bet kaip efoto gavau i kaili del situ foto
QUOTE(Pukė @ 2009 08 18, 23:02)
tokia grazute mergyte, 10 dienu jai cia, bet niekaip nuo mamos nenorejo atsitraukt, ir niekaip neuzmigo
nu bet meilybė kokia Pirmos spalvos tai geros, tik kojyčių pirštukai atrodo nepatogiai. Paskutinė iš pradžių odelė keista atrodė, nu bet dešimties dienų kūdikis gi toks ir yra Man gražu
QUOTE(Sadi @ 2009 08 18, 23:27)
nu bet meilybė kokia Pirmos spalvos tai geros, tik kojyčių pirštukai atrodo nepatogiai. Paskutinė iš pradžių odelė keista atrodė, nu bet dešimties dienų kūdikis gi toks ir yra Man gražu
aciu, Sadi, nuraminai, nes pradejau jaustis, kaip sventvage
ramiau miegosiu
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 18, 23:55)
ms, pas mane paveluota reakcija, tik dabar sugalvojau paklausti - o kai tu pries saule fotografuoji, ar su blykste?
dazniausiai nenaudoju. Na darau taip: jei kalbam apie kadra, kuri tiesiog reikia techniskai atlikti, ir jei nera kitu galimybiu - tada panaudoju. Bet jei kalbant apie tuos graziuosius kadrus - tada ne. Esant reikalui geriau panaudoti reflektoriu... vis naturali sviesa.. bet as linkes pats naturaliai spinduliu vektorius sugaudyt. Tik pradzioj sudetinga buna, bet labai smagus uzsiemimas, nes dar labiau sviesa vertint pradedi. pvz., yra kzk grazi vieta, nu tipo daug geliu, kriokliai bega, akmenys, medeliai, tvora, dirbtinis ezeriukstis... visko tiek daug vienoj vietoj sugrusta ir zmones aikcioja kaip grazu, kaip grazu.. tik fotografuok ir fotografuok.. bet is esmes, fotografuot bet kur galima, kai saule nesviecia ir ja stipriai debesys uzstoja (kai saule ju nepramusa, nes jei kzkr debesys stipriau svyti, nors saules nesimato, blogiau, nei tiesiogine saule). Taigi o jei saule uzsviecia... viskas.. graziems kadrams padaryti daug krypciu uzdaryta.. ir reikia tada ieskoti: kaip aukstai saule, rytine/vakarine, kokie medziu lapai, kokia geliu spalva, kaip suderint linijas ir formas, kaip suderinti spalvas, is ko galima isgaut sviesos efektus, kur pasidaryti erdvininius koridorius, kas bus priekinis planas, kas antras, kas trecias, kuom juos perdengti, kas su ploksciom kompozom bus, ar greit saule ieis i debesys vel, kada vel islys... ir t.t. ir t.t... nu dar sukomponuot vaizda gerai, dar tas fotografuojamuju normalias busenas pasigaut ir t.t. ir t.t.
Siaip pasvietimas blicu skaitmenoj ziauriai atrodo.. jau toks sintetinis vaizdas... O va juostoj lengvas blykstelejimas tinka, nes veido oda graziai atrodo
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 18, 14:07)
persekiotoja tu
Puke, spalvos labai ne kokios man ziurint per sita kompa
Sveikinu Sadi, Hi;) su pirmais krikstais!
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 08:13)
Na darau taip...
jetus nuskambejo, kaip aukstoji matematika...
o Tu kazkur mokeis fotografijos, ar viskas atejo su patirtim? (cia siaip smalsauju - gali neatsakyt, jei nenori )
p.s. Tavo Ignas ir mano Marija praktiskai viena savaite gime o nuotraukose man zymiai vyresnis pasirode...
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 10:06)
p.s. Tavo Ignas ir mano Marija praktiskai viena savaite gime o nutoraukose man zymiai vyresnis pasirode...
matyt skirtingi tėvai
+2009 08 19, 10:19-->
matyt, kad...
QUOTE(hi @ 2009 08 19, 10:19)
matyt skirtingi tėvai
matyt, kad...
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 11:06)
jetus nuskambejo, kaip aukstoji matematika...
o Tu kazkur mokeis fotografijos, ar viskas atejo su patirtim? (cia siaip smalsauju - gali neatsakyt, jei nenori )
p.s. Tavo Ignas ir mano Marija praktiskai viena savaite gime o nutoraukose man zymiai vyresnis pasirode...
de jure nesimokiau. Tik megstu aiskintis priezastinius rysius tarp veiksmu ir pasekmiu Na pati zinai, kai matai gera kadra ir nezinai, kodel jis toks gavosi. Tada pradeti galvot, kodel jis toks ir kaip ji pakartot, kad nebutu atsitiktinumas
Del Igno. Na nezinau, man jis kaip ir visi vaikai yra, tik jis toks aukstokas (net uz savo geriausia drauge Liepa aukstesnis, kuri irgi yra auksta del mamytes genu)
p.s. labai grazus vardas Marija. Jei tureciau dukra, toks vienas butu is labai trumpo saraso
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 19, 10:00)
Sveikinu Sadi, Hi;) su pirmais krikstais!
Dėkui, aš vis nedrąsiai viliuos, kad nuo tų katastrofiškų atvejų bent kruopą skirsis ir žmonių bent jau negąsdins, nes iš "ten" irgi tekdavo matyt kadrų apie kuriuos pagalvodavau "tokius gavus apsiverkčiau"...o va kai savi prieš nosį, na matai trūkumus, bet vis tiek matai kaip savo darbą...
Sadi mačiau kaip efote užsipuolė, užuojauta, bet tai ką dabar... protingai sureagavai ir tiek
+2009 08 19, 11:19-->
arba skirtingos mamos
QUOTE(hi @ 2009 08 19, 11:19)
matyt skirtingi tėvai
arba skirtingos mamos