gal kas į "Mėnuo Juodaragis" važiuosit?
Gal kas norėtumėt - atsiųsčiau info apie Kaunas Photo festivalį, Fotografijos naktis ir dar kai ką - visa tai vyks Kaune, rugsėjo 2,3,4 dienomis.
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 27, 22:09)
Bitele ms'o lauke... Va cia tai naujiena
laukė laukė ir tu būtum laukus bomžas ne viso proto buvo, kad parodyt koks jis stiprus, į suoliuką įspyrė o manęs vis klausė kur aš jo nuotraukas dėsiu,tai pasakiau,kad i Lietuvos Rytą,tai sakė,jei ras save, į teismą mane paduos
Na labas, grįžau jau galutinai iš visų savo atostogavimų šian bei ten. Buvau sodyboje, internetas ten žiauriai lėtas, SM nesulaukiu kol užkraus, vienintelis puslapis, kur galiu sulaukt, tai fotokūdra Dabar jau biški ir pabendraut galėsiu, jau pasiilgau jūsų visų
Dedu keletą atostoginių foto, iš Italijos, keletas jau FB jas matė, fotografavau tik į Mamiją ir skaitmeną, skaitmenoje liūdnas vaizdas, pamačiusi mamijos nuotraukas nudžiugau, kad turėsiu keletą gražių kelioninių kadrų. Nemažai klaidų dėl technikos neišmanymo ir nesuvaldymo (kai kur DOF per mažas, kai kur fokusas nuplaukęs, expo per trumpa..), na bet rezultatas vis vien tiesiog gražus įsidėjimasį albumą:
O čia papracinau nuo priešais esančio suolelio, smagu su mamija papracint, pasidedi sau ant kelių apratą, pafokusuoji daugmaž ir plekšt kas supras, kad fotkini
Dedu keletą atostoginių foto, iš Italijos, keletas jau FB jas matė, fotografavau tik į Mamiją ir skaitmeną, skaitmenoje liūdnas vaizdas, pamačiusi mamijos nuotraukas nudžiugau, kad turėsiu keletą gražių kelioninių kadrų. Nemažai klaidų dėl technikos neišmanymo ir nesuvaldymo (kai kur DOF per mažas, kai kur fokusas nuplaukęs, expo per trumpa..), na bet rezultatas vis vien tiesiog gražus įsidėjimasį albumą:
O čia papracinau nuo priešais esančio suolelio, smagu su mamija papracint, pasidedi sau ant kelių apratą, pafokusuoji daugmaž ir plekšt kas supras, kad fotkini
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 27, 23:07)
laukė laukė ir tu būtum laukus bomžas ne viso proto buvo, kad parodyt koks jis stiprus, į suoliuką įspyrė
jo jo ir sakė, kad jo kojos labai stiprios ir Sea grąsino į teismą paduot, jei ji jį nufotografuos ... ir ir aš jam dar labai patikau
Pupeliuk, jau sakiau, bet pasikartosiu super. labai patiko
QUOTE(bite maja @ 2009 08 27, 23:12)
jo jo ir sakė, kad jo kojos labai stiprios ir Sea grąsino į teismą paduot, jei ji jį nufotografuos ... ir ir aš jam dar labai patikau
būtų buvęs jaunesnis, tu būtum jo o LNK operatorius būtų buvęs suspardytas
Pupeliuk, gražu
Pupeliuk, as taip pat pasikartosiu - pasaka
Papildyta:
O bent turi ka i LietRyti det?
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 27, 21:07)
laukė laukė ir tu būtum laukus bomžas ne viso proto buvo, kad parodyt koks jis stiprus, į suoliuką įspyrė o manęs vis klausė kur aš jo nuotraukas dėsiu,tai pasakiau,kad i Lietuvos Rytą,tai sakė,jei ras save, į teismą mane paduos
O bent turi ka i LietRyti det?
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 27, 23:25)
neturiu, išsigandau baudžiamosios atsakomybės
QUOTE(Puriena6 @ 2009 08 27, 22:45)
Gal kas norėtumėt - atsiųsčiau info apie Kaunas Photo festivalį, Fotografijos naktis ir dar kai ką - visa tai vyks Kaune, rugsėjo 2,3,4 dienomis.
siusk į teriderETAgmail.com
pupeliuk - gražu
Dar.. gal kas turit kokių nuorodų, kur fotografuoti naujagimiai, na tokie visai šviežutėliai. nemažai žiūrinėjau, bet gal turėsit dar ką įdomaus.
Pupeliuk, nuostabus kadrai
Pupeliuk, gražumėlis ...noriu noriu vėl į Italiją