Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Inc, pasistengsiu ateit laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 28, 14:13)
keletas foto iš krikštynų Rumšiškėse 4u.gif
Fainai smile.gif

kzkada kzkas buvo davusi linka kur foto knygas daro, gal kas prisimena?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 27, 23:07)
pasakiau,kad i Lietuvos Rytą,tai sakė,jei ras save, į teismą mane paduos lotuliukas.gif

nenuobodžiaujat bigsmile.gif
Atsakyti
Grethen, esu ir pati bandžiusi fotoknygą atsispausdint, kadangi nusivyliau kokybe, daugiau nebebandau. Buvo seniai diskusija apie jų kokybę, kažkas lyg ir minėjo, kur spausdina neblogai. Bet visgi albumas su tikrom nuotraukom manau gerokai kokybiškiau..

Ačiū visom už komentarus 4u.gif Iš skaitmenos dar nieko neiškrapščiau blush2.gif nu nemiela man tapo skaitmena nors tu ką..

Sea, pirmos nuotraukos kažkaip kompozicija man kliūva, nu negaliu aš į tą nuotrauką normaliai žiūrėt, kažkaip galvą kreipt norisi, čiuožia lyg viskas, su fisheye kadras - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 28, 08:53)
Bet vis tiek taip gražiai kaip kūdroje serijos nerodys.

Kodėl ne, paspaudi autoplay (ar kaip ten) ir rodo gražiausiai vieną po kitos. Na bent man visai patogi funkcija. Net nežinau gražiau ar negražiau, tiesą sakant niekad nesusimąsčiau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 08 28, 16:22)
Grethen, esu ir pati bandžiusi fotoknygą atsispausdint, kadangi nusivyliau kokybe, daugiau nebebandau. Buvo seniai diskusija apie jų kokybę, kažkas lyg ir minėjo, kur spausdina neblogai. Bet visgi albumas su tikrom nuotraukom manau gerokai kokybiškiau..
Na spaustuviu yra visokiu, tik geru labai nedaug ir reik jas moket surast biggrin.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 08 28, 15:22-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 28, 15:22)
nenuobodžiaujat  bigsmile.gif

labai smagu buvo biggrin.gif

ačiū už nuomones krikšto foto 4u.gif

Grethen, tingiu ieškot dabar, bet kažkurioje temoje buvo sudėtos nuorodos smile.gif
Atsakyti
Sea, labai patiko!

Grethen, prisimenu tik, kad buvo mineta, kad Jokuzio leidykla foto knygas spausdina. Klaipedoje. Bet zinau, kad siuncia.
Atsakyti
Sea_ man gražu thumbup.gif žadėjai dar birštoninių krikštynų kadrų parodyti, man labai patiko Birštone fotkinti, šį kart parodysiu mirksiukas.gif

Pupeliuk, man labai labai tavo foto, labai gera nuotaika ateina jas žiūrint, palepink mus dar jei turi 4u.gif

Grethenn, turiu išsisaugojusi visą posta apie fotoknygas, jeigu reikia, galiu paplatinti, be autoriaus sutikimo ax.gif (nes nepamenu, berods Raige buvo rašiusi)
Atsakyti
ačiū Nikke, Kaktuke 4u.gif

Kaktuke, parodysiu, jei pažadėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 28, 17:30)
Grethen, prisimenu tik, kad buvo mineta, kad Jokuzio leidykla foto knygas spausdina. Klaipedoje. Bet zinau, kad siuncia.
Aciu smile.gif kaip tik panelei kuriai reikia yra klaipediete smile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 28, 17:32)
Grethenn, turiu išsisaugojusi visą posta apie fotoknygas, jeigu reikia, galiu paplatinti, be autoriaus sutikimo  ax.gif (nes nepamenu, berods Raige buvo rašiusi)
na man nebent spaustuviu reiketu ax.gif
Atsakyti
aš su labai kvailu klausimu ateinu niu bet ką padarysi... išsinuomojau savaitgaliui Sigma 50mm 1,4 ir susiduriau su problema, kad galiu naudoti tik rankinį fokusavimą. Ant objektyvo yra perjungimas AF ir M, tai aš taip suprantu, kad galima ir autofokusu fokusuoti. Bet kodėl man neleidžia? Gal kas galėtų man patarti, ką ne taip darau (arba noriu to, ko negaliu gauti blush2.gif ). reik man iki rytojaus išmokti naudoti šitą objektyvą... unsure.gif

Pupeliuk, nuostabios nuotraukos wub.gif su malonumu peržiūrėjau wub.gif

Atsakyti