klausykites, cia kazkada pries simta metu dalinomes preset'ais, ir istrukcija, kaip juos idet kazkas buvo idejes (gal Sadi? ) - dabar neberandu pas save... gal kas galit suselpt
Ką atrandu, aš irgi įsimečiau į FB (Valentina)...
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 19:36)
klausykites, cia kazkada pries simta metu dalinomes preset'ais, ir istrukcija, kaip juos idet kazkas buvo idejes (gal Sadi? ) - dabar neberandu pas save... gal kas galit suselpt
turiu aprašymą pdf failiuke (pie lilyblue action'ų yra)... mestelti?
QUOTE(Ninin @ 2009 08 29, 19:40)
Ką atrandu, aš irgi įsimečiau į FB (Valentina)...
turiu aprašymą pdf failiuke (pie lilyblue action'ų yra)... mestelti?
oj butu gerai astapetra#gmail.com
pasirodo ir lilyblue neturiu...
visas veiksmas ne cia
as praradau visus savo actionus tenka is naujo rankiotis
o pas mane fb lagina, apkrova turbut labai didele
o pas mane fb lagina, apkrova turbut labai didele
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 21:30)
visas veiksmas ne cia
aš prie ko "atkasu" rašaus nikus, tikėdamasi, kad nesinarplioju labai O bet tačiau, yra ir tokis atvejis - žmogus iš nuotraukų žinomas, FK žinau kas, o čia nežinau su kuria suvest, tai perėjau per sąrašą temos pradžioj ir vis tiek nesuvedžiau
+2009 08 29, 21:39-->
man ir taip yra su keliom atrodo, žinau... bet
QUOTE(hi @ 2009 08 29, 21:39)
aš prie ko "atkasu" rašaus nikus, tikėdamasi, kad nesinarplioju labai O bet tačiau, yra ir tokis atvejis - žmogus iš nuotraukų žinomas, FK žinau kas, o čia nežinau su kuria suvest, tai perėjau per sąrašą temos pradžioj ir vis tiek nesuvedžiau
QUOTE(bite maja @ 2009 08 29, 21:48)
Vat dabar galvoju esi tu pas mane ar ne... Bet gal ne, aš tave lyg kitokiu vardu suvedu, nors nuotraukos ir "tiktų"...
+2009 08 29, 21:52-->
esu, esu
QUOTE(hi @ 2009 08 29, 21:52)
Vat dabar galvoju esi tu pas mane ar ne... Bet gal ne, aš tave lyg kitokiu vardu suvedu, nors nuotraukos ir "tiktų"...
esu, esu
Tai prisirasykit alternatyvuji varda, t.y. visiems zinoma nika ir nebebus painiavos
QUOTE(bite maja @ 2009 08 29, 22:07)
esu, esu
totalkašmar...tai kaži kas pas mane skype kažkur kitu vardu
Aš prisirašau sąraše pati, prie kiekvieno ką identifikuoju, jei identifikuoju teisingai
Tai ka - visi pagavo FB kabli?
Beje, ar zinote kokiam puslapyje yra absoliuciai daugiausia nuotrauku ir augimo skaiciai patys didziausi?
FB, jei ka nors as ten nelabai ka dedu ))
Beje, ar zinote kokiam puslapyje yra absoliuciai daugiausia nuotrauku ir augimo skaiciai patys didziausi?
FB, jei ka nors as ten nelabai ka dedu ))