkur kitu vardu  swoon.gif  lotuliukas.gif

Aš prisirašau sąraše pati, prie kiekvieno ką identifikuoju, jei identifikuoju teisingai    hihihi.gif

užsirašei teisingai viską? laugh.gif
Papildyta:

tai ka?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip tai dar mergeles valdo smile.gif ar kas ten - gal zuvys?

jo, ten jurgos, kurios yra mergelės ir žuvys biggrin.gif
Atsakyti
Tai tu siusdama request'us ir niko paprasyk - tada atsirinksi  lotuliukas.gif

atsirinkta karsta.gif
Žinai kur mano tragedija buvo? Kad aš panašiu niku žinojau du skirtingus žmones ir iki šiol maniau, kad tai vienas ir tas pats asmuo. hihihi.gif O šian pernelyg akivaizdžiai vardai išsiskyrė lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 08 29, 22:59)
užsirašei teisingai viską?  laugh.gif

užsirašiau niką ir ≠FK cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2009 - 22:07
Sayonara ir Sansara? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ne: Bite maja ir Bite maja smile.gif Čia ir FK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2009 - 23:02
Facebookininkės jūs biggrin.gif maža dar priklausomybių hihihi.gif obettačiau ten tikrai žmonių daugėja geometrine progresija.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 29, 10:54)
Merginos, gavot kas nors jau FOTO zurnala? kurios uzsiprenumerave? nzn ar jau skambint ir teirautis savojo, ar dar laukt doh.gif ne pirmas kartas butu, kai reik skambuciu issikaulyt schmoll.gif

Tai tik penktadienį atnešė, gal dar atneš

O kas tas FB, kur visos kalbat? Ir ką ten darot? Niekaip nesuprtantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 08 30, 07:47)
O kas tas FB, kur visos kalbat? Ir ką ten darot? Niekaip nesuprtantu  blush2.gif

www.facebook.com smile.gif socialinis tiklas, kad jį kur smile.gif

aš irgi užsiprenumeravau FOTO žurnalą..smile.gif lauksiu dabar numerio..smile.gif
Atsakyti