Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

klausykites, cia kazkada pries simta metu dalinomes preset'ais, ir istrukcija, kaip juos idet kazkas buvo idejes (gal Sadi? g.gif ) - dabar neberandu pas save... g.gif gal kas galit suselpt 000189.gif
Atsakyti
4u.gif

Ką atrandu, aš irgi įsimečiau į FB (Valentina)... ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 19:36)
klausykites, cia kazkada pries simta metu dalinomes preset'ais, ir istrukcija, kaip juos idet kazkas buvo idejes (gal Sadi?  g.gif )  - dabar neberandu pas save... g.gif gal kas galit suselpt  000189.gif

turiu aprašymą pdf failiuke (pie lilyblue action'ų yra)... mirksiukas.gif mestelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 29 rugpjūčio 2009 - 18:41
QUOTE(Ninin @ 2009 08 29, 19:40)
4u.gif

Ką atrandu, aš irgi įsimečiau į FB (Valentina)...  ax.gif
turiu aprašymą pdf failiuke (pie lilyblue action'ų yra)...  mirksiukas.gif mestelti?

oj butu gerai wub.gif astapetra#gmail.com

pasirodo ir lilyblue neturiu... g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 rugpjūčio 2009 - 18:50
lotuliukas.gif visas veiksmas ne cia biggrin.gif
Atsakyti
as praradau visus savo actionus doh.gif tenka is naujo rankiotis doh.gif

o pas mane fb lagina, apkrova turbut labai didele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 21:30)
lotuliukas.gif  visas veiksmas ne cia biggrin.gif

aš prie ko "atkasu" rašaus nikus, tikėdamasi, kad nesinarplioju labai laugh.gif O bet tačiau, yra ir tokis atvejis - žmogus iš nuotraukų žinomas, FK žinau kas, o čia nežinau su kuria suvest, tai perėjau per sąrašą temos pradžioj ir vis tiek nesuvedžiau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2009 - 20:42
smile.gif+2009 08 29, 21:39-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 21:39)
aš prie ko "atkasu" rašaus nikus, tikėdamasi, kad nesinarplioju labai laugh.gif O bet tačiau, yra ir tokis atvejis - žmogus iš nuotraukų žinomas, FK žinau kas, o čia nežinau su kuria suvest, tai perėjau per sąrašą temos pradžioj ir vis tiek nesuvedžiau laugh.gif

man ir taip yra su keliom laugh.gif atrodo, žinau... bet unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 29, 21:48)
man ir taip yra su keliom laugh.gif atrodo, žinau... bet  unsure.gif  laugh.gif

Vat dabar galvoju esi tu pas mane ar ne... cool.gif biggrin.gif Bet gal ne, aš tave lyg kitokiu vardu suvedu, nors nuotraukos ir "tiktų"... unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2009 - 20:56
smile.gif+2009 08 29, 21:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 21:52)
Vat dabar galvoju esi tu pas mane ar ne... cool.gif  biggrin.gif Bet gal ne, aš tave lyg kitokiu vardu suvedu, nors nuotraukos ir "tiktų"... unsure.gif  laugh.gif

esu, esu laugh.gif
Atsakyti
Tai prisirasykit alternatyvuji varda, t.y. visiems zinoma nika ir nebebus painiavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 29, 22:07)
esu, esu  laugh.gif

totalkašmar...tai kaži kas pas mane skype kažkur kitu vardu swoon.gif lotuliukas.gif

Aš prisirašau sąraše pati, prie kiekvieno ką identifikuoju, jei identifikuoju teisingai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2009 - 21:28
Tai ka - visi pagavo FB kabli?

Beje, ar zinote kokiam puslapyje yra absoliuciai daugiausia nuotrauku ir augimo skaiciai patys didziausi?
FB, jei ka smile.gif nors as ten nelabai ka dedu smile.gif))
Atsakyti