Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smile.gif+2009 08 29, 11:40-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 11:40)
o aššš...o maneee... unsure.gif

Bendrai kai bus laiko po FK grupę reik prasinešt, gal ką atgaminsiu.

Neatgaminu, o tai tokie variantai, kad sayonara=petruška, o pepperoni - pipirų pieva ieškot nelabai padeda  lotuliukas.gif

Pora kūdrinių sąrašuos pas mane yra, bet nelabai jų sąrašai padeda (nes gan platūs ir vis tiek be nikų)  biggrin.gif

tai pasakyk savo wink.gif arba manes ieskok be lt raidziu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 rugpjūčio 2009 - 11:26
QUOTE(BN @ 2009 08 29, 12:15)
O su FB atsargiai - tai uzkreciamas laiko rijikas  lotuliukas.gif  bet visai patrauklus smile.gif

na aš tą laiką kai "laiko rijikas" jau praėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 29, 12:24)
tai pasakyk savo wink.gif arba manes ieskok be lt raidziu wink.gif

jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 08 29, 08:17)
tai fainai  mirksiukas.gif , bet vyno dar liko gerokai. Reiks pas tave kaime susitikus pribaigt  lotuliukas.gif

laisvai smile.gif
būčiau išpilsčius tą vyną greit biggrin.gif

smile.gif+2009 08 29, 08:58-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 08:58)
tai kad fotografijos žinai, ne tokios, kad čia rodyt, rodžiau "vėžlininkų" skyrely

malonu susipažinti mirksiukas.gif turiu vaikystės draugą - Balį biggrin.gif
Atsakyti
nu labas. mes gyvi. ir net nesušlapom. nors čia ne bendraamžių skyrelis biggrin.gif ale pasipasakosu vis tiek: buvom už Salako, plaukiojom burine valtimi, kajaku ir dar vandens dviračiu. Tauras rėkė kai skerdžiamas, kai kėlėm valtin, bet paskui labai patiko jam, ėmė vadovauti ir b urtus kažkokius taikyti, kad vėjas kiltų (abra kadabra, auksas sidabras; sakė, pats sukūrė biggrin.gif)
fotikų arsenalo pasiėmus nebuvau, fotoreportažo nebus, tik su smena porą kadrų padariau vaiko ir burės, kad šeimos albuman būtų pirmasis "buriavimas" smile.gif lietus išvijo mus iš ten, būtumėm antrą kartą plaukę, jei ne jis, nes vėjas pagerėjo po pietų.. doh.gif visada taip būna.

mačiau pepperoni jau pas mane FB smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o manes FB net nebuvo. per jus teko prisiregistruot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 29, 18:29)
nu labas. mes gyvi. ir net nesušlapom. nors čia ne bendraamžių skyrelis biggrin.gif ale pasipasakosu vis tiek: buvom už Salako, plaukiojom burine valtimi, kajaku ir dar vandens dviračiu. Tauras rėkė kai skerdžiamas, kai kėlėm valtin, bet paskui labai patiko jam, ėmė vadovauti ir b urtus kažkokius taikyti, kad vėjas kiltų (abra kadabra, auksas sidabras; sakė, pats sukūrė biggrin.gif)
fotikų arsenalo pasiėmus nebuvau, fotoreportažo nebus, tik su smena porą kadrų padariau vaiko ir burės, kad šeimos albuman būtų pirmasis "buriavimas" smile.gif lietus išvijo mus iš ten, būtumėm antrą kartą plaukę, jei ne jis, nes vėjas pagerėjo po pietų.. doh.gif  visada taip būna.

mačiau pepperoni jau pas mane FB smile.gif 4u.gif

gaila, kad nepasirodysit.... unsure.gif
Kaune tai beveik visa diena lyja.... doh.gif tai ta proga atsinaujinau iki PS CS4 biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 29, 18:43)
o manes FB net nebuvo.  per jus teko prisiregistruot  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif siaucia kaip maras lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo... nauja religija, FB vadinasi..smile.gif)

Pepperoni, dėl nepasirodymo. na žinok būčiau bijojus imti aparatūrą valtin, kuri buvo tokia nestabili. į normalią jachtą imčiau nedvejodama, o čia truputį stipresnis gūsis, pražioplini akimirką ir jau verčia ant šono..
iš kitos pusės, aš gi tik išžvažiuodama iš ten suvokiau, kad namie tai turiu povandeninę juostinę minoltą ir visi vertimai man būtų buvę dzin..biggrin.gif na nieko, pakartosim ir po kito plaukimo galbūt bus reportažas apie pakrančių vandens augalų gyvenimą biggrin.gif plauki, laikai ranką vandeny ir spaudai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 rugpjūčio 2009 - 17:58
Ir kaip Tu sitaip galejai pamirst ta povandenine...... doh.gif biggrin.gif ............ teks kartot.....
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 29, 10:26)
Peledike, su kokiu aparatu naudoji obj? ant nikono neveiks. bet tai kaip nuomoj nepasako  doh.gif

pas ja gi canon g.gif

na, "susidraugaujam" facebooke ir kas toliau lotuliukas.gif g.gif as ten senai bunu, bet laiko man neryja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 29, 19:05)

na, "susidraugaujam" facebooke ir kas toliau lotuliukas.gif  g.gif as ten senai bunu, bet laiko man neryja lotuliukas.gif

ir as ten senai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 29, 19:05)
pas ja gi canon g.gif

na, "susidraugaujam" facebooke ir kas toliau lotuliukas.gif  g.gif as ten senai bunu, bet laiko man neryja lotuliukas.gif

ir man nelabai ryja, tiesiog kartais kažkokią info greičiau sugauni, retkarčiais kokį quiz'ą pasidarai, savo norimą paplatint info permeti ir pan. Kažkas panašaus kaip turėt mobilų, kuris pats savaime daug laiko neatima, vis įkiši nosį apsidairai ir daugmaž taip ir būna. Na kol kas man patogus "daiktas", nes pradėjus ten bendrauti atradau žmonių su kuriais n metų buvau nebendravus ir t.t. ir pan. ir nepan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2009 - 18:23
smile.gif+2009 08 29, 18:22-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 29, 18:22)
ir man nelabai ryja, tiesiog kartais kažkokią info greičiau sugauni, retkarčiais kokį quiz'ą pasidarai, savo norimą paplatint info permeti ir pan. Kažkas panašaus kaip turėt mobilų, kuris pats savaime daug laiko neatima, vis įkiši nosį apsidairai ir daugmaž taip ir būna. Na kol kas man patogus "daiktas", nes pradėjus ten bendrauti atradau žmonių su kuriais n metų buvau nebendravus ir t.t. ir pan. ir nepan.

del zmoniu tai taip drinks_cheers.gif

bet tu visu quiz'u tai nedarau doh.gif
Atsakyti