Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smile.gif+2009 08 19, 11:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 19, 11:23)
Sadi mačiau kaip efotr užsipuolė, užuojauta, bet tai ką dabar... protingai sureagavai ir tiek  smile.gif

tai dabar jau efoto nepatiks tikriausiai, nes neperseniausiai cia buvo dailus ratelis besigerintis efoto pakilia atmosfera ir pzdvjantis kudra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 10:23)
de jure nesimokiau. Tik megstu aiskintis priezastinius rysius tarp veiksmu ir pasekmiu smile.gif  Na pati zinai, kai matai gera kadra ir nezinai, kodel jis toks gavosi. Tada pradeti galvot, kodel jis toks ir kaip ji pakartot, kad nebutu atsitiktinumas wink.gif

Del Igno. Na nezinau, man jis kaip ir visi vaikai yra, tik jis toks aukstokas (net uz savo geriausia drauge Liepa aukstesnis, kuri irgi yra auksta del mamytes genu) smile.gif
p.s. labai grazus vardas Marija. Jei tureciau dukra, toks vienas butu is labai trumpo saraso smile.gif

aha - ir labai nervina, kai to issiaiskint daznai nepavyksta doh.gif

va va - gal del to ugio taip pasirode... g.gif

aciu 4u.gif tariamaja nuosaka visada galima pakeist i esamaji laika biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 10:24)
arba skirtingos mamos tongue.gif

irgi variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano.. o mano Tauras už Igną mėnesiu vyresnis ir galva žemesnis biggrin.gif irgi dėl mamos genų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 10:29)
tai dabar jau efoto nepatiks tikriausiai, nes neperseniausiai cia buvo dailus ratelis besigerintis efoto pakilia atmosfera ir pzdvjantis kudra biggrin.gif

aiškiai nepatiks biggrin.gif
oi vakar po kelių dienų pasijungiau ir ten ir ten...efota jau minėjau, paskui įlindau kūdron, o ten žiūriu naujokų liežuvingų blink.gif lotuliukas.gif Nepanuobodžiausi cool.gif

Ne, iš principo kas man nepatinka tai panieka kitam slepiama po neva ironija, geranoriškumu, vardan miAno ar pan. Nesvarbu kur. O taip tai nepabėgau dar iš niekur. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 rugpjūčio 2009 - 09:37
nu dar paofftopinsiu blush2.gif

stebetina, kiek sitam skyrelyje atzalu 2005-uju metu gimimo g.gif biggrin.gif

del efoto - tai man nepatinka ten... g.gif ne del atmosferos, bet del to - kad kazkoks liunas ... jei jau nuvaziavai i antra puslapi - tai taves ir ner... doh.gif kazkaip per daug visko ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 rugpjūčio 2009 - 09:37
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 11:32)
o mano.. o mano Tauras už Igną mėnesiu vyresnis ir galva žemesnis biggrin.gif irgi dėl mamos genų biggrin.gif

tu cia man ant pacio mieliausio savo profesoriuko nevaryk, nes gausi tuoj pat wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 11:34)
nu dar paofftopinsiu  blush2.gif

stebetina, kiek sitam skyrelyje atzalu 2005-uju metu gimimo  g.gif  biggrin.gif

ar gi? nebus cia is to atvejo tavoji reakcija, kai nusprendi pirkti atitinkamo modelio automobili ir gatveje pradedi pastebeti tik tokius ir atrodo, kiek ju daug yra smile.gif Arba kas nors tada sausa statistika pateikia siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 10:38)

ar gi? nebus cia is to atvejo tavoji reakcija, kai nusprendi pirkti atitinkamo modelio automobili ir gatveje pradedi pastebeti tik tokius ir atrodo, kiek ju daug yra smile.gif  Arba kas nors tada sausa statistika pateikia siuo klausimu smile.gif

gali but ir taip biggrin.gif siaip is meetu sprendziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 07:13)

oho, nu čia jau tikra aukštoji fotomatika doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 09:06)

p.s. Tavo Ignas ir mano Marija praktiskai viena savaite gime  blink.gif  o nuotraukose man zymiai vyresnis pasirode...  g.gif

Peperoni, tu į marčias Marijos nepiršk lotuliukas.gif man rodos _ms_ martelę jau turi ir tuo patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 09:34)
stebetina, kiek sitam skyrelyje atzalu 2005-uju metu gimimo  g.gif  biggrin.gif
del efoto - tai man nepatinka ten...  g.gif  ne del atmosferos, bet del to - kad kazkoks liunas ... jei jau nuvaziavai i antra puslapi - tai taves ir ner...  doh.gif  kazkaip per daug visko ... g.gif

aha.. 2005-ieji, pagal Mikaldą, Vangą ir Nostradamą, turtingi fotografų vaikais biggrin.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 09:38)
tu cia man ant pacio mieliausio savo profesoriuko nevaryk, nes gausi tuoj pat wink.gif

nevarau, baik Tu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 19, 10:39)
oho, nu čia jau tikra aukštoji fotomatika  doh.gif
Peperoni, tu į marčias Marijos nepiršk  lotuliukas.gif  man rodos _ms_ martelę jau turi ir tuo patenkintas  biggrin.gif

nu va.... lotuliukas.gif o as tik paklausiau nail.gif: biggrin.gif

turim turim tu zentu irnesakyk.gif - eiles dvi rikiuojas apie namus tongue.gif tetuks jau audzia minti, kaip cia juos vaikyt reiks biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 10:40)
aha.. 2005-ieji, pagal Mikaldą, Vangą ir Nostradamą, turtingi fotografų vaikais biggrin.gif

Skaitei? lotuliukas.gif

-------
nu vsio - reik eit dirbt.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 rugpjūčio 2009 - 09:42
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 19, 09:00)
persekiotoja tu biggrin.gif
Puke, spalvos labai ne kokios man ziurint per sita kompa 4u.gif
Sveikinu Sadi, Hi;) su pirmais krikstais!

kas cia su tom spalvom doh.gif man normalios - atspausdintos irgi normalios smile.gif

smile.gif+2009 08 19, 09:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 19, 09:23)
Sadi mačiau kaip efote užsipuolė, užuojauta, bet tai ką dabar... protingai sureagavai ir tiek  smile.gif

cia gal mane turejai galvoj blush2.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 09:29)

ai, nematau tikslo ir ten, ir ten but. bent kritikos kokios sulauktum, o tik patiko-nepatiko nieko man neduoda unsure.gif jokios naudos, zodziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 10:40)

OoO pagal juos apie fotografus ir visokias fotokataklizmas žiūriu išvis daug pasakyta laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 08 19, 10:43)
cia gal mane turejai galvoj blush2.gif

doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 rugpjūčio 2009 - 09:44