Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

gal kas į "Mėnuo Juodaragis" važiuosit?
Atsakyti
Gal kas norėtumėt - atsiųsčiau info apie Kaunas Photo festivalį, Fotografijos naktis ir dar kai ką - visa tai vyks Kaune, rugsėjo 2,3,4 dienomis.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 27, 22:09)
Bitele ms'o lauke... Va cia tai naujiena  biggrin.gif

laukė laukė biggrin.gif ir tu būtum laukus tongue.gif bomžas ne viso proto buvo, kad parodyt koks jis stiprus, į suoliuką įspyrė doh.gif o manęs vis klausė kur aš jo nuotraukas dėsiu,tai pasakiau,kad i Lietuvos Rytą,tai sakė,jei ras save, į teismą mane paduos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 27 rugpjūčio 2009 - 22:12
Na labas, grįžau jau galutinai iš visų savo atostogavimų šian bei ten. Buvau sodyboje, internetas ten žiauriai lėtas, SM nesulaukiu kol užkraus, vienintelis puslapis, kur galiu sulaukt, tai fotokūdra biggrin.gif Dabar jau biški ir pabendraut galėsiu, jau pasiilgau jūsų visų smile.gif

Dedu keletą atostoginių foto, iš Italijos, keletas jau FB jas matė, fotografavau tik į Mamiją ir skaitmeną, skaitmenoje liūdnas vaizdas, pamačiusi mamijos nuotraukas nudžiugau, kad turėsiu keletą gražių kelioninių kadrų. Nemažai klaidų dėl technikos neišmanymo ir nesuvaldymo (kai kur DOF per mažas, kai kur fokusas nuplaukęs, expo per trumpa..), na bet rezultatas vis vien tiesiog gražus įsidėjimasį albumą:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia papracinau nuo priešais esančio suolelio, smagu su mamija papracint, pasidedi sau ant kelių apratą, pafokusuoji daugmaž ir plekšt biggrin.gif kas supras, kad fotkini biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 27, 23:07)
laukė laukė biggrin.gif  ir tu būtum laukus tongue.gif  bomžas ne viso proto buvo, kad parodyt koks jis stiprus, į suoliuką įspyrė doh.gif

jo jo ir sakė, kad jo kojos labai stiprios laugh.gif ir Sea grąsino į teismą paduot, jei ji jį nufotografuos biggrin.gif ... ir ir aš jam dar labai patikau unsure.gif

Pupeliuk, jau sakiau, bet pasikartosiu super. labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 27 rugpjūčio 2009 - 22:13
QUOTE(bite maja @ 2009 08 27, 23:12)
jo jo ir sakė, kad jo kojos labai stiprios  laugh.gif ir Sea grąsino į teismą paduot, jei ji jį nufotografuos biggrin.gif ... ir ir aš jam dar labai patikau  unsure.gif

būtų buvęs jaunesnis, tu būtum jo lotuliukas.gif o LNK operatorius būtų buvęs suspardytas biggrin.gif

Pupeliuk, gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk, as taip pat pasikartosiu - pasaka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 27, 21:07)
laukė laukė biggrin.gif  ir tu būtum laukus tongue.gif  bomžas ne viso proto buvo, kad parodyt koks jis stiprus, į suoliuką įspyrė doh.gif o manęs vis klausė kur aš jo nuotraukas dėsiu,tai pasakiau,kad i Lietuvos Rytą,tai sakė,jei ras save, į teismą mane paduos lotuliukas.gif

biggrin.gif O bent turi ka i LietRyti det? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 27, 23:25)

biggrin.gif O bent turi ka i LietRyti det? biggrin.gif

neturiu, išsigandau baudžiamosios atsakomybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 08 27, 22:45)
Gal kas norėtumėt - atsiųsčiau info apie Kaunas Photo festivalį, Fotografijos naktis ir dar kai ką - visa tai vyks Kaune, rugsėjo 2,3,4 dienomis.

siusk į teriderETAgmail.com

pupeliuk - gražu thumbup.gif
Atsakyti
Dar.. gal kas turit kokių nuorodų, kur fotografuoti naujagimiai, na tokie visai šviežutėliai. nemažai žiūrinėjau, bet gal turėsit dar ką įdomaus. 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nuostabus kadrai smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, gražumėlis thumbup.gif ...noriu noriu vėl į Italiją wub.gif
Atsakyti